- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.221
Muz yeDoktora gitseydin ya bebiş
Dene bakalım ben de merak ettim sonuçlarını
Form yeyince kalorim doluyıı yoksa dolduramıyorum günlük neyle doldurayım ki ya çok yemeli olmasın ama fikirlere açığım
Kaptanım ve destekleri için takım arkadaşlarım, teşekkürler
Hahahahah durmuyoruz daha ne kilolar vereceğuz
Demek artık takımda da derece yapıyoruz iyi fikir aslında daha çok motivasyon verir
Yok kiz hazir kuru mayalar varya ondan iciyom 1 tatli kasigiOnu sen mi hazirliyorsun marka bulamadım alayım dedim bende ama
- 800 süpersin kuzum bak valla böyle giderse sen 59 bile görürsün...
Tedavi var diye gitmek istemedim film verirse bakalım duruma göre gidicim
Ne demek yani gebe olma ihtimali mi var suan ay hadi insallahKızlar rahîm duvarı çok kalınmış 11 cm test verdim gebelik için negatif ise söktürücü verecek bana ne hissedecegimi şaşırdım
Yok kiz hazir kuru mayalar varya ondan iciyom 1 tatli kasigi
Ayy he ya kaval kemiğinin acisi gecmiyo bi türlüahahabende bayram arifesinde vurdum kaval kemiğini hala mor hala elleyince acıyo düşün 2. bayram geldi
aman allahım yoksa bu cuma -2kg mı geliyo
he hatta dur bak şimdi ne geliyo
1.ye tebrik sonuncuya tohat
hayırlısı inşallah bebegiimmmher adımdan haberdar et bizi de merak ederizz
o ne be çilekli limonata mı olur
nasıl iciyon içemem ondan ben zor gelir bana o miden rahatsız olmuyor mu
Bu ne gi***14. TAKIM 529. ETAP***
@Vanillav =>1,73=>>529.etap 1.si
@senad =>%1.19=>>529.etap 2.si
@Buki_89 89=>1,17=>>529.etap 3.si
@Yuzlesmegunu egunu=>1.15=>>529.etap 4.si
@denetim im=>0.85=>>529.etap sonuncusu
Bana göre yok çünkü regliyim ama az geliyo drye göre de yok ama tedbir amaçlı yapıldı alcam sonucu hastaneye bir varsamNe demek yani gebe olma ihtimali mi var suan ay hadi insallah
Gebelik ihtimali varsa sogan suyu icme kuzum rahmi temizliyo ya ne olur ne olmazDenerim kuzum akşam yatmadan içerim
Hayirlisi kuzum bizi de haberdar et beraber hamis olsak yaBana göre yok çünkü regliyim ama az geliyo drye göre de yok ama tedbir amaçlı yapıldı alcam sonucu hastaneye bir varsam
Gözümün dönmesi lazım sanırım yapmam içinRahatsiz etmiyo hic kuzum sabah aç içiyorum ama tadi
Bi nevi ekmek yerine gecmis yani afiyet olsun tatlisCnm kasramonu simidini biliyor musun hic?
Susam falan yoktur
Annem getirdi cok ozlemisim :)
Hic bu kadar kötü olacagi gelmemisti aklimaGözümün dönmesi lazım sanırım yapmam için
HarikkkkkkkaaaCuma-pazartesi bildirimim
81.8-81.4 neticesinde haftasonu kayibim -400
İzin kilomda 58lerde değal miydi58,6 kiloyumöğlen tartıldım ama iyi gene Allah bereket versin
İzin kilomda 58lerde değal miydivermemissin
Dugune daha cok var ama listedesindüğüne 11 ay var canısı rahatımama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyoeyvalah sağolasın amcam dedim
Temem fazla sinirlendim gel58,4 le izine ayrıldım 58,6 cıktım ama öğlen tartıldım +200 ama yarın sabaha ekside olabilirim
50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim benYok kız vardır şimdı yemek programı sunan nursel varya ona baktım 160 cm 49 kılo sana uygun sayılır boy olarak
ya yok amca diyorum o niye laf soksuntombikkene daha güzeldiniz diyo sanki sindi cok inceymisim gibi
he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofrayaAyy he ya kaval kemiğinin acisi gecmiyo bi türlü
takım içi yüzde sıralaması yaptımdıBu ne gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?