- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.201
Cnm carsamba falan senin birden gider die dusunuyrmCuma 67.4
Bugun 67.5 reglım hala bıtmedı ıns bıtınce dahada ınerrr
-600de hafta içi versen etti mi sana -1kgCuma-pazartesi bildirimim
81.8-81.4 neticesinde haftasonu kayibim -400
Senin boyun uzun cnm 60 sana cok tatli olurBende unlulerın kılo ve boylarına taktım kendıme bakıyorum kaç kilo benım boyumdakıler
eveet bende ilk gördüm şaşırdım kv öğretti ben 1 ay kalsam orda ooohhhooooo en basındano yayıkları cok merak ediyorum ben nasıl bişi baya muhendislik harikası çünkü mekanizma var yani alette
aaaa hadi hayırlı haberlerle inşallahhhh
kendi kendine mi gitti kidün bnm yüzüğüm dönmüyodu parmagımda ki normalde durmaz düşer ödem var galibası
kötü olmus canım ya dıkkat etsagol tatlim, yok degildi pasli tam girmedi yani azbisey kanadi ama curma etkisi cokdu
Gunaydin kizlaaaarrrnaptınız
poncikbirgelincik poncik hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ♡
Buki_89 geçmiş olsun bukis. Nesfit kellogs galiba şu sade cornflakeslerden.
Ne bu bacaklardan çektiğimiz kızlar
Aferim kızıma ne gizil demek inek de sağdın
yemeyeceğim sanırım Canım çok çilekli limonata çekiyoriçsem mi ki
sorma tatlim ya gercekten fena oldu, bunu nasil yaptim bende bilmiom ama cok kötüydü
Gecmis olsun cnmsorma tatlim ya gercekten fena oldu, bunu nasil yaptim bende bilmiom ama cok kötüydü
amandaa amaannn kv si de varmışşş iş te öğretirmişşşşeveet bende ilk gördüm şaşırdım kv öğretti ben 1 ay kalsam orda ooohhhooo
kötü olmus canım ya dıkkat etbenimde bacaklarım hep mosmor olmus bıyerlere vurmusum canım acıyo
sağol canım
hoşbulduk kuzumm
sağdımsavolun efendim
58,6 kiloyumöğlen tartıldım ama iyi gene Allah bereket versin
dün misafiri vardı beybi temizlik yapıyodur belkilim dagıttıysalar evini dimik
amandaa amaannn kv si de varmışşş iş te öğretirmişşşş
al sana
bunun daha düğünü var kendine gelhe var cünkülüm nişanlıyım ben
sonuç olarak +200 üm hatta o bile değil belki öğle saati tartıldımbence o kadar yemeye çok iyi neler neler yaptılar sen bi bilsen
bunun daha düğünü var kendine gel
ahaahha laf mı sokmus o sana ne anamdan benden diyeydindüğüne 11 ay var canısı rahatımama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyoeyvalah sağolasın amcam dedim
Eve gidince halim kalırsa spor yaparım kendimi iyice yordum mu makarna kalmaz bünyedeheçççç
bundan sonra asıl listede olanlar her pazartesi takım sıralamaya gircek sonuncu olan tohatlanacak tey duyrulaaa
bugün menüler fena
nasıl oluymoş hemen arastırıyorummmm demek simit yidindiiiii
inşallahtıııı
bende mirak ediyorum onu bibiğimama tavuk döner vardı kokuyo gbiydi yyiemedim napiiimm
Yoldayım hastaneye gidiyorum kuzumdaha belli değil yaniiii bekliyoruz o zamanne zaman cıkcak bu sonuc
Amcaya bak sendüğüne 11 ay var canısı rahatımama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyoeyvalah sağolasın amcam dedim
Yok kız vardır şimdı yemek programı sunan nursel varya ona baktım 160 cm 49 kılo sana uygun sayılır boy olarak1.58 boyunda ünlü yoktur diye düşünüyorum ben o yüzdn kendimle kıyaslayamam
ya yok amca diyorum o niye laf soksunahaahha laf mı sokmus o sana ne anamdan benden diyeydinyapışaydın sacına hemen
Eve gidince halim kalırsa spor yaparım kendimi iyice yordum mu makarna kalmaz bünyede
Yoldayım hastaneye gidiyorum kuzum
Amcaya bak sengeline çirkin diyor
Hadi gessaaneburdymmm bebegm nereye gitcemmmmm :)
Bu fazla düşüşler beni korkutuyoKahvaltiya gitmeden yazayim
Pazartesiden bildiriyorum
Pazartesi: 67.3
Cuma: 68.1
Fark: -800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?