Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende cok kötü düstuydum hatirlamak istemimmm
Hee sonrada anladim onu bende diyom bu neyin listesi

Dugune daha cok var ama listedesin haftaya unutma ac karnina daha az cikarsin ama bencesi
Saolasin amca diyeydin

insallah belkim haftaya girerim listeye

Temem fazla sinirlendim gel ac karnina eksi çıkacaksın tebi bide bugun az yidigin icin kesin eksi cikacaksin dimi

öğlen tartıldım ama aç gibin bişeydim sabah 6da kahveyle bisküvi yemistim o yüzden pek kestiremiyorum bakiyim yarın kaç çıkıcammm

valla gördü cok zayıflamısın didi yeter bu kadar didi daha verme didi sanki çok zayıfım gibi ama o biraz balık etli seviyo

Kızlar bugün kendimi zor durduruyorum :) canım neler istiyor
aynı durumdayııımmmm
ele avuca gelsin ahahahaha
kız valla özledimdi seni he

ya ama olsundu vardır bunda da bi hayırrrrr bakalım doktor ne dicekk
Âmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimi SekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü

Hayirlisi bebegim kismet belki öbür aya
Amin bebişim

Cnm siz simdi nasil bir yol izleyeceksiniz ne diyor dr
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal oldu

bence sen cuma git kuzu yada ara sor tekrar

Evime geldim uzandım içimden gitmek gelmiyordu aslında fark etmişsinizdir belki kiloma çok takılmıştım iyi tarafından bakayım adetim çözülene kadar 2 kilo verebilirim verebilirim sanırım yeme isteğimi bastırırsam tabi ki

Ne olacak cnm peki? Adet gordun diyelim, asılama yumurtladıktan sonra mı yapılacak bı dahakı ay mı yapılacak?

başımıza ne geliyosa bu yeme isteği yüzünden geliyo
neyse eger dediğin gibiyse daha 1 ayımız var demketir buda rahat 2 kilo demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…