- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.501
bencede suanda klima acık insallah daha fena çarpılmam
unuttum valla az kalsın yanıyodu güzelim gömlek
anladım kaçırdım hep konusmalarınızı o yüzden haberim yok
gelir canim tabiki hicbisey takma kafana üzülme hicbirseye rahat tut kendini en önemlisi buevet kuzum iyi gelecek dünden sonra
valla yememek en güzeli mide de rahatlıyor
InsAllah canım denicemSuyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana
nasıl paniklediysen artık
çok birşey kaçırmadın zaten kuzum
Yaaa gercektenmiiiHersey guzel amao 2 bardak light kola sekersiz olmasi bisey degistirmiyi biliyin mi vucuda girince o tatlandiriciyi da seker olarak algilayip yag olarak depoluyomus vucut
Yine icemiyorumki amaYaninda siseyle su gezdir canim yoksa bende içemiyorum
inan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz içingelir canim tabiki hicbisey takma kafana üzülme hicbirseye rahat tut kendini en önemlisi bu
bende bilmiyorum şimdi ilaçları içeyim biraz daha kilo vereyim o arada aklım kiloya takılı çünküheyecan heyecan
tamam o zaman simdi ilac btince mi baslayacak tedavın
aynende öyle canim herseyin hayirlisiinan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz için
hep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmişkaptinn duydun mu zilin sesini 2 3 dk yapcan bugün sakatlama bir yerlerini
çok iyi o zaman tedavi hazır
kim tutar seni bizden başka
mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisinYaaa gercektenmiii(
Yine icemiyorumki amabugün sıkıldıkça iç-içe bakalım
Ictim canimmmmmesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin
günaydın ahaliiiii
54.9 umcumaya 54 olcam ksmetse diye düşünüyorum
inan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz için
bende bilmiyorum şimdi ilaçları içeyim biraz daha kilo vereyim o arada aklım kiloya takılı çünkühayırlısı böyleymiş
Günaydin canimGünaydın kızlar
yok beIctim canimmmm
Siz ondan boyle zayifsiniz demekki sucular siziiii
valla pek bişey anlamıyorum kuzum bi işte akşamları uyumadna önce hani hayal kurarsın ya o zamnalar heyecan basıyoSüpersinnn:) düğüne de az kalmış heyecan doruktadır:)
Canım ben detox yaparken atıyordum midem almıyor artıkyok be
aklıma geldikce hatırlatırım ben sanaşişenin içine sevdiğin meyvelerden at istersen
acıktım bence su an iskender dogru kelime değilCanım ben detox yaparken atıyordum midem almıyor artıkama bi iskender olsa alırdı midem ahaha
Günaydın canım ♡Buki_89
valla pek bişey anlamıyorum kuzum bi işte akşamları uyumadna önce hani hayal kurarsın ya o zamnalar heyecan basıyo
10 dk sporhep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmiş
akşam 10dk sporla gelecegm size
mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin
kaç kilosun şimdi sen kuzumcanım takıntı yapma kiloyu gerçekten takınıt yapınca hiç gitmiyor bak ben bunu farkettim nişan öncesi son hafta burda o kadar dikkat ettim sadece gram verdim izine cıktığım hafta 56ya kadar düstüm takmadım hiçç
Bu sabah tartılmadım canım dün 58,6 ydım10 dk sporbende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım
kaç kilosun şimdi sen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?