Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar

InsAllah canım denicem

gelir canim tabiki hicbisey takma kafana üzülme hicbirseye rahat tut kendini en önemlisi bu
inan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz için
heyecan heyecan
tamam o zaman simdi ilac btince mi baslayacak tedavın
bende bilmiyorum şimdi ilaçları içeyim biraz daha kilo vereyim o arada aklım kiloya takılı çünkü hayırlısı böyleymiş

kaptinn duydun mu zilin sesini 2 3 dk yapcan bugün sakatlama bir yerlerini

çok iyi o zaman tedavi hazır

kim tutar seni bizden başka
hep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmiş
akşam 10dk sporla gelecegm size

Yaaa gercektenmiii (

Yine icemiyorumki ama bugün sıkıldıkça iç-içe bakalım
mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin

canım takıntı yapma kiloyu gerçekten takınıt yapınca hiç gitmiyor bak ben bunu farkettim nişan öncesi son hafta burda o kadar dikkat ettim sadece gram verdim izine cıktığım hafta 56ya kadar düstüm takmadım hiçç

Canım ben detox yaparken atıyordum midem almıyor artık ama bi iskender olsa alırdı midem ahaha

Günaydın canım ♡ Buki_89
acıktım bence su an iskender dogru kelime değil çay içiyorum midem dolsn az yiyeym diye
hadi sende su iç hemencik 2 yudum bile olsa şimdi şu an

hep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmiş
akşam 10dk sporla gelecegm size

mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin
10 dk spor bende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım

kaç kilosun şimdi sen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…