- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.481
O nasil bir video anlatimidir yidigimabs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyoduönce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi
sonra gelsin 66
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş
he balıkta yi balıktakurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol
bizde özlediktibu muhabbet böyle uzar
sakatlancak allah korusunO kadar yüklenme diyom dinlemiyi5 dk spor cok fazla yapilir mi o kadar
evet gördüm taakipteydim kuzum son ayrılıklar bunlarhoşbuldum canımmm tatilim çok güzeldi hep sevdiceğimle beraber zaten hikayelerime baktıysan görmüssündürr hiç nasıl geldi geçti anlamadımayrılık zor oldu cünkü cok alıstık birbirimize ama olsun gitmeden yine görcem kendimi öyle avutuyorum
ay inşallah allah duysun ağzından kuzumabs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyoduönce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi
sonra gelsin 66
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş
he balıkta yi balıktakurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol
bizde özlediktibu muhabbet böyle uzar
hahahah buara bende fena bi sakarlik var ama öyle böyle degil sabahda elimi kestim boydan boya bulasiklari toplim derken ah ahaaaabende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım
sakatlancak allah korusunneyse o da bişiydir dimi hiç yapmamaktan iyidir dimi
evet gördüm taakipteydim kuzum son ayrılıklar bunlar
ay inşallah allah duysun ağzından kuzum
hahahah buara bende fena bi sakarlik var ama öyle böyle degil sabahda elimi kestim boydan boya bulasiklari toplim derken ah ahaaaa
bari bn burdayken konusmayın yahuO kadar yüklenme diyom dinlemiyi5 dk spor cok fazla yapilir mi o kadar
evet dün dondurma yedim 2 kaşık ya ondan oldu yada otobüste klima çarptı sabah bi uyandım boğazlarım sismiss zor yutkunuyorumilaç ictim bide zencefil bal aldım çaycı gelirse ilik su isticem sevdiceğim gelene kadar iyileşmem gerek
tamam kestik
dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi
Hosbulduk tatliskomhoş geldin kuzum
Ayy he onceden begenmiyodum 53 ü 51 olmaliyim diye kasıyodum ama 53 de tam iyi oluyom aslinda
53,50ne güzel bir sayı kesin görürsün sen kuzum
ay cok fenabendede var ya kv nin yanında hep bardak kırdım bişeyleri döktüm nişanlımın gömleğinin üstünde ütü unuttum of of
Klima carpmistir benceevet dün dondurma yedim 2 kaşık ya ondan oldu yada otobüste klima çarptı sabah bi uyandım boğazlarım sismiss zor yutkunuyorumilaç ictim bide zencefil bal aldım çaycı gelirse ilik su isticem sevdiceğim gelene kadar iyileşmem gerek
tamam kestik
ay cok fenaeli ayagina dolasaio insanin zaten hahahah
Dogru diyon yaa bi 6 dk ya çıksa sakatlanip kalacak basımızasakatlancak allah korusunneyse o da bişiydir dimi hiç yapmamaktan iyidir dimi
bakmak zor geldi biliyon mu hep o yüzdenO nasil bir video anlatimidir yidigim
Hee canim balik istiyi yicimhele ette kimse durduramaz beni kurbana yatacam yiyecem onu acim hee
hakkımda konusuyosunuz hala ısrarla bile isteye yüzüme baka bakasakatlancak allah korusunneyse o da bişiydir dimi hiç yapmamaktan iyidir dimi
bugün hedefim 7 dk cok ucmayayım diyorumDogru diyon yaa bi 6 dk ya çıksa sakatlanip kalacak basımızadiyek de bugun 2 3 dk da biraksin
Ayy hasta mi oldungecmis olsun canim guzelye bugun temiz beslen gecsin hemen
geçmiş olsun kuzum yaz gribi çok kötü oluyor .... -100 gr gyet güzel hastaymışsın sağlıklı beslen
doğaçlama diyorsunvalla youtube den buldum kuzu öle önüme gelen videoyu actıydım
ütü mü unuttuninşallahhh kuzum inşallah sen napıyorsun nasıl gidiyor tedavi
bendede var ya kv nin yanında hep bardak kırdım bişeyleri döktüm nişanlımın gömleğinin üstünde ütü unuttum of of
yüzüne konuşuyoruz işte haayırlı arkadaşız daha ne istiyon
evet kuzum iyi gelecek dünden sonraohhh negzel canlimüzik esliginde harika keyfini cikartin tatlim... evet yedim ama yemek yemedim öglende salata yemistim zaten dengelendi diye düsünüyorum:) aksam bende yemicem yine cok iyi oluo bence daha hizli gidio ozaman kilolarrrr
Hosbulduk tatliskom
53 iyi ya 51 çok düşük zaten fitsin 54 bile çok güzel bir sayıAyy he onceden begenmiyodum 53 ü 51 olmaliyim diye kasıyodum ama 53 de tam iyi oluyom aslindainsallah istedigim rakamlari görürük cumaya
doğaçlama diyorsun
ütü mü unuttun
tedavi yok kuzum söktürücü kullanıyorum hftya tekrar gidicim bakalım ...
evet kuzum iyi gelecek dünden sonra
valla yememek en güzeli mide de rahatlıyor
53 iyi ya 51 çok düşük zaten fitsin 54 bile çok güzel bir sayı
Klima carpmistir bencedondurma yapmaz olmazzz hah ic guzelceneh ahılli gizim
unuttum valla az kalsın yanıyodu güzelim gömlekdoğaçlama diyorsun
ütü mü unuttun
tedavi yok kuzum söktürücü kullanıyorum hftya tekrar gidicim bakalım ...
evet kuzum iyi gelecek dünden sonra
valla yememek en güzeli mide de rahatlıyor
53 iyi ya 51 çok düşük zaten fitsin 54 bile çok güzel bir sayı
Yedım sımdı ara öğündeCanin cekerse ogle vakti aranda meyve yerine koy tatlimsüt olsun bebise
Bebıse yarasın.yarın duşer cnm sıkma canınıYedım sımdı ara öğünde
Moralım cok bozuldu
Moral olsun diye yidim
Dogru diyon yaa bi 6 dk ya çıksa sakatlanip kalacak basımızadiyek de bugun 2 3 dk da biraksin
çok iyi o zaman tedavi hazırSağolun kızlar valla kötü oldu elime yapıştı peçeteliknane limonu içince geçecek ama ben inanıyorum mucize gibi geçiriyor hemen gribi
kim tutar seni bizden başkaevet karar verdim hergün önüme cıkan bi videoyu yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?