Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok şeker yaaa:) çok Mutlu olursun inşallah
amin kuzuuum darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallahhh
moblyalar alındıgından beri salonda bütün olasıkları düşündm her akşam ev yerleştiriyorum

10 dk spor bende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım

kaç kilosun şimdi sen kuzum
ayyy gece yatarken krem sürüp masaj yapsın eşin kuzu ya havlu koydur sırtına geçer sabaha

Kısamı boyun kaçkı.evet ıyı boyum şukur ordan şanslıyız

Ben 1.61 im canım

Heğ artık 6lardayım

Ayy en sevdigim sey cubuk krakerle cikilat yemek ama yemeggg hic oglene yakismis mi o cikilata ve cubuk sabah aksam gizilspor harikkka

Yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar

Saol kuzum kiz yok ben 6 da yedim yemegi yedikten sonra kendime gelemedim mide bulantisindan spor biraz rahatlatti hatta ama zor yuruyom 3 gündür bi hamlamisim sorma

Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım

Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank

Sende bitter detoksumu yapıon

Hahah işe yarıyor gibi duruyor şimdilik bakalım

Ağrın sızın var mı peki şu an

acıktım bence su an iskender dogru kelime değil çay içiyorum midem dolsn az yiyeym diye
hadi sende su iç hemencik 2 yudum bile olsa şimdi şu an
Ictim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artik sonra şekerpancarı sen ben kavga edicez kim 53 kim 54 diye ayy bu hayal bana çok uzaaaak

Bu sabah tartılmadım canım dün 58,6 ydım
tokluk halinmiydi

2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı

toparlaman gerekli çünkü kastan gitmesin kuzum

Ağrın sızın var mı peki şu an
yok hamlamamışım demek sportif oldugumdan

Ictim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artik sonra şekerpancarı sen ben kavga edicez kim 53 kim 54 diye ayy bu hayal bana çok uzaaaak
o hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen

tokluk halinmiydi

2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı
o zaman doooggruu doktoraaaa

Kızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
protein+ spor ve bol su

Kuzum cicibebe ve sütü kilo almak isteyenler yiyo genelde bi yanlışlık olmus bencesi musakka yimissin yagli yagli olmamis bu menu reglde vucut daha cok yag depoluyomus hafif seyler yi

ya haklısın zaten garip bir menü diye yazmışmıştım başa

ama musakkatı da dört çatal falan yedim cicibebe ama ya cicibeye kim karşı koyabilir. beni yargılamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…