- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.521
amin kuzuuum darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallahhhçok şeker yaaa:) çok Mutlu olursun inşallah
ayyy gece yatarken krem sürüp masaj yapsın eşin kuzu ya havlu koydur sırtına geçer sabaha10 dk sporbende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım
kaç kilosun şimdi sen kuzum
Kısamı boyun kaçkı.evet ıyı boyum şukur ordan şanslıyız
hee geliyok ele avuca çok sükür
bende özledimmm hepinizi ama döndüm
bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım
temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeye
iyi kuzum güzelmiş nişanlılıksen napıyosun kilo vermissin
Ayy en sevdigim sey cubuk krakerle cikilat yemekama yemeggg hic oglene yakismis mi o cikilata ve cubuk sabah aksam gizil spor harikkka
Saol kuzum kiz yok ben 6 da yedim yemegi yedikten sonra kendime gelemedim mide bulantisindan spor biraz rahatlatti hattaama zor yuruyom 3 gündür bi hamlamisim sorma
Menülerini bu ara beğenmiyorum çok mu kapandı iştahın ne oldu böyle sana .. spora başlamışsın biraz proteini artırırsan daha çok faydasını görürsün
Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana
Protein günü gibi olmuş afiyet olsun ... canım bebe biskuvisi istedi muzlu olanı varya ondan
Afiyet olsun ceviz suyu işe yarar ise bana da deyiver hiç denemedim
Yenememişsin ki içmişsin gün içinde bugün eksi çıkarsın büyük ihtimal ile
Sende bitter detoksumu yapıon
Bnmki ilgilenir sagolsun şunu al bunu al bu da olsun der oglu alcak oldu mu gerek yok ona der
Su gerçekten azzzz indirmedinmi o programını
Uf bu sicakta utü mü
Bence gece yap balkonda yap hatta
Ahahahhyarın bi kalkiyomusm her yerim ağrıyor ne Gülerm
Ha gayret geliyo 7 lr
Ictim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artikacıktım bence su an iskender dogru kelime değilçay içiyorum midem dolsn az yiyeym diye
hadi sende su iç hemencik 2 yudum bile olsa şimdi şu an
tokluk halinmiydiBu sabah tartılmadım canım dün 58,6 ydım
2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynıamin kuzuuum darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallahhh
moblyalar alındıgından beri salonda bütün olasıkları düşündm her akşam ev yerleştiriyorum
ayyy gece yatarken krem sürüp masaj yapsın eşin kuzu ya havlu koydur sırtına geçer sabaha
toparlaman gerekli çünkü kastan gitmesin kuzumBen 1.61 im canım
Heğ artık 6lardayım
Yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar
Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım
Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank
Hahah işe yarıyor gibi duruyor şimdilik bakalım
Ağrın sızın var mı peki şu an
tokluk halinmiydi
2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı
Ben 1.61 im canım
Heğ artık 6lardayım
Yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar
Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım
Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank
Hahah işe yarıyor gibi duruyor şimdilik bakalım
Ağrın sızın var mı peki şu an
toparlaman gerekli çünkü kastan gitmesin kuzum
58,500 diyelim yarın tartıl bakim kaç çıkacaksınAçtım ama öğlen saatiydi sabah erken kahve ve bisküvi yemstimm
işhat açmana gerek yok kuzum proteinli beslen yeter hem kalori dolar hem de protein kasları desteklerBelki istah acici bisey almak lazim ama ne ki hic bilmem boyle istah sikintilarim cok olmadigi icin
58,500 diyelim yarın tartıl bakim kaç çıkacaksın
işhat açmana gerek yok kuzum proteinli beslen yeter hem kalori dolar hem de protein kasları destekler
1 gün müsade etsen kendine kşamda meyve ile kapatsan günü kilo da lamazsın hem belki sıkıldın diyettenEvet ama hic bir seyin tadi yok sanki mideyi dolduruyor sadece :/
protein ağırlıklı beslen spor yap limonlu su iç en önemlisi az yeme az yersen kastan gidiyorKızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
58,500 diyelim yarın tartıl bakim kaç çıkacaksın
işhat açmana gerek yok kuzum proteinli beslen yeter hem kalori dolar hem de protein kasları destekler
Ben cevız suyu ıcıyrm ıkı gundurKızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
yok hamlamamışım demek sportif oldugumdanAğrın sızın var mı peki şu an
o hamiş olcak ve kilo alcak bana gel senIctim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artiksonra şekerpancarı sen ben kavga edicez kim 53 kim 54 diye ayy bu hayal bana çok uzaaaak
o zaman doooggruu doktoraaaatokluk halinmiydi
2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı
protein+ sporKızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
ben peynirli sandwichimi yedim yine sabahda bi muz yemistim, bugünlük yemek hakkim bitmistiröğlen ne yediniz bakim kızlar
Kuzum cicibebe ve sütü kilo almak isteyenler yiyo genelde bi yanlışlık olmus bencesimusakka yimissin yagli yagli olmamis bu menu reglde vucut daha cok yag depoluyomus hafif seyler yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?