- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.461
İnsallah kuzum neden olmasin kaçamaksız devam edelimmmmmEvt superrr cumaya kadar da bı okdr olsa oh
Gunaydin bebehhhhgünaydın güzellerimmmm ben geldiiiiiiim
valla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorumseninde 70den indiğini görüdm ya
hee 5dk
bir günde nasıl bu kadar verdin bende istiyorumGunaydin kizlar dün 55.2 ydim bugun 54.3 çıktım
ahahahahEee ben sabah 65 dk kardiyo yapip aksam 40 dk agirlik çalıştım ossun o gadargerci sende 5 dk spor yaptindi ama cok geldi kaslarin şişti zaar
dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin minasil dayanabildinmi aksam bisey yememeye?
hoş geldin kuzumGünaydin kizlar ben geldim
kesin 68 lerde diyelim belki 67 yi görürüm bu haftaAyy Harikabelki de cumaya 68 lerde
Hee acik 52 oluyum deaamiheee öle diyosune tm o zaman ki hadi zayıfla
ve poncuk sayfaya giriş yapar
almaya başlayınca öle olmuyo o kuzu
Tamam cnm bıda oyle yapmayacagımmmHersey cok guzel canim ama keki aksam yemeseydin keske oglen yerdin
Temem sende cumayaca az yihee geliyok ele avuca çok sükür
bende özledimmm hepinizi ama döndüm
bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım
temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeye
iyi kuzum güzelmiş nişanlılıksen napıyosun kilo vermissin
heee öle diyosune tm o zaman ki hadi zayıfla
ve poncuk sayfaya giriş yapar
almaya başlayınca öle olmuyo o kuzu
Canin cekerse ogle vakti aranda meyve yerine koy tatlimTamam cnm bıda oyle yapmayacagımmm
Temem sende cumayaca az yisonra yirsin sevdiceklen
hoş geldin kuzum anlat bakim nasıl geçti tatil ....günaydın güzellerimmmm ben geldiiiiiiim
bende merak ettimNe videosuymus ode hele bacina
Bir gün oncesi tika basa yeyince odem de oluyo tabivalla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorum
bir günde nasıl bu kadar verdin bende istiyorumtebrik ederim
ahahahah
çok yapmış dimi 5 dkcık
Ama
dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi
hoş geldin kuzum
kesin 68 lerde diyelim belki 67 yi görürüm bu hafta
geçmiş olsun kuzum yaz gribi çok kötü oluyor .... -100 gr gyet güzel hastaymışsın sağlıklı beslenAynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader
Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim
O kadar yüklenme diyom dinlemiyiçok yapmış dimi 5 dkcık
Yaa sende mi hastasintemem kaptanım zaten boğazlarım sismis cok kötüyüm
abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyoduNe videosuymus ode hele bacina
hee geliyok ele avuca çok sükür
bende özledimmm hepinizi ama döndüm
sonra gelsin 66valla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorum
he balıkta yi balıktaHee acik 52 oluyum deaamihep saglikli yiyom ama vitamin kaybı olmasin
Haa o zaman canim babaaaaaağğmmmmm
bizde özlediktigeldim valla özlemisimmm
Bir gün oncesi tika basa yeyince odem de oluyo tabiondan ilk diyet günümde fazla gidiyi caktirma cuma 54.8 dim hadi insallah sen 67.8 falan olursun bende 53.5
valla youtube den buldum kuzu öle önüme gelen videoyu actıydım
Yaa sende mi hastasindikkat et kendine ilaclarini al sevdicegin gelene kadar iyiles
abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyoduönce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi
sonra gelsin 66
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş
he balıkta yi balıktakurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol
bizde özlediktibu muhabbet böyle uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?