Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seninde 70den indiğini görüdm ya

hee 5dk
valla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorum

Gunaydin kizlar dün 55.2 ydim bugun 54.3 çıktım
bir günde nasıl bu kadar verdin bende istiyorum tebrik ederim

Eee ben sabah 65 dk kardiyo yapip aksam 40 dk agirlik çalıştım ossun o gadar gerci sende 5 dk spor yaptindi ama cok geldi kaslarin şişti zaar
ahahahah
çok yapmış dimi 5 dkcık

nasil dayanabildinmi aksam bisey yememeye?
dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi

Günaydin kizlar ben geldim
hoş geldin kuzum

Ayy Harika belki de cumaya 68 lerde
kesin 68 lerde diyelim belki 67 yi görürüm bu hafta

Temem sende cumayaca az yi sonra yirsin sevdiceklen

Bir gün oncesi tika basa yeyince odem de oluyo tabi ondan ilk diyet günümde fazla gidiyi caktirma cuma 54.8 dim hadi insallah sen 67.8 falan olursun bende 53.5

Aynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader

Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim
geçmiş olsun kuzum yaz gribi çok kötü oluyor .... -100 gr gyet güzel hastaymışsın sağlıklı beslen

hoş geldin kuzum anlat bakim nasıl geçti tatil ....

bende merak ettim kaptinn ne videosuymuş o

hoşbuldum canımmm tatilim çok güzeldi hep sevdiceğimle beraber zaten hikayelerime baktıysan görmüssündürr hiç nasıl geldi geçti anlamadım ayrılık zor oldu cünkü cok alıstık birbirimize ama olsun gitmeden yine görcem kendimi öyle avutuyorum

Ne videosuymus ode hele bacina
abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyodu önce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi

hee geliyok ele avuca çok sükür
bende özledimmm hepinizi ama döndüm

valla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorum
sonra gelsin 66
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş

Hee acik 52 oluyum deaami hep saglikli yiyom ama vitamin kaybı olmasin
Haa o zaman canim babaaaaaağğmmmmm
he balıkta yi balıkta kurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol

geldim valla özlemisimmm
bizde özledikti bu muhabbet böyle uzar

Yaa sende mi hastasin dikkat et kendine ilaclarini al sevdicegin gelene kadar iyiles

evet dün dondurma yedim 2 kaşık ya ondan oldu yada otobüste klima çarptı sabah bi uyandım boğazlarım sismiss zor yutkunuyorum ilaç ictim bide zencefil bal aldım çaycı gelirse ilik su isticem sevdiceğim gelene kadar iyileşmem gerek

tamam kestik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…