- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.041
yanlış oldu beybiben hep boydan 10 saya diye düsünüyorum bu tabi yapi meselesiylede ilgili ama mesela ,168 de 58 kilo bence normal ama 60 da iyi durabilir:)
ama yok ben cok zayif olmak istiyorum dersen ozaman 55:)
ne kadar abarttın pekiben bu ara iyice cozuttumhaftaya listeye falan giremicem
Ne oluyor
bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusundaanam sana noldu kiz böyle
sanami yollamisim kizyanlış oldu beybi
sen bi doktora görün istersen canim yane kadar abarttın peki
bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusunda
Tam ıkıkac aylik suan?
HosgeldınGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
yok kuzu ben sana yazdımda sonra içeriği sildm yanlş yazıncasanami yollamisim kiz
he tamam canimyok kuzu ben sana yazdımda sonra içeriği sildm yanlş yazınca
tartılamadım korkudankac kilosun kiz Cabuk söyleeeeeeee
ne kadar abarttın peki
bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusunda
tartılamadım korkudan
valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır
he buraya geldin burda da yemeye devam mı ediyosun senbayılıcammm kim yüz verdi sana
eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışardatartılamadım korkudan
valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın varkaynanamnişanlım gitsin çeki düzen vercem hemen kendime dün spor salonu var evin hemen yanında orayla konuştum annem gitcek belki bende yazılırım
tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilimeşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma
hadi bakaaallıımtavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim
doğru söylüyosuntamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim
yarin mecbur tartilcan kacis yok kimbilir kac tokat yicennnnntartılamadım korkudan
ben nişanı savdım senin yememen gerekiyo daha benim düğüne 1 yıldan fazla vaktim varhadi bakaaallıımben hala senden zayıfım bu da söz söylemeye hakkım var demk oluyo
yarin mecbur tartilcan kacis yok kimbilir kac tokat yicennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?