Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar tartılan var mı
Kılo durumları nasıl
Ben hala -4oo deyım

Yarın dusecegını dusunuyrm
Dun cok dıkkaet ettım, bugün de ediyrm
Su haliye %0.86
Yuzde birin uzerine cikmaliyim

kac kilosun kiz Cabuk söyleeeeeeee
tartılamadım korkudan

ne kadar abarttın peki

bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusunda

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır

tartılamadım korkudan

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır
eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda

kaynanam nişanlım gitsin çeki düzen vercem hemen kendime dün spor salonu var evin hemen yanında orayla konuştum annem gitcek belki bende yazılırım
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma

eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda
tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma

doğru söylüyosun tamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim

hadi bakaaallıım ben hala senden zayıfım bu da söz söylemeye hakkım var demk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…