- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.021
bende yapcam bugün üşendim acık sütle muz yedim sadece 1 ceviz de ekledimSmoothie çok güzel oldu valla kızlar
1 bardak nescafe, yarım muz, yarım bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blendırdan sonra enfes gitti valla
Evet bir tur daha yapmak istiyorum canım
eşinle aran nasıl toparladın mı hoş geldin canımGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
Sende goz almış olmayasınArtık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence
Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim
az yemenin etkisi mi acabaArtık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence
Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim
Yok kız eşim bana şişko dıyor:)))ıdeal kılo hesaplama normal kılo dıyor 59.6 idealmişKim? Eşin mi?
12 kiloyu vermen 1 seneyi bulmaz bence ya, benim 12 oldu yani Mayıs sonuydu başladığım
Evet canım çözdük çok şükür evet eşimin yanında kendi evimdeyimsorunlar cözüüldümü canim esinin yanindamisin?
Cok ıyı sevındım musmutlu olun inşEvet canım çözdük çok şükür evet eşimin yanında kendi evimdeyim
Hoş buldum canım hepinizi ve topige çok özledim eşimle aram düzeldi çok şükür şimdilik herhangi bi sıkıntı yok komşum eşi ve benim eşim beni almaya geldiler bende herşeye sünger çekip geri döndümeşinle aran nasıl toparladın mı hoş geldin canım
Çok tşk ederim amin canım inş Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin çok çok zor huzursuz ve mutsuz olmakCok ıyı sevındım musmutlu olun inş
Amınn agzımızın tadı bozulmasınÇok tşk ederim amin canım inş Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin çok çok zor huzursuz ve mutsuz olmak
2 bucuk ayda 12 mı verdın maşallah ama cok az yıyorsun ya sen bana gore.sure uzayınca ınsan daralıyorKim? Eşin mi?
12 kiloyu vermen 1 seneyi bulmaz bence ya, benim 12 oldu yani Mayıs sonuydu başladığım
harikasin canim, bende lesli yapiom dün esimle birlikde 3mile yaptikSmoothie çok güzel oldu valla kızlar
1 bardak nescafe, yarım muz, yarım bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blendırdan sonra enfes gitti valla
Evet bir tur daha yapmak istiyorum canım
ay cok sevindim canim Allah mutlulugunuzu daim etsinEvet canım çözdük çok şükür evet eşimin yanında kendi evimdeyim
çok şükür yuva kurmak zor yımak çok kolayHoş buldum canım hepinizi ve topige çok özledim eşimle aram düzeldi çok şükür şimdilik herhangi bi sıkıntı yok komşum eşi ve benim eşim beni almaya geldiler bende herşeye sünger çekip geri döndüm
yemek yedim 1 çatal makarna 2 bardak ayran 1 salatalıkkızlaaarrr napıyosunuzz
çok şükür yuva kurmak zor yımak çok kolay
yemek yedim 1 çatal makarna 2 bardak ayran 1 salatalıksen ni yedin
Ne oluyorçok üşüyorum kızlar ayaklarım beni 2 gündür taşımıyor zar zor adım atıyorum kemiklerim çok berbat ağrıyor ne oluyor anlamıyorum bu ara bana
kac kilosun kiz Cabuk söyleeeeeeeeben bu ara iyice cozuttumhaftaya listeye falan giremicem
anam sana noldu kiz böyleçok üşüyorum kızlar ayaklarım beni 2 gündür taşımıyor zar zor adım atıyorum kemiklerim çok berbat ağrıyor ne oluyor anlamıyorum bu ara bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?