Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

57gün kaldı düğüne bugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik

ahhhh ahhhhh biz ne zaman silcez kapı kollarını ya 57 gün ay nasıl cabuk geçer o yaa bende en son 60tan sayıyodum sonra 30lara düştü zaten 15ten sonra sayamuıyosun

yok kız ne mecburu listede değilim ki ben ama seni mi kırcam tartılırım da giremeyebilirim sevdiceğim geliyo sabah son 1 günümüz var hep dolu dolu geçirmek istiyorum
heee anladim dogruya sen izine ayrilmistin taamm canim neyse buhaftalik affediyorum seni

ahhhh ahhhhh biz ne zaman silcez kapı kollarını ya 57 gün ay nasıl cabuk geçer o yaa bende en son 60tan sayıyodum sonra 30lara düştü zaten 15ten sonra sayamuıyosun
valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibi hemencik geçsene evlensek artıkın
ay kiz cokkkk az kalmisssss hemencik gecer bu ben sana söylim
dimi kuzuuu baya btti gibi bişey oldu esyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye

57gün kaldı düğüne bugün evime gitcem boyası bitmiş mutfak olapları takılmş sevdiceklen kapı kollarını silip yerlerine takcaz ne kadar romantik
Yenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa

Yenı evmı aldınız ne guzel ya tatlı telaşeler ben şehır dışına gelın gitmiştim eşim ilgilenmişti çoğu şeyle arada gıdıp alışveriş yapıyorduk cok heyecanlıydı yaa
kiraya bebegiiimm inşallah nasip olurda alırızdaaa
valla biz aynı şehirde aynı ilçedeyiz ama bizimde nişanlım ilgileniyo bana foto atıyo ben al diyorum alıyo

Hee kiz valla super enerji veriyo kiz ben sabahtan aksama temizlik yapip aksamina spor yaptim 1 saat sen düşün Sadece squat yapacaksan squat takvimleri var kuzum onu yap 50 den basliyo yavas yavas çoğalıyo ben ilk squata o takvimlerle basladim

Kiz listeye girmesi icin bildirim yapmali zaten cumaya gelmezse listeye alamayiz yoksa gayet aktif katılıyorum kac gun yedi ki banı

Artık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence

Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim
Olsun canim cumaya gore ekside olda istersen persembeleri dinlenme günü yap canim hem kaslar dinlensin

Hoşgeldin canim cok sevindim insallah daha iyi olur hersey devam mi takima

iki aylik bebege okadar kilo iyi degilmiki?

benim arkadasimim bebisi haftaya iki aylik olcak ve suan 3,8 kilo ama o zaten minik dogmustu
Cnm iyide ben ilk oglumla kiyaslayrak siktim canimi
Saglik ocaginda asimiz vardi bugun
Carsamba cocuk dr kontrolumuz var
Onunla konusuruz bakalim
Bnm tosudukun kilosu ayina gore cok bile :) biz iri bi aileyiz bebistolar buyuk cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…