- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.241
Cumaya 1 kala gelmen guzel olduKizlaaaar özledinizmi beni
Ben cok özledimmmmmmmmm
Gerek yok kuşum ben kendime yasakladımCumaya 1 kala gelmen guzel oldubdv yi yasaklicam ha
Perşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürümAyy dogru duzgun bisey yememissin kuzumhic yemek yohhh
Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştuAyy bu nasil menu yabide acikiyorm diyosunn boyle yasanilirmi ayyyyy
Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirimAcıkırsın tabi arada protein namına bir şey almamışsın ki ne bi tavuk ne bi mercimek baklagil bir şey yok
Aç aç oturacağın şimdi işte
Hoş geldin
Gong fena olmuş yalnız her tarafı yağ onun
Ayran detoksu nasıl ben bir ara merak ettimdi onu ama denemedim
Canımı çektiriyorsun
Hoş geldin ban yiyen blackKizlaaaar özledinizmi beni
Ben cok özledimmmmmmmmm
Sağol canim pek hosbulamadim tokatlarla karsilaniyoruzHoş geldin ban yiyen blackyokluğun belli oldu kuzu
Dedikodunu yaptkBugün sabah okudum yazdıklarınızı sonra kitap okudum açılmayı bekledimneler yaptınız bilmiyorum yani
Gayet guzel kuzum menun bu karışık cerezler kavrulmus degildir insallahSabah 8
Yoğurtlu ballı yulaf
Saat 12
1 dilim ekmek
Pesto sos ve tulum peyniri ile
Saat 16
Karışık çerez ve tropik kuru meyve
Saat 18
Yarım tabak dünden yahni
Yarım kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21 - Spor sonrası
Kahveli muzlu yulaflı favori smoothiem
Jillian Michaels - 30 DS - 4/30
Yapmaaaa oylee hele sen hicccc yakismiyoPerşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürüm
Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştu
Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirim
Hoş geldin ban yiyen blackyokluğun belli oldu kuzu
Vallami kız ben görmedimDedikodunu yaptk
AhahahahhSen ne yaptın
Sen o 300 milyon 5yüz lira para
Sen neden
Böyle yapıyırsın
Ayy bisi dicim bal yada pekmez yok evde yeteri kadarHindistan cevizi koydum ben baydı biraz beni agir geldi ayy çek de yapsana bu seferhosuna giderse bende yaparim
Hee gelmesen bir haftan yaniyodu cuma bildirim yapmadigin icinVallami kız ben görmedim
Az corekotlu acıtmasin tadini bozma kizAyy bisi dicim bal yada pekmez yok evde yeteri kadarsüt koysam olur mu yada çörek otlu tarcınlı bal var ondan da az eklerim hayallerim suya düştü
Pardon canım ya inan kendimi tutamadım yoksa 2 gün sizlerden ayrı kalmak istemezdim
Vallami kız ben görmedim
Ben niye görmedim yaavvv hanı nerdeeeHee gelmesen bir haftan yaniyodu cuma bildirim yapmadigin icinYalnız iyi dedikodunu ettik yalan yoh
peki canım sen boyle kibarca rica edersinde ben he dememmibidaha yok sana bdv
Bakalim sonuclar ne olacakBu seferki 30 DS öncesi ölçülerimi yazıyorum bakalım
Göğüs: 90
Bel: 73
Kalça: 100
Göbek: 88
Seni ben davet ettm boyle biseye hakkin yokBen niye görmedim yaavvv hanı nerdeee
peki canım sen boyle kibarca rica edersinde ben he dememmicumadan önce yorum yapmicam ahaha
En doğrusu bu bencedeGerek yok kuşum ben kendime yasakladım
Bittin kizim senSeni ben davet ettm boyle biseye hakkin yok
Neyse tamam sen anladnimzala pancar
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?