- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.261
Pancar kaptan yapıyor ...Sağol canim pek hosbulamadim tokatlarla karsilaniyoruzben yoktım ama siz vardiniz. Kardeşimden okudum yazdıklarınızı. Yesil mercimeği hanginiz yiyordu bilmiyorum ama canım çekti yaptım sagolun güzel fikirler edindim
Bugün luk afola toparlarım yarın sözYapmaaaa oylee hele sen hicccc yakismiyo
Aklıma tüküreyim yaAz corekotlu acıtmasin tadini bozma kizsütte yumusatmasin hic elleşme yarin yaparsin
Makarnanın kotu olmasi eyice olmus bencePerşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürüm
Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştu
Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirim
Hoş geldin ban yiyen blackyokluğun belli oldu kuzu
Evet iyi oldu güzel olmamasıMakarnanın kotu olmasi eyice olmus benceama keskem protein neyim tuketeydin
Aksam yemek yememissin ki gecistirmissin biraz ama kötü digil menuGec kahvaltim
2 bardak çay
3 Hurma
1 dilim ekmek 2 kaşık menemem
Ögle yemeği
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavi
Akşam yemeği
2 dilim hindi Füme
Activia yoğurt meyveli 2 yk psyllium
5 Hurma
2 ltr su
Makarnanın kotu olmasi eyice olmus benceama keskem protein neyim tuketeydin
O kadar cok konusuyoz ki arada kayniyo dedikodularBen niye görmedim yaavvv hanı nerdeee
peki canım sen boyle kibarca rica edersinde ben he dememmicumadan önce yorum yapmicam ahaha
Az yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazimVelvette ile SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir
Nasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarakEvet iyi oldu güzel olmaması
Evde etim bitti ..
Kasap yapmam gerekli de o da ters yerde almadım daha akşam da cidden yorgundum moralim de bozuk geçsin gitsin dedim birde perşembe ya az yeyim dedim ...
Bu arada tam buğdaylı makarna aldım makarna partisi vercem yupıi
AhahahahahahhNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeanladiniz siz
Hem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrrAz yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazimvucuda guzel besin verin ki o da yaglari atsin yapistilarim Buki_89 SchonerDuft Velvette a bencede
Bugün sabah okudum yazdıklarınızı sonra kitap okudum açılmayı bekledimneler yaptınız bilmiyorum yani
Yazdi rahatladin demisimdi sen umursama acik
Perşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürüm
Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştu
Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirim
Hoş geldin ban yiyen blackyokluğun belli oldu kuzu
Gayet guzel kuzum menun bu karışık cerezler kavrulmus degildir insallahcig kuruyemis yiyoh diyetteyih ya hanı
Bakalim sonuclar ne olacak
Velvette ile SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir
Ikimize yeni slogan buldum yapistirrrrrrrrrrrrrrAhahahahahahh
Az yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazimvucuda guzel besin verin ki o da yaglari atsin yapistilarim Buki_89 SchonerDuft Velvette a bencede
Hem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft Velvette Buki_89
Yulafli olsun smoothien ama temem mi bak güçsüz duşcen guzel besinler alPancar kaptan yapıyor ...
Hak ettin ama tokatlari
Bugün luk afola toparlarım yarın söz
Aklıma tüküreyim yayürüyüşe çıktık kipaya geçtim çiğ fındık için eve çıkarken 101 açıktı orya geçtik önünden geçtik almadım evi kolaçan edeyim belki kalmışsa sağda solda bazen gözümden kaçıyor smoothie yaparım artık sabah
Hep laf hep laf icraaaat sifirBoynumuz kıldan ince
Hep laf hep laf icraaaat sifir
Guzel besleniyoz artik ama tamam miEvet iyi oldu güzel olmaması
Evde etim bitti ..
Kasap yapmam gerekli de o da ters yerde almadım daha akşam da cidden yorgundum moralim de bozuk geçsin gitsin dedim birde perşembe ya az yeyim dedim ...
Bu arada tam buğdaylı makarna aldım makarna partisi vercem yupıi
Ahahaha
Onun vurduğu yerde güller biterPancar kaptan yapıyor ...
Hak ettin ama tokatlari
aynen canım biraz öyle oldu canım birsey istemedi yemeden içmeden kesildim sizsizAksam yemek yememissin ki gecistirmissin biraz ama kötü digil menuyesil mercimegi cok severim salatasi da cok hafif ve guzel oluyo
Gördüm gördüm takipteyim sizi deli gibi spor yapın yani bende evde topalliyimKilo verdiksen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?