Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ayran detoksu nasıl bırsey ben yapsbılır mıyım
Sen emziriyodun demi canim yapma detoks sen emzirirken iyi olmaz zaten bu tür detokslar vucuttaki suyu atiyo sadece kilo duraklamaya girdiginde yapilmasi iyi oluyo vucut sasirip kilo vermeye devam ediyo ben duraklama zamanlarinda tercih ediyorum sadece

Tabi kuzum hem az yetersiz yiyodun hemde spor yoktu kaslar gitti zor kazaniyoz zati yazik kaslarimizaiyi besle onlari
Nildu anlamadim yahu

Şimdi de iştahım açıldı

Neyse ya hoşlaştığım bir çocuk vardı ya o anlamamış gücendiğimi bir haftadır sessizim cevap atmıyorum falan yeni düştü aklına sormak bir şey mi yaptım diye oydu mesele ona mesaj döşüyordum

Haaa bende diyom bize mi diyo acep saolasin anladin diyeydin

Akşam yemeği olarak yogurtlu marul salatası bır dilim ekmek bır peynır ve domates yedım şimdiden acıktım

Acıkırsın tabi arada protein namına bir şey almamışsın ki ne bi tavuk ne bi mercimek baklagil bir şey yok
Aç aç oturacağın şimdi işte

Mrb kızlar ben geldim

Hoş geldin

Gong fena olmuş yalnız her tarafı yağ onun

Sabah
Bir yumurta biraz peynir domates salatalık maydanoz sivri biber
Sonra iki saat arayla ayran detoksu ve yeşil çay

Ayran detoksu nasıl ben bir ara merak ettimdi onu ama denemedim

Canımı çektiriyorsun

1 su bardağı yulaf koyuyorum 1 elma 6 8 badem 10 fındık 6 kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm ceviz hiç koymadım hindistan cevizi geldi aklıma şimdi keten þohumu 100 gr 474 kalori protein bakımından da yükselmiş omega3 te var içinde ben 50 gr.koyarım nasıl olur sence içim beni dürtüyor çek hepsini diyor

Sabah 8

Yoğurtlu ballı yulaf

Saat 12

1 dilim ekmek
Pesto sos ve tulum peyniri ile

Saat 16

Karışık çerez ve tropik kuru meyve

Saat 18

Yarım tabak dünden yahni
Yarım kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 21 - Spor sonrası

Kahveli muzlu yulaflı favori smoothiem

Jillian Michaels - 30 DS - 4/30

Hindistan cevizi koydum ben baydı biraz beni agir geldi ayy çek de yapsana bu sefer hosuna giderse bende yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…