- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.221
Şuan ıyıyım dayanırım bır bardak sut ıçsem mı bılemedım 66 yı goresım varYemek yeseydin keske kuzum gecistirmis gibi olmus sabahi zor edersin simdi
Bu ayran detoksu nasıl bırsey ben yapsbılır mıyımAfiyet olsun canim detoks gunuydu demek
2 kasik Yogurt ye canim pul biberli limonlu hem yag yakiyo diyolar hemde açlığını alirŞuan ıyıyım dayanırım bır bardak sut ıçsem mı bılemedım 66 yı goresım var
Sen emziriyodun demi canimBu ayran detoksu nasıl bırsey ben yapsbılır mıyım
Tabi kuzum hem az yetersiz yiyodun hemde spor yoktu kaslar gittizor kazaniyoz zati yazik kaslarimiza iyi besle onlari
Nildu anlamadim yahu
HaaaŞimdi de iştahım açıldı
Neyse ya hoşlaştığım bir çocuk vardı ya o anlamamış gücendiğimi bir haftadır sessizim cevap atmıyorum falan yeni düştü aklına sormak bir şey mi yaptım diyeoydu mesele ona mesaj döşüyordum
Akşam yemeği olarak yogurtlu marul salatası bır dilim ekmek bır peynır ve domates yedım şimdiden acıktım
Mrb kızlar ben geldim
Sabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Ara
Karışık meyveli form bisküvi (ben çok beğendim tavsiye ederim )
Yarım gong
Bir bardak süt
Akşam
Bir orta boy biber ve 2-3 yaprak dolması
Bir içli köfte (dayanamadım)
Salata ,yoğurt
ara soda yoğurt
Sabah
Bir yumurta biraz peynir domates salatalık maydanoz sivri biber
Sonra iki saat arayla ayran detoksu ve yeşil çay
Ya ben dün kendimi aştım ki yeme konusundabugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
1 su bardağı yulaf koyuyorum 1 elma 6 8 badem 10 fındık 6 kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm ceviz hiç koymadım hindistan cevizi geldi aklıma şimdi keten þohumu 100 gr 474 kalori protein bakımından da yükselmiş omega3 te var içinde ben 50 gr.koyarım nasıl olur sence içim beni dürtüyor çek hepsini diyorYulafi falan ne kadar koyuyosun ona bagli canim kalorisi ne kadar ki keten tohumunun ona gore de bakip koyabilirsin cekip denemedim hic ama sen deyince iyi fikir gibi geldi sen bütün bütün yapiyosun dimi granolayi bar seklinde yani icine de ici kıyılmış ceviz falan eklersin super olur
Haaabende diyom bize mi diyo acep saolasin anladin diyeydin
Kizlaaaar özledinizmi benim
Ben cok özledimmmmmmmmm
Neyce konuştun canım bi anlasamSen ne yaptın
Sen o 300 milyon 5yüz lira para
Sen neden
Böyle yapıyırsın
Neyce konuştun canım bi anlasamahahah
Napiiim
Pardon canım ya inan kendimi tutamadım yoksa 2 gün sizlerden ayrı kalmak istemezdim
Hindistan cevizi koydum ben baydı biraz beni agir geldi ayy çek de yapsana bu sefer1 su bardağı yulaf koyuyorum 1 elma 6 8 badem 10 fındık 6 kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm ceviz hiç koymadım hindistan cevizi geldi aklıma şimdi keten þohumu 100 gr 474 kalori protein bakımından da yükselmiş omega3 te var içinde ben 50 gr.koyarım nasıl olur sence içim beni dürtüyor çek hepsini diyor
Bugün sabah okudum yazdıklarınızı sonra kitap okudum açılmayı bekledimTamam sus gonuşma gayrı
Sildim o cümleni de sen de git sil şimdi takar sana biri gelir kibler falan
Yazdi rahatladin demiTövbeler olsun size niye trip yapayım kız
Oh rahatladım şimdi naparsa yapsın aktı gitti içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?