Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim kepekli ekmek istedigin kadar salatalık domates ve yeşillikle kahvaltı yapıyorsun sonra yarım kilo yarm yağlı ve ya yağsız yoğurdun içine bir litre su koyup ayran yapıyorsun sonra içine haşlanmış halde 4kaşık bulgur 4kaşık yeşil mercimek 4kaşık nohut ve iki tane salatalık rendeleniyor kahvaltıdan sonra ikişer saat arayla birer kase içilip bitiriliyor içine kuru nane ve pul biber koyabilir sin ama tuz yasak gün içinde kahve kafeinli içecek gazlı içecek yasak sadece çay ve yeşil çay su serbest bu sekilde iki gün besleniyor ikinci günde aynı şekilde hazırlanıyor

Velvette ile SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide @Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir
Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı

Az yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazim vucuda guzel besin verin ki o da yaglari atsin yapistilarim @Buki_89 SchonerDuft Velvette a bencede
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri

Nasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarak
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak

Hem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft Velvette @Buki_89
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi

Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden

Ikimize yeni slogan buldum yapistirrrrrrrrrrrrrr
Yapıştır güzel uydu

Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine

Rahata eremiyo insan demi bek iyi olmus lafini soylemisin simdi pek ilgilenme anlasin

O nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorum
Valla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemen ben 3 kasik en fazla sende 3 kasik yiciksin
O kepekli mi bilmiyorum ama hos bi tadi var rengi koyu baya sevdim ben

Gördüm gördüm takipteyim sizi deli gibi spor yapın yani bende evde topalliyim

Nasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu

Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından

Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek
Sen kimsin

Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes

Rahata eremiyo insan demi bek iyi olmus lafini soylemisin simdi pek ilgilenme anlasin

Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak

Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane

Bizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zati
Yarin gelsin eksiler diyosun

Hee hemen yazmadigina iyi etmissin bence öbür gün yaz beklesin anlasin aciksürenecekkk

Ankara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyom bide a101 de üzüm çekirdekli makarna var o da cok guzel kahverengi boyle bek seviyom SchonerDuft
Bana neden demedin

Üyelik haklarında kısıtlama yönetimsel bir karar olup, forum kurallarına uyulmadığı için üyeye verilen bir ihtardır.
Kısıtlama süresi bittiğinde kaldırılır. Arada kaldırma diye bir durum olamaz.

Üye bildirim yapmadı, şeklinde not düşersiniz etap bildirim listenize.
İyi akşamlar, kolaylıklar dilerim.

Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır

Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim lilipit

Nasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu
daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok
iyilesmedi mi daha kuzum
malesef canım

Bizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zati
Yarin gelsin eksiler diyosun
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…