- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.281
Ankara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyomNasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarak
İmzalıyorumHem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft Velvette @Buki_89
Sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim kepekli ekmek istedigin kadar salatalık domates ve yeşillikle kahvaltı yapıyorsun sonra yarım kilo yarm yağlı ve ya yağsız yoğurdun içine bir litre su koyup ayran yapıyorsun sonra içine haşlanmış halde 4kaşık bulgur 4kaşık yeşil mercimek 4kaşık nohut ve iki tane salatalık rendeleniyor kahvaltıdan sonra ikişer saat arayla birer kase içilip bitiriliyor içine kuru nane ve pul biber koyabilir sin ama tuz yasak gün içinde kahve kafeinli içecek gazlı içecek yasak sadece çay ve yeşil çay su serbest bu sekilde iki gün besleniyor ikinci günde aynı şekilde hazırlanıyorAcıkırsın tabi arada protein namına bir şey almamışsın ki ne bi tavuk ne bi mercimek baklagil bir şey yok
Aç aç oturacağın şimdi işte
Hoş geldin
Gong fena olmuş yalnız her tarafı yağ onun
Ayran detoksu nasıl ben bir ara merak ettimdi onu ama denemedim
Canımı çektiriyorsun
Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattıVelvette ile SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide @Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleriAz yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazimvucuda guzel besin verin ki o da yaglari atsin yapistilarim @Buki_89 SchonerDuft Velvette a bencede
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcakNasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarak
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldiHem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft Velvette @Buki_89
Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerimKilo verdiksen naptın
Valla böyle içinde tutan kadınlara hayranım ben nasıl yapıyorlar ben çatlıyorumLafımı sokmam lazım aynen takmayacağım artık nasılsa söyledim lafımı ben ortaya korum beğenen alır beğenmeyen almaz
Ceviz de süt de muz da granola da her şey
Dünyaları yemek istiyorum
Değil canım
Hepsinden şöyle bir 8-10 cm gitse daha ne isterim
Kırbaça yeni alışıyorduk daha
Yapıştır güzel uyduIkimize yeni slogan buldum yapistirrrrrrrrrrrrrr
Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğuYulafli olsun smoothien ama temem mi bak güçsüz duşcen guzel besinler alyagdan gitmezse kilolar sonra hizli gelir ben ilk evlendigimde cok az yiyerek kilo vermistim 10 13 kilo kadar sonra hamile kalinca dikkat etmeme rağmen o kadar cabuk geldi kilolar demekki yagdan vermemisim dedim kendi kendime o yuzden bu diyetimde hep buna dikkat ettim yagdan verelim geri gelmesin kilolar
Rahata eremiyo insan demiValla böyle içinde tutan kadınlara hayranım ben nasıl yapıyorlar ben çatlıyorumLafımı sokmam lazım aynen takmayacağım artık nasılsa söyledim lafımı ben ortaya korum beğenen alır beğenmeyen almaz
O nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorumAnkara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyombide a101 de üzüm çekirdekli makarna var o da cok guzel kahverengi boyle bek seviyom SchonerDuft
Süpeğ o zamanDeğil canım
biz iyiyiz kuzum aksamki dolmalari icli kofteleri anlat bakalim senKızlar napıyosunuz bir türlü yazamadım
Valla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemenO nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorum
Gördüm gördüm takipteyim sizi deli gibi spor yapın yani bende evde topalliyim
Sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim kepekli ekmek istedigin kadar salatalık domates ve yeşillikle kahvaltı yapıyorsun sonra yarım kilo yarm yağlı ve ya yağsız yoğurdun içine bir litre su koyup ayran yapıyorsun sonra içine haşlanmış halde 4kaşık bulgur 4kaşık yeşil mercimek 4kaşık nohut ve iki tane salatalık rendeleniyor kahvaltıdan sonra ikişer saat arayla birer kase içilip bitiriliyor içine kuru nane ve pul biber koyabilir sin ama tuz yasak gün içinde kahve kafeinli içecek gazlı içecek yasak sadece çay ve yeşil çay su serbest bu sekilde iki gün besleniyor ikinci günde aynı şekilde hazırlanıyor
Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi
Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden
Yapıştır güzel uydu
Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine
Rahata eremiyo insan demibek iyi olmus lafini soylemisin simdi pek ilgilenme anlasin
Süpeğ o zaman
biz iyiyiz kuzum aksamki dolmalari icli kofteleri anlat bakalim senpersembe aksami
Bizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zatiAhahahahangi alçak beni listeye almicakti benim kiple miple isim yok canım merak etme zaten yüzünü gören cennetlik
Onun vurduğu yerde güller biter
aynen canım biraz öyle oldu canım birsey istemedi yemeden içmeden kesildim sizsiz
Hee hemen yazmadigina iyi etmissin bence öbür gün yaz beklesin anlasin acikNasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu
Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından
Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek
Sen kimsin
Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes
Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak
Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane
Bana neden demedinAnkara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyombide a101 de üzüm çekirdekli makarna var o da cok guzel kahverengi boyle bek seviyom SchonerDuft
Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi
Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden
Yapıştır güzel uydu
Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine
Hee hemen yazmadigina iyi etmissin bence öbür gün yaz beklesin anlasin aciksürenecekkk
Ayy iyilesmedi mi daha kuzumGördüm gördüm takipteyim sizi deli gibi spor yapın yani bende evde topalliyim
Kepekli makarnadan konu açılınca yeni geldi aklimaBana neden demedin
Birak yaaaKepekli makarnadan konu açılınca yeni geldi aklima
Üyelik haklarında kısıtlama yönetimsel bir karar olup, forum kurallarına uyulmadığı için üyeye verilen bir ihtardır.seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin.
daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yokNasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu
malesef canımiyilesmedi mi daha kuzum
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyımBizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zati
Yarin gelsin eksiler diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?