- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.201
Ben biber dolmasi anlamadim o an biber sandim ya
2-3 yaprak sarmasi yedi sandim
Hahh simdi olduBen yanlis anlamisim ya ondanaksam fazla olmus
Aynen cnm yarın ekside çıkalımAfiyet olsun canim detoks gunuydu demek
Hoşbuldum:-*Anladim canim hosgeldin o zaman
Ayy bu nasil menu yaYa ben dün kendimi aştım ki yeme konusundabugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
İnsallah canim gelsin eksilerAynen cnm yarın ekside çıkalım
Hadi inşallah detoksun ikinci günü bugün zatenİnsallah canim gelsin eksiler
Bende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyoduHadi inşallah detoksun ikinci günü bugün zaten
Aynen bende de öyle etki ediyor du bakalım bu sefer de etkili olacakmıBende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyodu
En son kaça kadar içiyordun bnm daha bi büyük kase daha varBende yapiyodun o detoksu ara sira 1 1200 falan iniyodu
Ben en son 6 ya kadar iciyodum canim toplamda 3 veya 4 kase iciyodumEn son kaça kadar içiyordun bnm daha bi büyük kase daha var
Üç dört kase de bitmiyorki ya en son 20-22 arası yazmışlar ama bilemedimBen en son 6 ya kadar iciyodum canim toplamda 3 veya 4 kase iciyodum
Yok valla ben tam bitirmiyodum kuzum hepsini icemiyodum ama 8 den sonra icmemek iyi olur benceÜç dört kase de bitmiyorki ya en son 20-22 arası yazmışlar ama bilemedim
Aynen kuzumTamam canim zaten aktiftin sen bi iki gun ara vermis oldun tekrar devam listelere
Pardon canım bebegin oldugunu bilmiyordum sana serbest o zaman emzirirken verirsinCnm bana kalori bakmak yasak :)
Emziriyrm ya kalori hesabi yapmiyrm pek
Ama sen iyi yapiosun kuzum
hadi bakalimmmmmm oyle olsunKoca kontörü geç yükledi :-SS
Haklısın şişiyor insan zatenYok valla ben tam bitirmiyodum kuzum hepsini icemiyodum ama 8 den sonra icmemek iyi olur bence
Begendım ozellıkle sarmaları bende yarım dolma yaparım:))İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber, 1 tane kirmizi biber
Ara ogun 10:30
2 yk yulaf ezmesi, yarim nektarin, tarcin, 2 yk yogurt, 1 adet ceviz (boyle bi karisim yaptim tadi harikaydi, ilk kez yedim. Farkli onerilere acigim)
Oglen 12:00
1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy kase semiz otu salatasi
1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00
1 adet hurma, 5 adet badem
Aksam 17:30
3 adet kiymali yaprak sarma
5 adet kiymali lahana sarma
1 domates
1 yesil biber
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı yerim herhalde :)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
Yarini cok merak ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?