- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.881
Karadenizli misiniz cnm?Evet içeri girdiklerinde havai fişekler falan yaptiricambenim kızım olursa karadenizli yetiştiricem çekemem ben böyle yazık gunah
Sen kuculurken kociskon buyuyor mu :)Ay sorma pişmanım bn alırken m beden di şimdi oldu L bedenşimdi ayni gomlekleri kardesine vercm bohcada ahahahah buna da cimrilik derler
15 kilo verdim cnm
Gitmedim ama diyet listesi uyguladim
Ilk gebeligimde gittim
Az cok bazi kurallari ve liste uygulamalarini biliyrm
Spor hocam demişti bana da
Günaydın topic ve kızlar
Deli mi ne işi var bu saatte diyorsunuzdur
Dün gece migrenim tuttu, hala gözlerim dönüyor
Erken uyudum ben de belki de iyi oldu bir işe yaradı işte
Günaydın sizi burda görünce şaşırdım bu saatte uyku mu tutmadı: DGunaydinnnn kizlaaaar
Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdiGünaydın topic ve kızlar
Yok cannmmm ben zaten hergun 7 bucuk 8 bucuk arasi ayaktayiz kizim sagolsunGünaydın sizi burda görünce şaşırdım bu saatte uyku mu tutmadı: D
GunaydunGünaydın topic ve kızlar
Gunaydin cicim sende migren varmiyfi yeni duydummmGünaydın topic ve kızlar
Vay ne kadarda tatli bi baba :)Yok cannmmm ben zaten hergun 7 bucuk 8 bucuk arasi ayaktayiz kizim sagolsunama genelde yazmiyorm altini degis ustunu degis kahvalti yaptr vs babasi hazirlamis yiyolar bende yaziyim dedim
Kardesim gitti o varken 9 bucuga kadar uyumustumaccik keyff
En mantiklisi senin yaptigin cnm zatenCeyizden konuşmuşsunuz ay ben hiç sermedim bohça da istemedim sadece taşınırken davul çalışırdık o kadar ne o öyle gelcek çamaşıra bakcak tarzım değil...
Erkenden mi portluyor prenses... iyi yapmışsın valla arada dinlenmek iyi oluyor keşke bende 7ye kadar uyuyabilsem arada da olsaYok cannmmm ben zaten hergun 7 bucuk 8 bucuk arasi ayaktayiz kizim sagolsunama genelde yazmiyorm altini degis ustunu degis kahvalti yaptr vs babasi hazirlamis yiyolar bende yaziyim dedim
Kardesim gitti o varken 9 bucuga kadar uyumustumaccik keyff
Vay ne kadarda tatli bi baba :)
Annelerin arada oyle dinlenmete ihtiyaci var ohh
Evt yaaa cevremde ne kadar cocuk varsa 10 12 ye kadar uyuyo gerci okadar istemem suan icin kucuk zaten uyusuk gibi gelir banaErkenden mi portluyor prenses... iyi yapmışsın valla arada dinlenmek iyi oluyor keşke bende 7ye kadar uyuyabilsem arada da olsa
Sen neden uyuyamiyorsun cancagizimErkenden mi portluyor prenses... iyi yapmışsın valla arada dinlenmek iyi oluyor keşke bende 7ye kadar uyuyabilsem arada da olsa
Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi
Gunaydun
Gecmjs olsun kuzuto
Gunaydin cicim sende migren varmiyfi yeni duydummmgecmis olsun
Ay yok yaEvt yaaa cevremde ne kadar cocuk varsa 10 12 ye kadar uyuyo gerci okadar istemem suan icin kucuk zaten uyusuk gibi gelir bana
Annesi gibi fazla sevmiyoo ama 9 a kadar uyusa bana yeter
Sen uyuyamiyonmu bende erken kalkiyorm ama her gece 2 2 bucuk bazen 3 buluyo delimiyim bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?