Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın sizi burda görünce şaşırdım bu saatte uyku mu tutmadı: D
Yok cannmmm ben zaten hergun 7 bucuk 8 bucuk arasi ayaktayiz kizim sagolsun ama genelde yazmiyorm altini degis ustunu degis kahvalti yaptr vs babasi hazirlamis yiyolar bende yaziyim dedim

Kardesim gitti o varken 9 bucuga kadar uyumustum accik keyff

Yok cannmmm ben zaten hergun 7 bucuk 8 bucuk arasi ayaktayiz kizim sagolsun ama genelde yazmiyorm altini degis ustunu degis kahvalti yaptr vs babasi hazirlamis yiyolar bende yaziyim dedim

Vay ne kadarda tatli bi baba :)
Annelerin arada oyle dinlenmete ihtiyaci var ohh

Erkenden mi portluyor prenses... iyi yapmışsın valla arada dinlenmek iyi oluyor keşke bende 7ye kadar uyuyabilsem arada da olsa

Erkenden mi portluyor prenses... iyi yapmışsın valla arada dinlenmek iyi oluyor keşke bende 7ye kadar uyuyabilsem arada da olsa
Evt yaaa cevremde ne kadar cocuk varsa 10 12 ye kadar uyuyo gerci okadar istemem suan icin kucuk zaten uyusuk gibi gelir bana
Annesi gibi fazla sevmiyoo ama 9 a kadar uyusa bana yeter
Sen uyuyamiyonmu bende erken kalkiyorm ama her gece 2 2 bucuk bazen 3 buluyo delimiyim bilmiyorm

Geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi

Herkesler erken uyanmış ya iyiyim kuzum valla kafam düzleşmiş hissediyorum
Sen niye kalktın

Gunaydun
Gecmjs olsun kuzuto

Sağol kuzum nasılsın

Gunaydin cicim sende migren varmiyfi yeni duydummmgecmis olsun

Günaydın canım var ya eskisi kadar çok yoklamıyor ondandır
Önceleri her hafta ya da iki haftada bir olurdu

Ay yok ya
Gece gec saate kadar yatirmiyorlar cocuklari, beraber yatiyorlar 10-11 e kadar
Cocuk dedigin erken yatr erken kalkar
En guzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…