Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok tesekkurler kaptanim araniza aldiginiz için. Kurallari okuyayim insallah zaman alacak ama eskisi gibi zayiflayacagim

Iyi yapmissin ya benimde kapali varda yazin oturuyiruz serin serin gozum kesmiyo. Bide sarkma olur dedin ya ben cok saglikli beslenerek kilo verdim ve hic biyerim de suan sarkma yok. Hatta hep ski oldugumu soyluyolar. Sezeryan yaptim hatta hic sarkma vs yok. Kilo oturdukdan sonra daha once gorundum ve sadece basen ic kismimda biraz yumusama var ust kolumda azz yumusak ama sallanmiyo ben daha ski olmalarini istiyorum tabi 58 ulassam eminim ki olur. Ben spor sadece bazen mekik bazen ip yuruyis tarzi hafif seyler yapiyodum ama duzensiz emnm yapsam daha harika olurdu. Spor yapanlar suan grupta var ama duzenli olarak sekerpancaei yapiyo oda bildigim kadariyla okadae uzun yapmiyo o anlatir sana SekerPancarii cunku dogumdan sonra oyle toparlamis. Bu kisinin vucuduna gorede olabiliyo bence.

Oglen degilde gece uykusu onemli tabineyse duzene sokarsin

Aynen okul açılsın da hallederim kuzum onu

Senin gülüşde cok hoştir herkes kendine gülüş tasarlasin gahgahgahgahgah
Biz açlik arkadaslariyiz farkli bir dostluk

Tabi hiçbir arkadaşlığın yerini tutamaz

Simdi geri uyudun demigecmis olsun kuzum başın nasil simdi

Valla uyudum sonra öğlen çok hoştu pek güzeldi

Enerji depoluyorum kış için okul açılınca uyuyamam

Hiç sevmiyorum gündüz uyanık olayım ben gece yaşasam keşke yani yaşıyorum zaten ama mesela gece çalıştırsınlar beni mesela gece yaşayanlar için ayrı bir hayat kurulsun

Saat 12

1 sucuklu tost

Saat 14

2 adet petit beurre bisküvi

Saat 16

1 avuç karışık çerez + tropikal mix

Saat 18

Dünden kalma fırında patates ve köfte
4 köfte 6 dilim patates şeklinde

Saat 21
1 bardak süt

30 DS 6/30 da tamam

Aslinda cocuklarimi birakabilecegim yer olsaydi ben spor salonunada giderdim. Ben sporu cok severim. Kardiyo koşu bandi benim aşkim hayatim o dereceee:). Ben sporumu yazarim belki baskalarinada ilham olur. Bagimlilik olmus bizde artik sigara gibi içmeden duramiyorus:)

Bıtter yok canım bugun bıttımı yoksa menun her zamnkı gıbı tam kılo vermelık ac ac gezıon aksama kadar bana gore

Kizlar bu aksam meteor yagmuru varmis. Bende izlemeye caliscam istanbulda isiklardan ne kadar yakalarsam. Ama daha sakin sehirdekiler daha cok yakalar soyliyim dedim

SchonerDuft sekerim ilgi alanimiz
Okumuştum her sene bugün oluyormuş çok özel bir meteor değilmiş ama bende merak ettim gece çıkıp bakacam belki görürüm

Onu facede bir meslek grubunda gördüm ve izledim kadın mali müşavir olan bölümü mü izledin çöpten yemek falan toplayıp misafire ikram ediyor ögg

Ay hadi inşallah yumurtlama dönemine denk geldiyse olabilir bence test varsa yapsana yarın.. bugün koşmadık senin yaptığın aletten vardı sahilde bende 150 tanecik ondan yaptım..
Etiket süper oldu yanlız...

Öyle bir hayat olursa ben yazları gece kışları gündüz çalışırdım

Yaziyonuz zaten canm herkes yaziyo. Listemiz vardi bir ara simdi kaldirdik bir sure hadi bakalimmmmm bol eksilerrr :)

Çok az yemişsin bende tosta dönüş yapcam canım çekti şu an

Menum
10.30
Patateslı yumurta
Domates salatalık bıber
Ikı dılım peynır
Bır tatlı kaşığı reçel
Bır dılım tb ekmek
13.00
Bır avuç uzum
14.00
2 kıymalı dolma
Bır dılım tb ekmek
18.30
Bır tabak taze fasulye tavası
Coban salata
Bır dılım tb ekmek
2 bardak ayran
3litre su
1 saat yuruyuş

Evet o ya hahahahahahahaha makara yapiyoruz esimle islak mendil istedi 2 tane cikti guluyo bak diyo mali musavri gordun diyoo aslinda kadina sinir oldu esim pintilerden nefret eder

Sizdede gida toleransi olabilirmi. Bende var mesela. Azcik karbonhidrat yesem veya birakin öglen veya aksam makarna pilav ekmek filan azcik yesem karnim şiser hemende kilo alirim. Ama karbonhidrati kisitlayarak cok hizli kilo veririm mesela
Karbonhidrattan çok kisarak çok kilo kaybında hemen geri alınıyor kilolar en azından bende iyleydi. Ben bu takıma gireli haftada 1 kilo gibi verdim ama sağlıklı gitti istediğimide yedim ama az az yedim. Yavas gidince kilolar bidaha cabuk alinmiyo

Karbonhidrattan kastim saglikli olanlar degilde mesela beyaz makarna pirinç pilavi tatli beyaz ekmek bende hemen kilo yapiyor huzursuzluk sıkıntı stres gece terlemesi isal vs.. test yaptirdigimde bunlara karsi alerjim cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…