Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sizdede gida toleransi olabilirmi. Bende var mesela. Azcik karbonhidrat yesem veya birakin öglen veya aksam makarna pilav ekmek filan azcik yesem karnim şiser hemende kilo alirim. Ama karbonhidrati kisitlayarak cok hizli kilo veririm mesela
Ayy olabilir bence ayni durum bende söz konusu çünkü az az yersem sıkıntı yok pilav falan bile yesem ama siniri asınca hizla geliyo 2 senedir koruyorum kilomu ben 53 kiloyum canim sabahları ac karnina cardio yapiyorim gün aşırı da ağırlık çalışıyorum

Benimde var zor oluyo tamamen uzak durmak ama 1 kaşıktan sonrasi sıkıntı hem hemen kilo olarak depolaniyo hemde geceleri terleme isal mide bulantısı sinir huzursuzluk yapiyor. Çölyak gibi yani. Ama karbonhidrattan uzak durdummu benden sagliklisi yok. Millet öküz gibi yer bisey olmaz ben yesem hemen orda sanki 5 kilo almis gibi karnim şişiyo masadan sanki 5 kilo almis gibi kalkiyorum.

Ayy yok bende oyle degil canim ben mesela normal 3 4 kasik falan yesem bisey olmuyor ben fazla yersem hizli kilo aliyorum sadece yoksa yedigim zaman sıkıntı yaratmiyor bende cok yersem siskinlik oluyor ama herkeste olur o da

Ayy gunduz nasil uyyonuz benim beynim agrir ama bende Ramazanda iyi uyurum oglenleri yalan yoh her sene ramazanda gündüz uyku keyfi yapiyom bir sene yetiyogahgahgahgahgahhh

Sabah sucuklu tost oglen biskuvi ikindi ve aksam guzelspor sahane

Aslinda yumurtlama tarihimde olmadi ama ille yumurtlama tarihlerinde mi olur ki yarin regl gunum eger olmazsam pazartesi kan testi yaptiririm belki ama super spor yapıyorsunuz beraber cok iyi oldu bu dimi

SekerPancarii benım eşimde agırlık setı almıştı barfıks borusu ağırlık masası da var. Kas yapıcaktı guya yapmadı abıme verdık hıc kullanmadan dıom alalımda yap :))
Alsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyo bende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem

Alsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyo bende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem
2 tane dambılla kollari gögüsleri bacaklari omuzlari gayet güzel çalistirip sekillendirirsin. Bende evde yapiyorum

Yüzüstü yere yatin elleri popo üzerinde birlestirin kollar sabit kalsin ve popoda sabit kalsin ve yerden yarı belinize kadar kalkın kalkarken gücü sırtınızdan alın. Kalkabildiginiz yere kadar kalkın. Ters mekik oluyor bu ve barfiks etkisine sahip tecrübeyle sabittir

2 tane dambılla kollari gögüsleri bacaklari omuzlari gayet güzel çalistirip sekillendirirsin. Bende evde yapiyorum
Bende 3 senedir spor yapiyorum canim hepsini ve daha fazlasini yapıyorum

Gercekten mi bu bilgiyi nerden edindin canim bende tam aksine fazla kardiyonun vucuda katabolik etkide bulunup kas yikimina sebep oldugunu biliyorum kas kaybi metabolizmayi yavaslatir ve yag yakimi zorlaşır en ideali 45-60 dk fazlasi vucudu yorar bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…