- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.121
Ayy olabilir bence ayni durum bende söz konusu çünküSizdede gida toleransi olabilirmi. Bende var mesela. Azcik karbonhidrat yesem veya birakin öglen veya aksam makarna pilav ekmek filan azcik yesem karnim şiser hemende kilo alirim. Ama karbonhidrati kisitlayarak cok hizli kilo veririm mesela
HahahaahhaahhahahaHele sortu nasıldı ataç ile tutturmuş10 dalorlik üstü 5 dolara almaya çalışması
İnsallah canim beraber zayiflamak daha kolay ve eğlenceliCok tesekkurler kaptanim araniza aldiginiz için. Kurallari okuyayim insallah zaman alacak ama eskisi gibi zayiflayacagim
Benimde var zor oluyo tamamen uzak durmak ama 1 kaşıktan sonrasi sıkıntı hem hemen kilo olarak depolaniyo hemde geceleri terleme isal mide bulantısı sinir huzursuzluk yapiyor. Çölyak gibi yani. Ama karbonhidrattan uzak durdummu benden sagliklisi yok. Millet öküz gibi yer bisey olmaz ben yesem hemen orda sanki 5 kilo almis gibi karnim şişiyo masadan sanki 5 kilo almis gibi kalkiyorum.Ayy olabilir bence ayni durum bende söz konusu çünküaz az yersem sıkıntı yok pilav falan bile yesem ama siniri asınca hizla geliyo 2 senedir koruyorum kilomu ben 53 kiloyum canim sabahları ac karnina cardio yapiyorim gün aşırı da ağırlık çalışıyorum
Bende kariliyorum tek basima hep yarim kaliyo bozuluyo bozuncada gerisi geliyo. Ama boyle hep beraber arkadas oldumu herkesin oldugu biyerde bile olsam tutabiliyorum kendimiİnsallah canim beraber zayiflamak daha kolay ve eğlenceli
Ayy yok bende oyle degil canim ben mesela normal 3 4 kasik falan yesem bisey olmuyor ben fazla yersem hizli kilo aliyorum sadece yoksa yedigim zaman sıkıntı yaratmiyor bende cok yersem siskinlik oluyor ama herkeste olur o daBenimde var zor oluyo tamamen uzak durmak ama 1 kaşıktan sonrasi sıkıntı hem hemen kilo olarak depolaniyo hemde geceleri terleme isal mide bulantısı sinir huzursuzluk yapiyor. Çölyak gibi yani. Ama karbonhidrattan uzak durdummu benden sagliklisi yok. Millet öküz gibi yer bisey olmaz ben yesem hemen orda sanki 5 kilo almis gibi karnim şişiyo masadan sanki 5 kilo almis gibi kalkiyorum.
Hoşgeldın umarım en kısa surede istedğin kıloya ulaşırsınBende kariliyorum tek basima hep yarim kaliyo bozuluyo bozuncada gerisi geliyo. Ama boyle hep beraber arkadas oldumu herkesin oldugu biyerde bile olsam tutabiliyorum kendimi
Hosbulduk canim. Insallah bakalim bu seferde yarim birakmam insallah
Hosbulduk canim insallah hep beraber fit oluruzHoşgeldın umarım en kısa surede istedğin kıloya ulaşırsın
Ayy gunduz nasil uyyonuz benim beynim agrirAynen okul açılsın da hallederim kuzum onu
Tabi hiçbir arkadaşlığın yerini tutamaz
Valla uyudum sonra öğlen çok hoştu pek güzeldi
Enerji depoluyorum kış için okul açılınca uyuyamam
Hiç sevmiyorum gündüz uyanık olayım ben gece yaşasam keşke yani yaşıyorum zaten ama mesela gece çalıştırsınlar beni mesela gece yaşayanlar için ayrı bir hayat kurulsun
Sabah sucuklu tost oglen biskuviSaat 12
1 sucuklu tost
Saat 14
2 adet petit beurre bisküvi
Saat 16
1 avuç karışık çerez + tropikal mix
Saat 18
Dünden kalma fırında patates ve köfte
4 köfte 6 dilim patates şeklinde
Saat 21
1 bardak süt
30 DS 6/30 da tamam
Aslinda yumurtlama tarihimde olmadi ama ille yumurtlama tarihlerinde mi olur kiOkumuştum her sene bugün oluyormuş çok özel bir meteor değilmiş ama bende merak ettim gece çıkıp bakacam belki görürüm
Onu facede bir meslek grubunda gördüm ve izledim kadın mali müşavir olan bölümü mü izledin çöpten yemek falan toplayıp misafire ikram ediyor ögg
Ay hadi inşallah yumurtlama dönemine denk geldiyse olabilir bence test varsa yapsana yarın.. bugün koşmadık senin yaptığın aletten vardı sahilde bende 150 tanecik ondan yaptım..
Etiket süper oldu yanlız...
Öyle bir hayat olursa ben yazları gece kışları gündüz çalışırdım
Nerdeyse hergun uyurum ben ya.yıllardır oyle ama vakıt bulursam kafayı koyduğum gıbı gıderAyy gunduz nasil uyyonuz benim beynim agrirama bende Ramazanda iyi uyurum oglenleri yalan yoh her sene ramazanda gündüz uyku keyfi yapiyom bir sene yetiyo gahgahgahgahgahhh
Alsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyoSekerPancarii benım eşimde agırlık setı almıştı barfıks borusu ağırlık masası da var. Kas yapıcaktı guya yapmadı abıme verdık hıc kullanmadan dıom alalımda yap :))
2 tane dambılla kollari gögüsleri bacaklari omuzlari gayet güzel çalistirip sekillendirirsin. Bende evde yapiyorumAlsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyobende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem
Yüzüstü yere yatin elleri popo üzerinde birlestirin kollar sabit kalsin ve popoda sabit kalsin ve yerden yarı belinize kadar kalkın kalkarken gücü sırtınızdan alın. Kalkabildiginiz yere kadar kalkın. Ters mekik oluyor bu ve barfiks etkisine sahip tecrübeyle sabittirAlsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyobende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem
2 tane dambılla kollari gögüsleri bacaklari omuzlari gayet güzel çalistirip sekillendirirsin. Bende evde yapiyorum
Bende 3 senedir spor yapiyorum canim hepsini ve daha fazlasini yapıyorumYüzüstü yere yatin elleri popo üzerinde birlestirin kollar sabit kalsin ve popoda sabit kalsin ve yerden yarı belinize kadar kalkın kalkarken gücü sırtınızdan alın. Kalkabildiginiz yere kadar kalkın. Ters mekik oluyor bu ve barfiks etkisine sahip tecrübeyle sabittir
Gercekten mi bu bilgiyi nerden edindin canim bende tam aksine fazla kardiyonun vucuda katabolik etkide bulunup kas yikimina sebep oldugunu biliyorum kas kaybi metabolizmayi yavaslatir ve yag yakimi zorlaşır en ideali 45-60 dk fazlasi vucudu yorar bence tabiCanim ben kapali balkonuma koydum orda kullaniyorum. Bence sporsuz olmaz kardiyosuz yağ yakimi zordur hem sarkmalar olur sporla olmaz. Ama simdi şoyleki hergün en az 1 saat tempolu yüryüş ve diyetle bu iş tamamdir. 80-90 dakika hergün müthis etkili hem acayip iştahta kapatiyo faydasi cok. Ama 45 dakika pek etkili degil artik uzmanlar spor süresi konusunda fikir degistirdiler son yillarda yapilan arastirmalar gösteriyorki 45 dakika kardiyo kilo verirken pekte etkili degil. 90 dakikayi aşmayacak sekilde kardiyo süper etkili yani her gün 70-ile 90 dakika arasi süper etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?