Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim bu bilgi yeni türkiye için. Ben diyetisyen selahattin dönmezin bizzat kendinden duydum. Oncesinde bende senin gibi biliyor ve öyle uyguluyordum fakat dogrusu buymus. Yap ve farkı gör yani

Alsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyo bende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem
36 kıloymuş bızımkıler.kış gelsın alırım belkım bende nereye kooyucagım yer yok dıye verdım

Bıtter yok canım bugun bıttımı yoksa menun her zamnkı gıbı tam kılo vermelık ac ac gezıon aksama kadar bana gore

Gece gece aklıma sokma valla yok öyle bir şey boşver unut onu

Ben hep valla erkenden kalkma derdim olmazdı be

Çok az yemişsin bende tosta dönüş yapcam canım çekti şu an

Domatesli peynirli mi yapacaksın

Ayy gunduz nasil uyyonuz benim beynim agrir ama bende Ramazanda iyi uyurum oglenleri yalan yoh her sene ramazanda gündüz uyku keyfi yapiyom bir sene yetiyogahgahgahgahgahhh

Ramazanın uzatılmış halini düşün işte sen 1 ay ben 12 ay

Sabah sucuklu tost oglen biskuvi ikindi ve aksam guzelspor sahane

Ödüllendirdim kendimi ne için bilmiyorum ama hahaha

Dolmayla ekmek bir arada

Unutmadan menümü yazim sabah 10.00 4adet sivri köy biberi 1domates 1dilim ekmek 2bardak çay öglen saat 15.30 1tabak etli nohut ara ögün 1avuç patlamış mısır akşam yemegi yemedim onun yerine 3top dondurma yedim az öncede 1tane haşlanmış mısır yedim

Kahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Öğlen misafilikteydim dört tane çiğ köfte ama lavaş yemedim marula sardım
Akşam dışarıdaydım çeyrek döner birr ayran
Pek güzel bi gün olmadı ama dengelerim inş siz yine de yanlışlarımı söyleyin he bide yatmadan 4tatlı kaşığı ev yapımı yoğurdun içine pul biber koyup yedim kür gibi

Hahahaahhaahhahaha o bizim dilimizden dusmezzz fenaa su zayiflayanlari kaciriyorm yaa sali aksammi 10 gibi unutmazsam izlicem.
Ben kaçırmıyorum onun etkisi oldu diyetime devamlılık sağladım çokta korktum öyle sarkacak diye her tarafım.. hatırlatırım sana ...m

Aslinda yumurtlama tarihimde olmadi ama ille yumurtlama tarihlerinde mi olur ki yarin regl gunum eger olmazsam pazartesi kan testi yaptiririm belki ama super spor yapıyorsunuz beraber cok iyi oldu bu dimi
Yumurta 36 saat yaşıyordu sanırım... sprem 72 miydi ... bekleyelim görelim kuzum kan vermekten korkmuyon sanırım
...
Beraber ortak bir sey yapmak çok keyif veriyor ama dün kendi yoruldu benden önce karın kasları birde kolları ağrıyormuş

Beyaz peynir ile yapcam beyaz bitsin kasara dönecem kaşarı özledim valla

Iyı yaptın. Burası bana cok faydalı oluyor. Kesınlıkle dısıplın olusturuyor ınsanda. Bundan sonra fit ve bakımlı anne olarak hayatına devam edeceksın. Ne guzel

Bıskuvı cok sekerlı yemeseydın ıyıydı
Madem yedın yanına neden sut ıcmedın
Sekerlı seylerı dengelemek ıcın sut yogurt sart

Evet canim bu bilgi yeni türkiye için. Ben diyetisyen selahattin dönmezin bizzat kendinden duydum. Oncesinde bende senin gibi biliyor ve öyle uyguluyordum fakat dogrusu buymus. Yap ve farkı gör yani
Peki denedin ve yag yakip kas oranini artırdın mi bu duzenle çünkü ben bi tek selahattin donmezden duyuyorum boyle bisey kastı yürüyüşse olabilir ama kendisi sabahlari 1 saat kostugunu yazmıştı bi yazısında
Ben 3 senedir kendi anlattigim surelerde yapiyorum sporu ve spor oncesi sonrasi beslenmemi bilincli yapiyorum ve kaslarim hic belli olmayacak kadar azdi suan bacak kalca kol karin kaslarim belirgin sekilde ozellikle sabah sporumdan dolayi bacak kaslarim cok iyi sonuc aldigim ve almaya devam ettigim icin fazlasini yapmam sanırım vucudu yorup sakatlanmasini istemem çünkü ama herkesin kendi tercihi spor candir her turlu

Afiyet olsun canim oglenki cigkofte fazla olmamis ama oglen karbonhidrat tukettigin icin disarda sadece izgara köfte tada ekmeksiz dober yeseydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…