- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.221
Tadina bakilabilir aslinda. Sonra gözümüz kalirİkram olsada insan önce kafasında bitirmeli bence ben geçen gün misafirlige gittim ama kaçamak yapmadım hatta ev sahibi ve diger misafirleri onlar çok saglık sız ve biz onların tadını biliyoruz niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedim onlarında burnundan getirdim tabi yiyemediler ve kalktık spor yaptık
Bende de kan pıhtılaşması var hatta 4aylık düşügümün sebebide bu ola bilirmiş doktor gebelik olursa igne kullanıcaz demişti ve hergün bebe aspirini iç demiştiBende mide sorunumdan ötürü ve alerjim için kullaniyorum rahatlatiyo. Ozellikle midemi. Baharatçı arkadasim cok tavsiye etmisti. Ogluna devamli kullaniyo. Bende ogluma kullaniyorum 5 bucuk yasinda. Kendim 1 tatli kasigi ogluma 1 çay kasigi. Kayinpederimin kan pihtilasmasi vardi coktu çaresini bulamadilar en son bel kemiginden sıvı alcaklardi ama zordu o da. Kayinpederimin pltsini 1 ayda düsürdü. Doktor bile şaşırdı
Faydalı olan herşeyin tadı berbat oluyo zatin niyeyseama Deniycem bu güne kadar pasta çörek yedik birazda kötüsünün tadına bakalım
O kadar çeşitin tadına baktığımız için bu hale geldik zatin bence hiç bakma benim kendimi durdurma azmim ben onun tadını biliyorum yemiycem oldu ve bi tanenin tadıda aynı bütün tabagımıza yesen de aynı kendimi durdura biliyorumTadina bakilabilir aslinda. Sonra gözümüz kalir
1 lokma aliyorum ben diyeti bozmuyo. Diyet psiolojisinedw girmemis oluyorumO kadar çeşitin tadına baktığımız için bu hale geldik zatin bence hiç bakma benim kendimi durdurma azmim ben onun tadını biliyorum yemiycem oldu ve bi tanenin tadıda aynı bütün tabagımıza yesen de aynı kendimi durdura biliyorum
yok ben dogal beslenmeden yanayım internet üzerinden yapılan ilaçlara vitaminlere karşıyımSporu saglam yapanlar şöyle günde en az 1 saat filan karnitin alabilirler. Ben aslinda her aksam 90 dakika sporla ve diyetle 1 ayda 10 kilo verebiliyorum. Rakam cok gibi olsada karnitin cok işime yarar. Nede olsa supplement. Kendimde karnitin eksikligi olabilir diye düsünüyorum. Aksamlari cocuklar uyuyunca spora halim kalmiyo. 2kapak aldimmi fişek gibi oluyorum
Göz açlığı bence o yaptığımız kendimiz degil gözümüz aç1 lokma aliyorum ben diyeti bozmuyo. Diyet psiolojisinedw girmemis oluyorum
Ilk oglumda bendede olmustu bende bebe aspirini kullandim ikincide olmadi.Bende de kan pıhtılaşması var hatta 4aylık düşügümün sebebide bu ola bilirmiş doktor gebelik olursa igne kullanıcaz demişti ve hergün bebe aspirini iç demişti
Afıyet olsun cok guzel bır tabak olmusBugünkü kahvaltım
Tamam cnm bende senden ogrenmıs oldum bunları :)Spor sonrasi süt ürününü cok tercih etmiyorum canim kana hizli karışan protein ve karbonhidrat olmali spor sonrasi, protein cok karbonhidrat az ve biraz da basit şeker almak kaslari guzel besliyomus basit seker olarak meyveyi tercih ediyorum bendesabah spor oncesi iciyorum mayali sütü canim saolasin
Yok canim netten degil eczanelerde satiliyor nettede vardir tabiki. Bende yediklerimizin eskisi gibi yerli tohum olmadigindan yeterli olmadigini düsünüyorum. Ozellikle zayiflamada yag yakiminda karnitin kilit anahtar. Zayiflama ilaci degil zaten vucutta varda yeterli olmasi icin çok et yemek lazim o da kilo yapar. Karnitin sporda dayaniklilikta sagliyo. 90 dakika su gibi akip gidiyo yoksa her aksam 90 dakika kosmak yorar adamiyok ben dogal beslenmeden yanayım internet üzerinden yapılan ilaçlara vitaminlere karşıyım
OlaGöz açlığı bence o yaptığımız kendimiz degil gözümüz aç
Oturduğumuz mekan da sade ekmek arası vardı yaAfiyet olsun canim oglenki cigkofte fazla olmamis ama oglen karbonhidrat tukettigin icin disarda sadece izgara köfte tada ekmeksiz dober yeseydin keske
Iyı yaptın valla canim. Çok uyku demek daha çok kilo kaybetme demekHemde ne uyuma
Gunlerın uykusuzlugunun acısını cıkardım
Karga kahvaltı etmeden uyan zaten hep zabaaan yedisindeUyumasam sabaann 7 sinde nasil kalkarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?