Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tadina bakilabilir aslinda. Sonra gözümüz kalir

Bende de kan pıhtılaşması var hatta 4aylık düşügümün sebebide bu ola bilirmiş doktor gebelik olursa igne kullanıcaz demişti ve hergün bebe aspirini iç demişti

Tadina bakilabilir aslinda. Sonra gözümüz kalir
O kadar çeşitin tadına baktığımız için bu hale geldik zatin bence hiç bakma benim kendimi durdurma azmim ben onun tadını biliyorum yemiycem oldu ve bi tanenin tadıda aynı bütün tabagımıza yesen de aynı kendimi durdura biliyorum

Sporu saglam yapanlar şöyle günde en az 1 saat filan karnitin alabilirler. Ben aslinda her aksam 90 dakika sporla ve diyetle 1 ayda 10 kilo verebiliyorum. Rakam cok gibi olsada karnitin cok işime yarar. Nede olsa supplement. Kendimde karnitin eksikligi olabilir diye düsünüyorum. Aksamlari cocuklar uyuyunca spora halim kalmiyo. 2kapak aldimmi fişek gibi oluyorum

Sporu saglam yapanlar şöyle günde en az 1 saat filan karnitin alabilirler. Ben aslinda her aksam 90 dakika sporla ve diyetle 1 ayda 10 kilo verebiliyorum. Rakam cok gibi olsada karnitin cok işime yarar. Nede olsa supplement. Kendimde karnitin eksikligi olabilir diye düsünüyorum. Aksamlari cocuklar uyuyunca spora halim kalmiyo. 2kapak aldimmi fişek gibi oluyorum

1 lokma aliyorum ben diyeti bozmuyo. Diyet psiolojisinedw girmemis oluyorum

yok ben dogal beslenmeden yanayım internet üzerinden yapılan ilaçlara vitaminlere karşıyım

Tamam cnm bende senden ogrenmıs oldum bunları :)

yok ben dogal beslenmeden yanayım internet üzerinden yapılan ilaçlara vitaminlere karşıyım
Yok canim netten degil eczanelerde satiliyor nettede vardir tabiki. Bende yediklerimizin eskisi gibi yerli tohum olmadigindan yeterli olmadigini düsünüyorum. Ozellikle zayiflamada yag yakiminda karnitin kilit anahtar. Zayiflama ilaci degil zaten vucutta varda yeterli olmasi icin çok et yemek lazim o da kilo yapar. Karnitin sporda dayaniklilikta sagliyo. 90 dakika su gibi akip gidiyo yoksa her aksam 90 dakika kosmak yorar adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…