Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla bnm dıkkatımı o cektı baya emzırdıgım ıcın yaklasmıyrm oyle seylere
Dıyet ve sporun yanına takvıye olduggunda uc gunde ıkı kg gıbı seylerden bahsedıyorlar
Araştırdım kolay bi tarif yeşil çay çay su ve sodadan oluşan eşime söyledim malzemelerini getirsin onuda yapim bakalım nolcak

Canin karnitin cok cok faydali. Çarpinti yapmaz xogal bisey ama sporda ve zayiflamada altin anahtar. Onsuz yapamam. Yaglar nasil gidiyo çabucak. Ama sporla oluyo sporsuz olmaz. Kalp krizi gecirenlere veriyorlar. O çarpinyi yapanlar aşiri icenlerdir veya baska seylerde aliyodur. Simdi diyetteyken karbonhidrati azaltiyoruzya mecburen zaman gectikce vücut direnci düsüyo ve spor yapmak zor geliyo. Karnitin sporda o eksigimi kapatiyo benim

Aktara gittim geldim bile msj yeni gördüm bunlar bitsin sonrada onu alırım canım chıa aldım fuji beri aldım yeşil kahve aldimmi gelin karşılıklı içelim
Chia aldim tam baba göre otekileri kullanmadim. Birde gün içinde 2 bardak yeşil çay cok faydali. Karnitin yeşil cayla beraber daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…