Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az iç kız o karnitini. Zararlı diye duydum. Bende yüzmeye giderken bi kapak içiyordum banada iyi geliyordu

Çok uyku kilomu verdiriyomuş yeni duydum annem bana erken kalk uyku kilo aldırıyor diyordu benimi kandırdı şimdi anam
Canım hani mesela kilo vermek için sağlıklı beslen, çok su iç ve en az 7-8 saat uyu deniliyorya ordan biliyorum. Uyku düzeni olunca daha rahat kilo veriyormuş insanlar. Benimkide öyle diyo gerçi akşam oldu kaaaaalk falan

Neymis canim zarari. Bende tam tersi duydum hatta kalp krizi gecirenlere veriliyormus tekrar kalp krizi gecirmeyo önlüyormus veren doktorlar var. Sen ne duydin
Aaa vallami banada tersi soylendi. Hani kalp çarpması falan yapıyormuş çok kullanilinca. Baktım şimdi senin dediğin gibi yaziyo. Benim evde var kullanmıyorum manyak gibi bende bundan sonra bol bol kullanıcam ayy ıyiki yazmışsın

Psiliyum yulafa benziyor canim. Kabızlıkta kullanilabilir. Karında şişiyor tok tutuyo. Sonra bagirsaklarini temizliyor. Bana çok faydası dokundu. Ben yoğurtla karıştırıp yedim hep, suyla hayatta içemezsin hemen şişip beton gibi oluyo en son mini kekler yaptım yarı un yarın psiliyum koydum çok güzel oldu. Genel olarak denemeni tavsiye ederim. Benim arkadaşım baya bi kilo verdi bunla

Aktara gittim geldim bile msj yeni gördüm bunlar bitsin sonrada onu alırım canım chıa aldım fuji beri aldım yeşil kahve aldimmi gelin karşılıklı içelim

Aktara gittim geldim bile msj yeni gördüm bunlar bitsin sonrada onu alırım canım chıa aldım fuji beri aldım yeşil kahve aldimmi gelin karşılıklı içelim
Şu yeşil kahveyi bi denede banada haber ver canım çok kilo verdiriyormus oda

Aa denemişsin bile bende alip denicemm

Yarasinnn yemiyeydin iyiydi. Kız telve dedinde kahve telvesini bacaklara sürünce selüliti azaltıyormuş
Kahve telvesi beni kesmez benim bi atolyeye gidip kendimi kalıba koydurmam lazım fazlalıkları kestirmek lazım yoksa telve falan işe yaramaz basen problemi var bende

Sen ne aldın ben anlayamadım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…