- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.181
Eve geldik aletler de mekik çekemedi evde diyoki mekik çekecem ayağıma oturkıyamam sana kalk çekme dedim hainlik yaptım sanırım valla gıcık olurum benden önce kas yaparsa süt içtim 1 bardak
Evet bayağı alet var bisiklet ceviriyorum daha çok isimlerini bilmiyorum ama salonda olan aletler gibi çoğu 3 dk 4 dk tutuyorum yaparken
Nasıl geçti kuzum yolcu.ettin mi ?
Günaydın kuzum
Çok güzel görünüyor afiyet olsunBugünkü kahvaltım
GUnaydin canimGunaydin kizlar mutlu pazaarlaaaar. Bugun pazarrr bol gezmeler olsun hepimizeee
Gunaydin canimGünaydın kuzular
Evet tatlis ama ozledikdi de senihani poncihsin ya
oh cok güzel canım afiyet olsunBugünkü kahvaltım
Güüüünaydın Mutlu pazarlar
Regl olmuşum fazla çıkacağım pazartesi
Bugünkü kahvaltım
66 göründü sonunda yihhu66.9 kızlaaaar :) 66 geldi sonunda
Nisanlisini da ugurladin artik kurtulusun yok zatenyaaa bende sizi özledim çokgitmiyorum inşallah bundan sonra buralardayım menü yazmayada başlamam lazım artık iyice cozuttum cünkü 3 ay sonra eltimin düğünü var
66 göründü sonunda yihhudevami gelir artik harikasin tatlim regl bitince iyce inersin
Nisanlisini da ugurladin artik kurtulusun yok zatenzayiflamaya devammm dugune kesin hedefinde olursun ki
Hosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bittiHosgeldin canim listeye girmis miydin takimdaeger girmediysen tabi bizimle devam edebilirsin
Hosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş
Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese ya ben düzenli yemek yiyemiyorum açlık aklıma gelmiyor ayak üstü geçiştiriyorum evde tekim eşim sabah çıkıyo akşam geliyo yalnız olunca sofra falanda kurmuyorum ara sıra 1 dilim ekmek haricinde makarna pilav hiç tüketmiyorum ama suyuda bu ara kestim zorla içiyordum en azından eski motivasyonum yok ya niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?