- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.201
Selam millet 2 cocukla ancak giriyorum menümü yazayim
Sabah: 1 dilom peyni 1 esmer ekmek. 6 zeytin sekersiz çay. Yumurtam yoktu bitmiste.
Arada 1 meyve 1 ceviz ve sade filtre kahve. Öglen dünden kalan yemegim var dana eti sotesi. Yanina 1 dilim ekmek. Arada yeşil çay. Aksama bugulama balik salata çorba arada madensuyu. Planim bugünlük böyle.
Anam mm gerçektenmi birinci olduk bu hafta tebrik ediyorum kızçeler sizi durmak yok yola devam hadi bakalım bizde peşinizden gelelim artıkBizim takım birinci olmuş bu hafta hiç haberim yoktu tebrik ederim çılgınlar
Çörek otu yagını 2gündür bende kullanıyorum meyve suyuna katıp içiyorum kabızlık sorunum halloldu çok şükür aç karnına içilmesi daha iyi ama unutuyorum kah altından sonra içiyorumArada 1 tatlı kaşığı çörekotu yagimida içtim
Saol canimGayet güzel gözüküyor menünüz
Hoş geldin canım aramıza şimdiden Allah kolaylık versin gitsin kilolar inşallah tam yerine gelmişsin ben bu topikteki arkadaşların motivasyonu sayesinde 1haftada 2kilo 600gr vermiştim biraz ailevi sorunlarım oldu koptum şimdide kendimi toparlamaya çalışıyorum tam gaz devam inşHosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş
Hoşgeldın benımde 13 aylık kızım var.emzırıyor musun? Kısa surede hedefıne ulaşırsın ınşHosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş
Saglik için cok faydali bende kullaniyorum insanin cildi bile parliyo ışıl ışıl oluyor canimÇörek otu yagını 2gündür bende kullanıyorum meyve suyuna katıp içiyorum kabızlık sorunum halloldu çok şükür aç karnına içilmesi daha iyi ama unutuyorum kah altından sonra içiyorum
Daha önce aç karnına suya tatlı kaşığı ekleyip içen ve zayıflayan kuzenim vardı ben kabızlık için kullanıyorum belki diyetimde de faydasını görürüm inşSaglik için cok faydali bende kullaniyorum insanin cildi bile parliyo ışıl ışıl oluyor canim
İkram olsada insan önce kafasında bitirmeli bence ben geçen gün misafirlige gittim ama kaçamak yapmadım hatta ev sahibi ve diger misafirleri onlar çok saglık sız ve biz onların tadını biliyoruz niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedim onlarında burnundan getirdim tabi yiyemediler ve kalktık spor yaptıkBu aksam spor yapamam misafirlige gidicez. Allahtan misafirlikte ikram filan yok yani kuru kahveye talim
Chia tohumunu devamli kullanirim ev yogurduyla severim ama karbonhidrat oldugindan onu yerken yaninda ekmege dikkat etmek lazim. Metabolizmayi hizlandiriyo diyorlar bende öyle oldugunu düsünüyorum. Ama bence bagimlilik yapiyo. Tokta tutuyo şişiyoya midede tok tutuyoKızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
Leslie 1mil yapmanı tavsiye ederim canım çok zevkli ve eglenceliBu aksam spor yapamam misafirlige gidicez. Allahtan misafirlikte ikram filan yok yani kuru kahveye talim
Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
Yeşil kahveyi denedim tadı pek iyi değil ama metabolizmayı hızlandırıyorKızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
Ekmek makarna pilav tüketmiyorum yogurtla tüketmeyi düşünüyorum bugün denemek için alıcam bakalımChia tohumunu devamli kullanirim ev yogurduyla severim ama karbonhidrat oldugindan onu yerken yaninda ekmege dikkat etmek lazim. Metabolizmayi hizlandiriyo diyorlar bende öyle oldugunu düsünüyorum. Ama bence bagimlilik yapiyo. Tokta tutuyo şişiyoya midede tok tutuyo
Evet öyle olmuş kimse de demiyoAnam mm gerçektenmi birinci olduk bu hafta tebrik ediyorum kızçeler sizi durmak yok yola devam hadi bakalım bizde peşinizden gelelim artık
Bende mide sorunumdan ötürü ve alerjim için kullaniyorum rahatlatiyo. Ozellikle midemi. Baharatçı arkadasim cok tavsiye etmisti. Ogluna devamli kullaniyo. Bende ogluma kullaniyorum 5 bucuk yasinda. Kendim 1 tatli kasigi ogluma 1 çay kasigi. Kayinpederimin kan pihtilasmasi vardi coktu çaresini bulamadilar en son bel kemiginden sıvı alcaklardi ama zordu o da. Kayinpederimin pltsini 1 ayda düsürdü. Doktor bile şaşırdıDaha önce aç karnına suya tatlı kaşığı ekleyip içen ve zayıflayan kuzenim vardı ben kabızlık için kullanıyorum belki diyetimde de faydasını görürüm inş
Faydalı olan herşeyin tadı berbat oluyo zatin niyeyseYeşil kahveyi denedim tadı pek iyi değil ama metabolizmayı hızlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?