Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet güzel gözüküyor menünüz

Ikinci el satan siteden buharda pişirme makinasi almayi düsünüyorum arkadaslar. 2 cocukla kendime yemek yapmak zor oluyor. Buharsa aparatim var ama bazende unutup tencere tava yakiyorum bakalim alabilirsem koy sebzeyi tavugu buharda pissin hem lezzetlide oluyor

Hoş geldin canım aramıza şimdiden Allah kolaylık versin gitsin kilolar inşallah tam yerine gelmişsin ben bu topikteki arkadaşların motivasyonu sayesinde 1haftada 2kilo 600gr vermiştim biraz ailevi sorunlarım oldu koptum şimdide kendimi toparlamaya çalışıyorum tam gaz devam inş

Hoşgeldın benımde 13 aylık kızım var.emzırıyor musun? Kısa surede hedefıne ulaşırsın ınş

Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı

Saglik için cok faydali bende kullaniyorum insanin cildi bile parliyo ışıl ışıl oluyor canim
Daha önce aç karnına suya tatlı kaşığı ekleyip içen ve zayıflayan kuzenim vardı ben kabızlık için kullanıyorum belki diyetimde de faydasını görürüm inş

Bu aksam spor yapamam misafirlige gidicez. Allahtan misafirlikte ikram filan yok yani kuru kahveye talim
İkram olsada insan önce kafasında bitirmeli bence ben geçen gün misafirlige gittim ama kaçamak yapmadım hatta ev sahibi ve diger misafirleri onlar çok saglık sız ve biz onların tadını biliyoruz niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedim onlarında burnundan getirdim tabi yiyemediler ve kalktık spor yaptık

Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
Chia tohumunu devamli kullanirim ev yogurduyla severim ama karbonhidrat oldugindan onu yerken yaninda ekmege dikkat etmek lazim. Metabolizmayi hizlandiriyo diyorlar bende öyle oldugunu düsünüyorum. Ama bence bagimlilik yapiyo. Tokta tutuyo şişiyoya midede tok tutuyo

Yeşil kahveyi denedim tadı pek iyi değil ama metabolizmayı hızlandırıyor

Ekmek makarna pilav tüketmiyorum yogurtla tüketmeyi düşünüyorum bugün denemek için alıcam bakalım

Daha önce aç karnına suya tatlı kaşığı ekleyip içen ve zayıflayan kuzenim vardı ben kabızlık için kullanıyorum belki diyetimde de faydasını görürüm inş
Bende mide sorunumdan ötürü ve alerjim için kullaniyorum rahatlatiyo. Ozellikle midemi. Baharatçı arkadasim cok tavsiye etmisti. Ogluna devamli kullaniyo. Bende ogluma kullaniyorum 5 bucuk yasinda. Kendim 1 tatli kasigi ogluma 1 çay kasigi. Kayinpederimin kan pihtilasmasi vardi coktu çaresini bulamadilar en son bel kemiginden sıvı alcaklardi ama zordu o da. Kayinpederimin pltsini 1 ayda düsürdü. Doktor bile şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…