Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeşil çay yazmışım yeşil kahve açlıktan ne dediğimi bilmiyom şimdi hamburger patates kızartması cola olsa Allahım sana geliyorum

Yeşil çay yazmışım yeşil kahve açlıktan ne dediğimi bilmiyom şimdi hamburger patates kızartması cola olsa Allahım sana geliyorum
Olsada yesek ahhh ahhhhh
Ama sende çok az yemissin. Hafif bi çorba yap yada tarçınlı süt iç ben öyle yapicam

İnş cnm bende veririm sizin gibi ailevi sorunlar hiç bitmezki dikkatli olacağız artık

Menü mü yazayım kızlar

Sabah 11:30
Kaşarlı yumurta
Domates salatalık yeşillik
1 erik
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Ara
3 gün kurusu

Akşam 17:00
1 Adana
Bir avuç kadar tavuk
2 bardak ayran

ArA
Bir dilim peynir

1 lt su içildi spor şimdilik Yok gece yapar yazarim inş

Acıkman gayet normal cnm valla ben öyle yesem ölürdüm Suan

İyi gibi geldi bilemiyorum cnm

Iyı akşamlar menum
10.30
Tel peynırlı acı salçalı tost
Domates
Bır tatlı kaşığı reçel
13.30
Bır avuc uzum ve seftalı
15.30
3 kaşık mantar sote
1 ınce dılım cavdar ekmeği
Bır kase yoğurt
18.00
Sutlu kahve
19.00
Bır tabak patlıcan kavurması
Bır kaşık tavuklu taze fasulye
Bır dılım ekmek
Bır kasık labne
3 lıtre su

Kizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
Bencede menulerde sut yoğurt yok sebze yok yada az ogun sayısı az.boyle olursa çabukça geri gelır kılolar

Açlık hissim gitti bugün yemekte yapmadım ne yiycez şimdi menüsü güzel olan kim ona gelim bu akşam pembesepet sende adana var sana gelim kuzu yogurda Chia katıp yesem bayıltırmı beni açlıktan
Sizi görünce ne çok yemişim anammm dedim utandım yazmaya ya gel derdimde bacım bu saatte yeme
Su iç geçer bugün su içemedim fazla

İşte emziren annenin günlük menüsü...

* bugun de kardeşimegittik. Sacmalik otesi bir menu oldu ara ogun falan yapamadim

Sabah 08:00 kahvaltı

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin Salatalik, kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek,

Ara ogun 10:30

1 buyuk kırmızı erık ve 5 adet badem

Oglen 12:00

1 tabak kabak yemegı
1 domates
1 dılım ekmek

Ara öğün 14:00

Yagsız patates ve 4 yk menemen
Bır bardak cay
Cok az ekmek
6-7 zeytın

*kalkmayan gec kahvalti sofrasına ısrarlara dayanamayan ben...

Aksam 19:00

Domates ve bıberı az yağda pısırdım
Bır dılım ekmekle yedım
Oglum ve esıme kıymalı makarna yaptım sırf onu yememek ıcın
1 yk kıymalı makarna
1

Ara ogun 21:15

sacma beslendıgımden yapmayacagım

Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600

Kizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
Ben evde Yalnız oldugum için yemek yiyemiyorum bugünde zatin yemek yapmadım hala düşünüyorum ne yesem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…