- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.301
Yeşil çay yazmışım yeşil kahveBen sabah 11.30da yarım haşlanmış yumurta 1dilim ekmek bi çatal kuymak yedim öglen saat 15.00da 1tabak sulu köfte 2kaşık yogurt 1dilim ekmek yedim saat 16.30 gibi yeşil çay içtim 18.de 1bardak süt içtim ama şuan çok aç hissediyorum kendimi midem kazınıyo
Olsada yesek ahhh ahhhhhYeşil çay yazmışım yeşil kahveaçlıktan ne dediğimi bilmiyom şimdi hamburger patates kızartması cola olsa Allahım sana geliyorum
Yok kız normal incir dikenli incir turuncumsuHeğ şu senin dikenliler mi
Neyse akşam güzel yiyeceğim artık bugün de erken uyumak istiyorum
İnş cnm bende veririm sizin gibi ailevi sorunlar hiç bitmezki dikkatli olacağız artıkHoş geldin canım aramıza şimdiden Allah kolaylık versin gitsin kilolar inşallah tam yerine gelmişsin ben bu topikteki arkadaşların motivasyonu sayesinde 1haftada 2kilo 600gr vermiştim biraz ailevi sorunlarım oldu koptum şimdide kendimi toparlamaya çalışıyorum tam gaz devam inş
İnşşşş cnm evet emxiriyorum sen emziriyon mu benim ki pek düşkün değil ama yaHoşgeldın benımde 13 aylık kızım var.emzırıyor musun? Kısa surede hedefıne ulaşırsın ınş
Acıkman gayet normal cnm valla ben öyle yesem ölürdüm SuanBen sabah 11.30da yarım haşlanmış yumurta 1dilim ekmek bi çatal kuymak yedim öglen saat 15.00da 1tabak sulu köfte 2kaşık yogurt 1dilim ekmek yedim saat 16.30 gibi yeşil çay içtim 18.de 1bardak süt içtim ama şuan çok aç hissediyorum kendimi midem kazınıyo
İyi gibi geldi bilemiyorum cnmSaat 8
1 dilim pesto soslu, peynirli ekmek
Saat 12-18 arası
1 avuç karışık çerez
4 kare bitter çikolata
2 tane petit beurre bisküvi
1 avuç tropical mix meyve
Yine süründüre süründüre yedim aralıklarla
Saat 18
1 tabak barbunya
1 kase salata
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Saat 21
Muzlu kahveli smoothie
Böyle planlıyorum
İyi gibi geldi bilemiyorum cnm
Evet bende emzırıyorum.daha rahat gıdıyor kılolarİnşşşş cnm evet emxiriyorum sen emziriyon mu benim ki pek düşkün değil ama ya
Bencede menulerde sut yoğurt yok sebze yok yada az ogun sayısı az.boyle olursa çabukça geri gelır kılolarKizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
Sizi görünce ne çok yemişim anammm dedim utandım yazmaya ya gel derdimde bacım bu saatte yemeAçlık hissim gitti bugün yemekte yapmadım ne yiycez şimdi menüsü güzel olan kim ona gelim bu akşam pembesepet sende adana var sana gelim kuzu yogurda Chia katıp yesem bayıltırmı beni açlıktan
Fazla almamışsın sen masallah ben kilo kaldım ikinciyeEvet bende emzırıyorum.daha rahat gıdıyor kılolar
Ben evde Yalnız oldugum için yemek yiyemiyorum bugünde zatin yemek yapmadım hala düşünüyorum ne yesem diyeKizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
15 kılo aldım yaw verdım ben baya bı :))Fazla almamışsın sen masallah ben kilo kaldım ikinciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?