- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.341
Regl olmadim sabah belim agriyodu. Otururken falan bugun hic rahat degildim yaaDuş alsan cnm
Istanbul :) uzakmisizzzz kizValla mı gormedım kı onuda
Trabzon, sen?
Yorum yapcak kafa gitti suanHiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktım
Bana Trabzon demeValla mı gormedım kı onuda
Trabzon, sen?
Bızdede bulunur labne ama kızıma hıcbır peynırı yedıremıyorum.napıcaksın cnm ben alerji testi yaptırmıştım çıkmadı ztn doğru sonuçta vermıyormuş herkes ye bırsey olmaz dıyordu ama bende tuketmıyprdum sut urunlerı 6.ayına kadar o huzurlu olsunda..şimdi yiyorum boö bol sesende sonradan takvıye yaparsınBende yemek yemeyı severım
Senın yedıklerınde guzel yemekler
Labne cıdden hepımızın canını cektırmıs
Bnm ogljm hastası oldugunıcın evımde kutu kutu labne olur :) tabı ben cok yıyemedım
Sut urunlerı az yıyorum ama yıne de dokunuyor bebısımefark edıyrm
Bende sut urunlerını acayıp severım
Hamıleyken kahvaltıda bes cesıt peynır yerdım
Labneden tut suzme peynıre kadar :)
Bı uctan bır ucaa :)Istanbul :) uzakmisizzzz kiz
Ilk oglumda da olmustu, buyudukce ınsan rahatlıyor harbıden. Baharatlad acılar eksıler salıverıyorsun :) 22 aylık olana kadar emzırdım benBızdede bulunur labne ama kızıma hıcbır peynırı yedıremıyorum.napıcaksın cnm ben alerji testi yaptırmıştım çıkmadı ztn doğru sonuçta vermıyormuş herkes ye bırsey olmaz dıyordu ama bende tuketmıyprdum sut urunlerı 6.ayına kadar o huzurlu olsunda..şimdi yiyorum boö bol sesende sonradan takvıye yaparsın
Bende Trabzon beşıkduzuluyum suan ıst da yaşıyorm tabıValla mı gormedım kı onuda
Trabzon, sen?
Bizde gelelim mi Balıkesire gurup için motivasyon olur kimse gelmesede ben gelirim seninde canımRegl olmadim sabah belim agriyodu. Otururken falan bugun hic rahat degildim yaa
Dunden plan yaptik dedik bogaz havasi alalim resmen zorla gittim iyi geldi gezmek ama acayipppp sicaktiiiiiiiii
donerken basim agrimaya basladi kendime eziyet resmen daha yeni ictim agri kesici.
Yarin balikesire gidicez ona bile usendim ama iyi gelicektir tabi gezme delisi oldugum icinsabah alirim uyaninca cok seviyorm buz gibi
Bendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suanBı uctan bır ucaa :)
Bence sen yınede al
Istanbul buradı gıbı yapış yapış
Ben yıkanmadan uyuyamıyrm
Gunde 2-3 dus alıyrm
Bıde emzırıyrm dıye hergun yıkanmam lazım :) oyle bır huyum var :)
Iyı gezıon valla
Eşim bir saatte geldı eve sorma :)Bana Trabzon demesalı günü geldim o kadar yolu bide ne göreyim miting varmış meydanda arabadan aşa inmeden geri döndük
Haha hep beraber denizi tasiriyomusuzBizde gelelim mi Balıkesire gurup için motivasyon olur kimse gelmesede ben gelirim seninde canım
O zaman tamam :) ınsallah gecer basının agrısıBendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suanyarin yamulup kaliyomusum suan oturdum cok guzel serin serin
olmaz benımkı mınıcık bırsey 2 yaşına kadar emer zor bırakır zatn :)) ıyı emzırmışsınya gece zor oluyor bazen cok uyanıyor bıde mılletın yanında tutturuyor bazen yınede guzel bır duyguIlk oglumda da olmustu, buyudukce ınsan rahatlıyor harbıden. Baharatlad acılar eksıler salıverıyorsun :) 22 aylık olana kadar emzırdım ben
Icım yanıyor keske daha cok ezmırseydım dıye ama ya
Uc ay daha emzırebılırdım yanı 22 23 ve 24
Sen ne zaman kesmeyı planlıyorsun
Annemler eskı bılgı şey derler, kız cocukları cok emzırılmez iri olur
Seslı guldum ahahahaHaha hep beraber denizi tasiriyomusuz
Hayırlı geceler ıyı uykularArkadaslar ben yatayım alarm kurdum ıkıde kalkıp bebıs emzırıp ogluma cıs yaptırcam
Iyı gecelerr
Ben niye yapmiyorm acaba bunuO zaman tamam :) ınsallah gecer basının agrısı
Dun ben uyudum ya ıyıyım cok sukur. Onda yattım ohh gecede cok uyanık kalmadım
Arada boyke uyuyunca enerjı topluyrm :)
Bebeklerım büyüdüğünde aksam 9 da yatcam ertesı gun 12 ye kadar uyucam ya
Hayallerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?