Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Regl olmadim sabah belim agriyodu. Otururken falan bugun hic rahat degildim yaa
Dunden plan yaptik dedik bogaz havasi alalim resmen zorla gittim iyi geldi gezmek ama acayipppp sicaktiiiiiiiii
donerken basim agrimaya basladi kendime eziyet resmen daha yeni ictim agri kesici.
Yarin balikesire gidicez ona bile usendim ama iyi gelicektir tabi gezme delisi oldugum icin sabah alirim uyaninca cok seviyorm buz gibi

Yorum yapcak kafa gitti suan bi ara toplucanaaaaaa yaparimmm

Bızdede bulunur labne ama kızıma hıcbır peynırı yedıremıyorum.napıcaksın cnm ben alerji testi yaptırmıştım çıkmadı ztn doğru sonuçta vermıyormuş herkes ye bırsey olmaz dıyordu ama bende tuketmıyprdum sut urunlerı 6.ayına kadar o huzurlu olsunda..şimdi yiyorum boö bol sesende sonradan takvıye yaparsın

Ilk oglumda da olmustu, buyudukce ınsan rahatlıyor harbıden. Baharatlad acılar eksıler salıverıyorsun :) 22 aylık olana kadar emzırdım ben
Icım yanıyor keske daha cok ezmırseydım dıye ama ya
Uc ay daha emzırebılırdım yanı 22 23 ve 24
Sen ne zaman kesmeyı planlıyorsun
Annemler eskı bılgı şey derler, kız cocukları cok emzırılmez iri olur

Bizde gelelim mi Balıkesire gurup için motivasyon olur kimse gelmesede ben gelirim seninde canım

Bendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suan yarin yamulup kaliyomusum suan oturdum cok guzel serin serin

Bendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suan yarin yamulup kaliyomusum suan oturdum cok guzel serin serin
O zaman tamam :) ınsallah gecer basının agrısı
Dun ben uyudum ya ıyıyım cok sukur. Onda yattım ohh gecede cok uyanık kalmadım
Arada boyke uyuyunca enerjı topluyrm :)
Bebeklerım büyüdüğünde aksam 9 da yatcam ertesı gun 12 ye kadar uyucam ya
Hayallerrr :)

olmaz benımkı mınıcık bırsey 2 yaşına kadar emer zor bırakır zatn :)) ıyı emzırmışsınya gece zor oluyor bazen cok uyanıyor bıde mılletın yanında tutturuyor bazen yınede guzel bır duygu

Ben niye yapmiyorm acaba bunu bak sabah 7 de cikcam evden hala oturuyrm

Gece çalıştığım için kahvaltı yok kızlar

Ögle yemeği
1 parca kıymalı börek
3 kaşık fasulye turşusu

Akşam yemeği
1 tabak labneli kalorisiz makarna

Muzlu dondurma

Gün içinde 2 ltr su

@ParteMoralll geçmiş olsun canımmm

lilipit Allah rahatlık versin lilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…