Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyı canım tatlı hamurışı yok enazından

Bencede menulerde sut yoğurt yok sebze yok yada az ogun sayısı az.boyle olursa çabukça geri gelır kılolar
Katiliyorum ogun sayisini bilmem de menu yok zaten ortada gecistirmek sadece..
Ben evde Yalnız oldugum için yemek yiyemiyorum bugünde zatin yemek yapmadım hala düşünüyorum ne yesem diye
oyle ama bu yemene engel degil ki birsuru cesit var guzelce beslenip doyabilirsin. Sadece sen degil herkes icin hirs yaptikca menulern azaldiginin farkindayim.
Sahsen gorunce rahatsiz oluyorum ben soyliyimde sizlere kalmis. Herkesin sagligi kendine.

Ooo labne yemısız :)
Dun aksam bende dayanamayıp yedım
Menun guzel gorunuyor
Senın yedıklerın hep bnm sevdıgım seyler
Tarzını sevıyrm

Cnm oglen yedıklerını sevemedım ama bısey dıyemıyrm senın beslenme tarzın baya farklı :)

Cnm bıde sey dıcem meyve yedın ya 13:30 da onun yanına bır bardak sut koy y da bı kass yogurt

Merhaba hosgeldın
Demek seninde bebıslerın var
Ben 24 temmuzda basladım 84,9 kılo ıle geldım buraya. 8o.6 kıloyuk suan. Senınde kılon 84 ımiş
Beraberce zayıflarız
Bnmde 33 aylık ve ıkı aylık ogllarım var
Emzırıyrm :) dogum kılolarımı vermeye calısıyrm
Boyum 18o cm

Oglene bol yesıllıklı salata guzel olurdu
Yesıl cayın yanında kuruyemıs
Aksam cok guzel
Aksam sonrası meyve yogurt y da sut ara ogunü guzel olur
Menunu zengınlestırmenı önerırım

Kizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
@SekerPancarii
Kuzm menu paylasma saatlerını de hatırlatır mısın
Herkes paylasmıyor aynı saatlerde
Bazen kacırıyrz yorum yapamıyrz

Hiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktım

Ooo labne yemısız :)
Dun aksam bende dayanamayıp yedım
Menun guzel gorunuyor
Senın yedıklerın hep bnm sevdıgım seyler
Tarzını sevıyrm
Ya ben oglen gıttım markete labne mantar almaya okadar konuşuldıkı cnm ıstedı labne bulamadım bı okadr daha cektı akşam buldm :) ben yemek yemeyi sevıyorum bazı ınsanlr abur cubur severya cok aramıyorum oyle

Bende yemek yemeyı severım
Senın yedıklerınde guzel yemekler
Labne cıdden hepımızın canını cektırmıs
Bnm ogljm hastası oldugunıcın evımde kutu kutu labne olur :) tabı ben cok yıyemedım
Sut urunlerı az yıyorum ama yıne de dokunuyor bebısıme fark edıyrm
Bende sut urunlerını acayıp severım
Hamıleyken kahvaltıda bes cesıt peynır yerdım
Labneden tut suzme peynıre kadar :)

Cnm tek basına degılsın
Bız varız
Bızımle paylasacaksın yedıklerıni
Şunu yesem kızlar kızar, bunu yemesem eksık kalır kızlar neden yemedın dıcek dıye dusunsen fayda gorursun
Ben hep o moddaydım
Bıseye elım gıdecek oluyor
Kızlar kızarsa dıye dusunuyrm
Sorumlulugumuz var
Dehset tesvık edıyor
Meyve sebze tahıl et süt bu grupları dengelı bı sekılde öğünlerimize yaymalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…