- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.321
Iyı canım tatlı hamurışı yok enazındanİşte emziren annenin günlük menüsü...
* bugun de kardeşimegittik. Sacmalik otesi bir menu olduara ogun falan yapamadim
Sabah 08:00 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin Salatalik, kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek,
Ara ogun 10:30
1 buyuk kırmızı erık ve 5 adet badem
Oglen 12:00
1 tabak kabak yemegı
1 domates
1 dılım ekmek
Ara öğün 14:00
Yagsız patates ve 4 yk menemen
Bır bardak cay
Cok az ekmek
6-7 zeytın
*kalkmayan gec kahvalti sofrasına ısrarlara dayanamayan ben...
Aksam 19:00
Domates ve bıberı az yağda pısırdım
Bır dılım ekmekle yedım
Oglum ve esıme kıymalı makarna yaptım sırf onu yememek ıcın
1 yk kıymalı makarna
1
Ara ogun 21:15
sacma beslendıgımden yapmayacagım
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Katiliyorum ogun sayisini bilmem de menu yok zaten ortada gecistirmek sadece..Bencede menulerde sut yoğurt yok sebze yok yada az ogun sayısı az.boyle olursa çabukça geri gelır kılolar
oyle ama bu yemene engel degil ki birsuru cesit var guzelce beslenip doyabilirsin. Sadece sen degil herkes icin hirs yaptikca menulern azaldiginin farkindayim.Ben evde Yalnız oldugum için yemek yiyemiyorum bugünde zatin yemek yapmadım hala düşünüyorum ne yesem diye
Ooo labne yemısız :)Iyı akşamlar menum
10.30
Tel peynırlı acı salçalı tost
Domates
Bır tatlı kaşığı reçel
13.30
Bır avuc uzum ve seftalı
15.30
3 kaşık mantar sote
1 ınce dılım cavdar ekmeği
Bır kase yoğurt
18.00
Sutlu kahve
19.00
Bır tabak patlıcan kavurması
Bır kaşık tavuklu taze fasulye
Bır dılım ekmek
Bır kasık labne
3 lıtre su
Cnm oglen yedıklerını sevemedım ama bısey dıyemıyrm senın beslenme tarzın baya farklı :)Saat 8
1 dilim pesto soslu, peynirli ekmek
Saat 12-18 arası
1 avuç karışık çerez
4 kare bitter çikolata
2 tane petit beurre bisküvi
1 avuç tropical mix meyve
Yine süründüre süründüre yedim aralıklarla
Saat 18
1 tabak barbunya
1 kase salata
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Saat 21
Muzlu kahveli smoothie
Böyle planlıyorum
Cnm bıde sey dıcem meyve yedın ya 13:30 da onun yanına bır bardak sut koy y da bı kass yogurtIyı akşamlar menum
10.30
Tel peynırlı acı salçalı tost
Domates
Bır tatlı kaşığı reçel
13.30
Bır avuc uzum ve seftalı
15.30
3 kaşık mantar sote
1 ınce dılım cavdar ekmeği
Bır kase yoğurt
18.00
Sutlu kahve
19.00
Bır tabak patlıcan kavurması
Bır kaşık tavuklu taze fasulye
Bır dılım ekmek
Bır kasık labne
3 lıtre su
Merhaba hosgeldınHosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş
Oglene bol yesıllıklı salata guzel olurduSelam millet 2 cocukla ancak giriyorum menümü yazayim
Sabah: 1 dilom peyni 1 esmer ekmek. 6 zeytin sekersiz çay. Yumurtam yoktu bitmiste.
Arada 1 meyve 1 ceviz ve sade filtre kahve. Öglen dünden kalan yemegim var dana eti sotesi. Yanina 1 dilim ekmek. Arada yeşil çay. Aksama bugulama balik salata çorba arada madensuyu. Planim bugünlük böyle.
Kuzm menu paylasma saatlerını de hatırlatır mısınKizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
@SekerPancarii
Hiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktımKatiliyorum ogun sayisini bilmem de menu yok zaten ortada gecistirmek sadece..
oyle ama bu yemene engel degil ki birsuru cesit var guzelce beslenip doyabilirsin. Sadece sen degil herkes icin hirs yaptikca menulern azaldiginin farkindayim.
Sahsen gorunce rahatsiz oluyorum ben soyliyimde sizlere kalmis. Herkesin sagligi kendine.
Ya ben oglen gıttım markete labne mantar almaya okadar konuşuldıkı cnm ıstedı labne bulamadım bı okadr daha cektı akşam buldm :) ben yemek yemeyi sevıyorum bazı ınsanlr abur cubur severya cok aramıyorum oyleOoo labne yemısız :)
Dun aksam bende dayanamayıp yedım
Menun guzel gorunuyor
Senın yedıklerın hep bnm sevdıgım seyler
Tarzını sevıyrm
Hep aklıma gelıyorsun meyve yerken sut ıcıyım dıyorum kaynıyor sonraCnm bıde sey dıcem meyve yedın ya 13:30 da onun yanına bır bardak sut koy y da bı kass yogurt
Canim Valla 7 8 den sonra yapilsin iste canim gercektenKuzm menu paylasma saatlerını de hatırlatır mısın
Herkes paylasmıyor aynı saatlerde
Bazen kacırıyrz yorum yapamıyrz
Bende yemek yemeyı severımYa ben oglen gıttım markete labne mantar almaya okadar konuşuldıkı cnm ıstedı labne bulamadım bı okadr daha cektı akşam buldm :) ben yemek yemeyi sevıyorum bazı ınsanlr abur cubur severya cok aramıyorum oyle
Duş alsan cnmBasim agriyo sanirim sicak carpti kafam kazan gibi
Valla mı gormedım kı onudalilipit sana nerde oturdugunu sormustm cevap vermismiydin unuttumm merak ettm de
Cnm tek basına degılsınHiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?