- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.361
Evet ilk defa geldim ama pişman oldum polisler meydana girmeye izin vermedi aracımızın bizde park yeri bulamadık bastık geldik gece 01.30da eve geldik 6saat yol yaptık dönüş gidiş geliş 12saat püfffEşim bir saatte geldı eve sorma :)
O kadar yolu bosa mı geldınız ya
Ahahaha batmaz yaw ortalamamızı alırsak normal kılolardayızBi an hep beraber kostugumuzu hayal ettim
Taaaabiiii canimmmmmmAhahaha batmaz yaw ortalamamızı alırsak normal kılolardayız
Alindin mi kiz yoksaaEvet ilk defa geldim ama pişman oldum polisler meydana girmeye izin vermedi aracımızın bizde park yeri bulamadık bastık geldik gece 01.30da eve geldik 6saat yol yaptık dönüş gidiş geliş 12saat püfff
Olctunmu cnm vucudunu
Diyetisyenim vermişti şimdi gitmiyorum daDiyetisyeninmi verdi yeşil kahveyi. Zayiflamaya yardimi varmiymis simdi diyete yeni basladim ilk ay hizli gider sonra yavaşladiginda bende kullanirim işe yararsa
Gunaydin bebikgünaydın kızlaaarr
napıyosun kuzu görüşmeyeliGunaydin bebik
Iyii geziyorumnapıyosun kuzu görüşmeyeli
Gunaydin kizlarrr
Günaydın kızlargünaydın kızlaaarr
ay nere gidiyon nereeeIyii geziyorumsuan yoldayim gemiye bincem sen napiyosun dedikodu varmi
günaydın bibiğiimmmGünaydın kızlar
Balikesireee doncem geceeeay nere gidiyon nereeeyok bende dedikodu yaa cok sıkıcı ve yorucu bi hafta sonuydu
günaydın bibiğiimmm
oooo dimik gidiyosunnn kesinleşti miiiBalikesireee doncem geceeededikodu yoksa sende yokoll
Evet kesinlestiiioooo dimik gidiyosunnn kesinleşti miii
ya yok niye böyle oldu anlamadımdıhe bak şey var bugün tekrar mobilya bakcaz pek değeri yüksek bi haber değl ama olsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?