Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açlık hissim gitti bugün yemekte yapmadım ne yiycez şimdi menüsü güzel olan kim ona gelim bu akşam pembesepet sende adana var sana gelim kuzu yogurda Chia katıp yesem bayıltırmı beni açlıktan
Canim tek basina yemek yapmak istemiyosan tavuklu salata ton balikli salata falan ye

Sabahki tostu ne kadar ekmekle yedin canim 2 dilim tahilli ekmekleyse menu guzelafiyet olsun

içinde ne varmış ki bunun çok güzel görünüyor
kırmızı biber domates sucuk yada slam sanırım normal biber sogan vs aklına ne geliyo at içine yem yumurta tadıda gider belki ceşit cok olunca

Buda ekmeksiz yenmez ki ekmegi banacaksın yanında da çay ohh miss
günaydın canım
bu kadar güzel bişey ekmekle ziyan edilir mi boş boş yiceksin bunu yanına da peynir zeytin maydanoz

Karışık olmus biraz menü ama cok fazlalik yok gibi canim bugun daha duzenli yer telafi edersin

Günaydın kızlar
Bu sabah kilom 59,3 yani +1 o kadar yemeye bu bile iyi bence cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba

Tavuk gogus bulunduruyorum ben evde hep esim aksamlari iste oldugunda genelde tavuk gogus yiyorum canim boyle saglikli pratik seyler yapabilirsin

Ayy caninizi cektirdim emzirenler var sütünüz ceker ama sağlıklı guzel bisey en azindan hadin labneli mantar yiyek

Oglen yediklerin bir şaka olmalitokat geliyo sabah uyudugun icin oglen kahvalti yapmalisin

Tarifini versen bizde deneriz cano
Ben soganli seviyorum canim yarim ay seklinde soganlari karamelize olana kadar az yagda kavur mantari da ince ince dogra at icine karabibet tuz at mantar hemen kavruluyo zaten sonra icine 1 kasik labne at iyce karistirip altini kapat bu kadar bak sen böyle seyler yapsan hem pratik hem protein hem saglikli aynisini tavuklu mantarli da dene cok guzel oluyo

Kizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu

Bence guzel canim menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…