Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazartesi kilo bildirimim
Cuma kilo: 80.6
Pazartesi kilo:80.6
Haftalık hedef:79.5
Hedefe kalan:1.1
Üç gündür aynı
Birden gidecek inşallah

en azından artı değilsin öyle düşün
günaydın canım

Evet kesinlestiii

Olsun oda degerli daha dikkatli sec
coook sevindim inan bnm olmş gibi sanki arada bi tur pinerik D

Gunumuz hayır ola
günaydın cınıım

smoothie içtim sabah ama kahvaltı için uygun olmadığını düşünmeye başladım ancak ara öğün yada akşam geçiştirmesi için ideal ... şuan hiç birşey yememiş gibi acıktım
sabah kahvaltısını sağlam yapmadan yanayım
ben sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim güzel başladım hadi hayırlısı

Cok yemek diyette ne kadar kötüyse az ve duzensiz yemekte o kadar kötü canim kilo verme hizini yavaslatir öğünlerine saat koy o saat geldiginde sağlıklı öğününü ye bak hem daha enerjik olcaksin hemde daha saglikli kilo verceksin

Hahahahaah neye bincen haahahahahah

Tekrar hoşgeldin tatlim 1. Sayfadaki kurallarimizi da okudun mu tamamdir veririz hepsini beraberce

Afiyet olsun canim gayet guzel
Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
ben ikisini de kullandimdi canim chia beni sisirdi karnimda siskinlik yapti, yesil kahvede hic zayiflatmadi
Evet öyle olmuş kimse de demiyo zirveyi artık bırakmayalım kimselere
Kiz demez olur muyum renkli yazilarla yazdim ya bu hafta birinciyiz diye siz gecmisi okumuyonuz bence
Veeeeeeeeeeeee bu haftanin birincisi biziz harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi darisi öbür haftaya
yildizlariyakalamak bak cinim

Gunaydin kızlar yeni bir haftaya başladık boll eksili olur insallah
Dün eşim evdeydi giremedim hic bugunde evde pek gelemeyebilirim kizlar
günaydın kuzum

tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi

günaydın kuzum

tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi
kuzum acaba yumustalı bişeyler mi denesen acaba başka tariflerr mesela içine sebze atsan yada fırında yumurtalı ekmek yapsan illa haşlama şart değil kii

Iyı yaptın valla canim. Çok uyku demek daha çok kilo kaybetme demek

Karga kahvaltı etmeden uyan zaten hep zabaaan yedisinde
İnsanin cocuu olunca mecbuuur bugun 6:50 de kalkti kizim gözüm pörtledi nasil olur didim onu doyurdum ben kanepeye yayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…