- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.381
Pazartesi kilo bildirimim
Cuma kilo: 80.6
Pazartesi kilo:80.6
Haftalık hedef:79.5
Hedefe kalan:1.1
Üç gündür aynı
Birden gidecek inşallah
coook sevindim inan bnm olmş gibi sankiEvet kesinlestiii
Olsun oda degerlidaha dikkatli sec
günaydın cınıımGunumuz hayır ola
sabah kahvaltısını sağlam yapmadan yanayımsmoothie içtim sabah ama kahvaltı için uygun olmadığını düşünmeye başladım ancak ara öğün yada akşam geçiştirmesi için ideal ... şuan hiç birşey yememiş gibi acıktım
Cok yemek diyette ne kadar kötüyse az ve duzensiz yemekte o kadar kötü canim kilo verme hizini yavaslatir öğünlerine saat koy o saat geldiginde sağlıklı öğününü ye bak hem daha enerjik olcaksin hemde daha saglikli kilo verceksinGünaydın kızlar mutlu pazarlar herkese ya ben düzenli yemek yiyemiyorum açlık aklıma gelmiyor ayak üstü geçiştiriyorum evde tekim eşim sabah çıkıyo akşam geliyo yalnız olunca sofra falanda kurmuyorum ara sıra 1 dilim ekmek haricinde makarna pilav hiç tüketmiyorum ama suyuda bu ara kestim zorla içiyordum en azından eski motivasyonum yok ya niye böyle oldu
günaydın bibiğimGunaydin kızlaryeni bir haftaya başladık boll eksili olur insallah
Dün eşim evdeydi giremedim hic bugunde evde pek gelemeyebilirim kizlar
Hahahahaah neye bincen haahahahahahen azından artı değilsin öyle düşün
günaydın canım
coook sevindim inan bnm olmş gibi sankiarada bi tur pinerik D
günaydın cınıım
sabah kahvaltısını sağlam yapmadan yanayım
ben sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim güzel başladım hadi hayırlısı
Biliriminşallahçok yiyince cok wcye cıkılıyomus dün ve bugun bunu gördüm
Tekrar hoşgeldin tatlim 1. Sayfadaki kurallarimizi da okudun mu tamamdirHosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş
öyle diyolar ya bi dur binim mi diyeHahahahaah neye bincen haahahahahah
Hahahaha jetonm sey olmadi kbakmaöyle diyolar ya bi dur binim mi diye
yaaa pinceeeemmmherkesten önce ben başlarım istemeye kimseleri aratmam merak itmi
Afiyet olsun canim gayet guzelSelam millet 2 cocukla ancak giriyorum menümü yazayim
Sabah: 1 dilom peyni 1 esmer ekmek. 6 zeytin sekersiz çay. Yumurtam yoktu bitmiste.
Arada 1 meyve 1 ceviz ve sade filtre kahve. Öglen dünden kalan yemegim var dana eti sotesi. Yanina 1 dilim ekmek. Arada yeşil çay. Aksama bugulama balik salata çorba arada madensuyu. Planim bugünlük böyle.
ben ikisini de kullandimdi canimKızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı
Kiz demez olur muyum renkli yazilarla yazdim ya bu hafta birinciyiz diye siz gecmisi okumuyonuz benceEvet öyle olmuş kimse de demiyozirveyi artık bırakmayalım kimselere
Veeeeeeeeeeeeebu haftanin birincisi biziz harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi darisi öbür haftaya
günaydın kuzumGunaydin kızlaryeni bir haftaya başladık boll eksili olur insallah
Dün eşim evdeydi giremedim hic bugunde evde pek gelemeyebilirim kizlar
tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimien azından artı değilsin öyle düşün
günaydın canım
coook sevindim inan bnm olmş gibi sankiarada bi tur pinerik D
günaydın cınıım
sabah kahvaltısını sağlam yapmadan yanayım
ben sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim güzel başladım hadi hayırlısı
gunaydın kuzuuummmmGünaydin kizlar
Hahahaha jetonm sey olmadi kbakma
günaydın kuzumGünaydin kizlar
kuzum acaba yumustalı bişeyler mi denesen acaba başka tariflerr mesela içine sebze atsan yada fırında yumurtalı ekmek yapsan illa haşlama şart değil kiigünaydın kuzum
tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi
Tamam cnm bende senden ogrenmıs oldum bunları :)
Zindelik icin iciyorum canim bütün gün temizlik ev isi cocuk bakimindan sonra fitness yapmaya halim kaliyo enerjik bi sekilde hemde ise yariyor yaniSekerpancari canim mayali süt neki
İnsanin cocuu olunca mecbuuurIyı yaptın valla canim. Çok uyku demek daha çok kilo kaybetme demek
Karga kahvaltı etmeden uyan zaten hep zabaaan yedisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?