- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.401
hşlma hayatım boyunca yemedim ki bebekken bile yiyememişim omlet yapıp yiyorum peynirli bol baharatlı bazen sade zeytin yağı jmbonda tüketemiyorum aynı duruma düştüm yicik birşey kalmıyor banakuzum acaba yumustalı bişeyler mi denesen acaba başka tariflerr mesela içine sebze atsan yada fırında yumurtalı ekmek yapsan illa haşlama şart değil kii
Mayali sütün bir cok faydasi var canim sadece protein ve vitaminlerden oluşuyomus ben enerji icin iciyorum ama cilde saca tirnaga birsuru faydasi varmis folik asit de iceriyoEvet onu bende merak ettim sorucaktım
Kiz Allah seniBen aktara gidiyorum Ne bulsam alıp gelim ya öldürür ya kaldırır artık
Tabiki goreceksin kuzum daha da assagisini goreceksunBi gün gelirde tartıda 79ları görürmüyüm acaba
bak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrrhşlma hayatım boyunca yemedim ki bebekken bile yiyememişim omlet yapıp yiyorum peynirli bol baharatlı bazen sade zeytin yağı jmbonda tüketemiyorum aynı duruma düştüm yicik birşey kalmıyor bana
içinde ne varmış ki bunun çok güzel görünüyorbak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrr
Kahvalti ve aranı begenmidimSaat 8
1 dilim pesto soslu, peynirli ekmek
Saat 12-18 arası
1 avuç karışık çerez
4 kare bitter çikolata
2 tane petit beurre bisküvi
1 avuç tropical mix meyve
Yine süründüre süründüre yedim aralıklarla
Saat 18
1 tabak barbunya
1 kase salata
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Saat 21
Muzlu kahveli smoothie
Böyle planlıyorum
Ama sonradan gıdıyor kalmıyorCuma 66.6
Bugun 66.9
Ben bu ptesılerı hep artı cıkıyorum ya
Buda ekmeksiz yenmez ki ekmegi banacaksın yanında da çay ohh missbak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrr
Bıskolata diyetiKahvalti ve aranı begenmidimcikolata ve piskevit ne nesi hangi yorenin diyeti bu
Kız allah senı aklın hep yemekteBuda ekmeksiz yenmez ki ekmegi banacaksın yanında da çay ohh miss
Cok ic ice yazmissin zor anlasiliyo kuzum alt alta yazsan menuleriBen sabah 11.30da yarım haşlanmış yumurta 1dilim ekmek bi çatal kuymak yedim öglen saat 15.00da 1tabak sulu köfte 2kaşık yogurt 1dilim ekmek yedim saat 16.30 gibi yeşil çay içtim 18.de 1bardak süt içtim ama şuan çok aç hissediyorum kendimi midem kazınıyo
İnsanin cocuu olunca mecbuuurbugun 6:50 de kalkti kizim gözüm pörtledi nasil olur didim onu doyurdum ben kanepeye yayildim
Semaverı bosver dukan bıra ıcGünaydın kuzular hayırlı sabahlar bahçede yün yapıyorum kahvaltılarınızı bitirin semaver yakalım
Sulu şeylerde ekmek olmazsa yenmiyor öyle dediğime bakma günde 2dilim ekmek tüketiyorum eskiden olsa günde 1ekmek migdeye gidiyorduKız allah senı aklın hep yemekte
Yok ekmek
Ogle yemegi yiyomusun normalde canim yoksa ara olarak mi gecistiriyosun yogurt veya süt de ekleyebilirdin araya gerisi guzelllMenü mü yazayım kızlar
Sabah 11:30
Kaşarlı yumurta
Domates salatalık yeşillik
1 erik
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara
3 gün kurusu
Akşam 17:00
1 Adana
Bir avuç kadar tavuk
2 bardak ayran
ArA
Bir dilim peynir
1 lt su içildi spor şimdilik Yok gece yapar yazarim inş
Eşim akşam çok geç ve yorgun geldi siparişlerimi almamış o yüzden yapamadım bugün yapıcam ama kuzuSemaverı bosver dukan bıra ıc
Evettt yagdan veriyoruz kastan degil unutmayinKizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?