Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum acaba yumustalı bişeyler mi denesen acaba başka tariflerr mesela içine sebze atsan yada fırında yumurtalı ekmek yapsan illa haşlama şart değil kii
hşlma hayatım boyunca yemedim ki bebekken bile yiyememişim omlet yapıp yiyorum peynirli bol baharatlı bazen sade zeytin yağı jmbonda tüketemiyorum aynı duruma düştüm yicik birşey kalmıyor bana

hşlma hayatım boyunca yemedim ki bebekken bile yiyememişim omlet yapıp yiyorum peynirli bol baharatlı bazen sade zeytin yağı jmbonda tüketemiyorum aynı duruma düştüm yicik birşey kalmıyor bana
bak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrr

Kahvalti ve aranı begenmidim cikolata ve piskevit neyin nesi hangi yorenin diyeti bu

Cok ic ice yazmissin zor anlasiliyo kuzum alt alta yazsan menuleri aksam bisey yememişsin sadece sutle olmaz ama şimdiden cok kisarsan yediklerini ilerde kilo vermen yavaslar kuzum yetersiz olmus menü

Ogle yemegi yiyomusun normalde canim yoksa ara olarak mi gecistiriyosun yogurt veya süt de ekleyebilirdin araya gerisi guzelll

Kizlar menuler neden cooook azaldi nerdeyse aclik seviyesine geldi ? Cuma gunu icinse biz kimsenin sagliksiz kilo vermesini istemeyiz. Sagliginizi onemsemenizi tavsive ederim.
SekerPancarii
Evettt yagdan veriyoruz kastan degil unutmayingeri gelmesin kilolarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…