- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.461
AhahahahGünaydın kızlar
benim bebiş InşAllah öğlelere kadar yatar anasıyla sanmiyom ama
daha ne vercen acabakineKizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu
demek sonunda sıra bana geldiBibigimmmm
he yakından bakınca bana da öyle geldi kaşar fln varmş üstündeSanki bu kalorili bi pizzaya benziyir
İnşallah yaaaKıpkırmızı yazdiydim halbukimbirinci oluruz yine insallah
Tokat yicen o kesinGünaydın kızlar
Bu sabah kilom 59,3 yani +1o kadar yemeye bu bile iyi bence cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba
O zaman super2 dilim tambuğday ekmeği cnm
Aaa bende bakim onaKızlar A 101 e detoks matara gelıyormus
Guzel bırseye benzıyor
poncikkkkk naptin senn yine 60larami gelcen yoksaaaaaaa hemen dikkat ediyoruz tamam nisanlinla gezmek yemek güzelde toto büyerse bidaha kücültmesi coook zor
Ölçülerimi yazayım geçen haftaki bunlar 94-77-98Bızde hep olur sen dedıkçe yedım bıttı:)
Proteine yuklen ve spor yap kuzum super olur ac kalirsan kaslar erir unutmaKizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu
Tokat yicen o kesin
Temem hersey bitti guzelce vakit gecirdin hemen toparla ki oturmasin kilo temem mispora da basla hadi benim ahıllı gizim
En coh sevdiklerimi tokatlarim benCanım yağlı değildi annem extra yağsız yapmış bende bi parca alıyım diyehep beni tokatla zaten
Daha cok gider bence dün cok yidin diye sislik de vardirtamam kaptanSabah güzel kahvalti ettim öğlen ve akşam da biraz dikkat edersem inşallah yarına 200 300 gram gider
Yünü yapan ben semaveri siz yakacaksınız yoksa misafir kabul etmiyomDemli bi semaver cayi isterem
Nette sorun vardir kuzu bugun gel sık sıkhafta sonu sinirlerim tepeme cikti yaaa:) bitürlü giremedim evdeki internette sorun var anladim Burda hemen girdim:) ay ne zor hafta sonrlari genelede zaten daha aktivim Burda ama en azindan ara ara bakiodum ediodum böyle cok zorlandim
Yanı azaldı biraz yemekler ama bugün yine insan gibi yemeğe başlıcam şekerimEn coh sevdiklerimi tokatlarim bendüve düve zayiflatirim az yemen onemli degil kuzu yetersiz oluyo vucuda guzel besin ver o da sana guzel eksi versin
AhahahhahaYünü yapan ben semaveri siz yakacaksınız yoksa misafir kabul etmiyom
Hee gecmisi okurkenne 70'dk spor yaptimdaha ne vercen acabakine
en güzeli spora asılmak
demek sonunda sıra bana geldi
he yakından bakınca bana da öyle geldi kaşar fln varmş üstündeama demek istediğimi anladınız siz işte sebzeli yumurta
Hehh şöyle guzel seyler yiiiYanı azaldı biraz yemekler ama bugün yine insan gibi yemeğe başlıcam şekerim
bende bayacana iş yaptım senin yazdıklarını okurkeneHee gecmisi okurkenne 70'dk spor yaptim
Bahçe yeşillik koca alan spor yapardık hep beraberHee gecmisi okurkenne 70'dk spor yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?