Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha ne vercen acabakine
en güzeli spora asılmak
demek sonunda sıra bana geldi

Sanki bu kalorili bi pizzaya benziyir
he yakından bakınca bana da öyle geldi kaşar fln varmş üstünde ama demek istediğimi anladınız siz işte sebzeli yumurta

Tokat yicen o kesin
Temem hersey bitti guzelce vakit gecirdin hemen toparla ki oturmasin kilo temem mi spora da basla hadi benim ahıllı gizim

poncikkkkk naptin senn yine 60larami gelcen yoksaaaaaaa hemen dikkat ediyoruz tamam nisanlinla gezmek yemek güzelde toto büyerse bidaha kücültmesi coook zor

yok gelmicemmm bugün dur diyorum kendime cumaya inşallah listeye girebilirim evet nişanlımla gittiğine göre kasıma kadar daha yemiyorum

Proteine yuklen ve spor yap kuzum super olur ac kalirsan kaslar erir unutma

Canım yağlı değildi annem extra yağsız yapmış bende bi parca alıyım diye hep beni tokatla zaten
En coh sevdiklerimi tokatlarim ben düve düve zayiflatirim az yemen onemli degil kuzu yetersiz oluyo vucuda guzel besin ver o da sana guzel eksi versin

hafta sonu sinirlerim tepeme cikti yaaa:) bitürlü giremedim evdeki internette sorun var anladim Burda hemen girdim:) ay ne zor hafta sonrlari genelede zaten daha aktivim Burda ama en azindan ara ara bakiodum ediodum böyle cok zorlandim
Nette sorun vardir kuzu bugun gel sık sık

daha ne vercen acabakine
en güzeli spora asılmak

demek sonunda sıra bana geldi

he yakından bakınca bana da öyle geldi kaşar fln varmş üstünde ama demek istediğimi anladınız siz işte sebzeli yumurta
Hee gecmisi okurkenne 70'dk spor yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…