Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canim bugün tüm hafta icin proteinli yemekler bulayim ona göre alisveris yapim esimde bu sayede proteinli proteinli beslenir artik
Kız bukis lidl'de putenhackfleisch var, al onla köfte yap çok lezzetli oluyooo

Hindi eti kiymasi kızlar pardon

yani kahvaltı olsunda kuzu sen seçersin sağlıklı şeylerrrrr
yok dün sabah 59,9dum dün az yedim 600 gram gitmis bu iyi hali yani
maşallahhhh başladgımız kiloya dönmüşüz yine

Güzel ya ben begendim hafif kayısı tadı var kötü degilki birazda aktarda baharat kokusu sinmiş
işte ben kayısı sevmediğimden demke kötü gelmiş bana tadi

He canım he hergün erken uyuyoruz ikimiz zaten Akşama kadar dayanamazsın bayilirsin canim bi iki saat uyu bari aksam yine erken yatarsin

Kizlar bu gen diyetine inanan varmi. Yani 4 çeşidi varmış. Alfa beta gama delta. Gidip kontrol ediliyormussun sonrada sen hangisisin diye karar veriyorlarmis. Ona göre mesela biz karbonhidrattan kaciyoruz ama belki biz karbonhidrat ve yag yiyebilen gene sahibiz. Valla çok büyük kayıp olur bazıları icin

şimdi bktım da sonuç 6 8 hafta içinde çıkıyormuş .. ben her zaman vücüdun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum dengeyi kurarak çok kolay verilebilir kilo

He canım he hergün erken uyuyoruz ikimiz zaten Akşama kadar dayanamazsın bayilirsin canim bi iki saat uyu bari aksam yine erken yatarsin

Yok cidden mesela sabahın 7sinde bile uyusam 12ye doğru kalktığımda -400,500 fark eder bende hep
Ama bugün 0 uyku
Ya aklıma sokma uyumayayım
En azından 6da falan uyusam gece kalkar otururum bak yemekten sonra yatsam
Şimdi uyursam yine gece zombi olurum
Game of thrones izlemeyi düşünüyorum son iki haftayı izlememiştim

şimdi bktım da sonuç 6 8 hafta içinde çıkıyormuş .. ben her zaman vücüdun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum dengeyi kurarak çok kolay verilebilir kilo

Yalanmış zaten ben onunla ilgili olan araştırmayı okumuştum
Kanadada bir araştırma yapıyorlar doğruluğunu test etmek için ve sağlıklı beslenmenin kilo verdirdiğini gösteriyorlar

Aaa çok sürüyormuş be. Ilerde belki daha tanilinca uygun yaptirip en azından öğrenmek isterim ama burda 300 euro çok pahalı 1200 tl

bende game of izliyorum pc bozuk diye izleyemedik daha eşimle 1. bölümden sonrasını.. bencede sağlıklı beslenmek daha mantıklı ...
Aaa çok sürüyormuş be. Ilerde belki daha tanilinca uygun yaptirip en azından öğrenmek isterim ama burda 300 euro çok pahalı 1200 tl
çok para .... gereksiz bir test deneme yanılma ile bulabilirsin zaten nasıl kolay verebileceğini

Ay ama nasıl ellerim titriyor
bence az uyu kendini zorlamanın mantığı yok 1 saat uyu uyan

tebrik ediyorum ciceğim darısı bize inşallah
hadi inşallah daha da artmaz bnm puanım zaten bu kadardı bence

bebeğim sen iyi misin ? bi sorun yok dimi keyfin yerinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…