- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.501
Kız bukis lidl'de putenhackfleisch var, al onla köfte yap çok lezzetli oluyoootamam canim bugün tüm hafta icin proteinli yemekler bulayim ona göre alisveris yapim esimde bu sayede proteinli proteinli beslenir artik
yani kahvaltı olsunda kuzu sen seçersin sağlıklı şeylerrrrrDeneyim bakim olmazsa mantar sote menemen gibi şeyler yicim yumurtasız
başlarsın tabi ki neden başlamayasın ama zorlama dizi
en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu hafta
olabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela
maşallahhhh başladgımız kiloya dönmüşüz yineyok dün sabah 59,9dumdün az yedim 600 gram gitmis bu iyi hali yani
işte ben kayısı sevmediğimden demke kötü gelmiş bana tadiGüzel ya ben begendim hafif kayısı tadı var kötü degilki birazda aktarda baharat kokusu sinmiş
yani kahvaltı olsunda kuzu sen seçersin sağlıklı şeylerrrrr
maşallahhhh başladgımız kiloya dönmüşüz yine
işte ben kayısı sevmediğimden demke kötü gelmiş bana tadi
Benim de belim kalın ya :/Benımde 96-80-99 sımdı olctum belım kalınnyaw
yo yo yodönmücem 600 gramını gönderdim hemen yarına 58 olurum inşallah
ödül puanımı farketlevel atladım 303 oldum
hic denemedim canim tamam onu alim ben:)Kız bukis lidl'de putenhackfleisch var, al onla köfte yap çok lezzetli oluyooo
Hindi eti kiymasi kızlar pardon
He canım he hergün erken uyuyoruz ikimiz zatenBugün sabit kızlar
Güzel bir sebebi var bence dün hiç uyumadım
Yani 0
Bekledim bu saati ama uyumayınca o eksiye düşme olayı da olmuyor
Neyse bugün dayanıp erken uyuyacağım yarın tekrar bildiririm böylece
şimdi bktım da sonuç 6 8 hafta içinde çıkıyormuş .. ben her zaman vücüdun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum dengeyi kurarak çok kolay verilebilir kiloKizlar bu gen diyetine inanan varmi. Yani 4 çeşidi varmış. Alfa beta gama delta. Gidip kontrol ediliyormussun sonrada sen hangisisin diye karar veriyorlarmis. Ona göre mesela biz karbonhidrattan kaciyoruz ama belki biz karbonhidrat ve yag yiyebilen gene sahibiz. Valla çok büyük kayıp olur bazıları icin
He canım he hergün erken uyuyoruz ikimiz zatenAkşama kadar dayanamazsın bayilirsin canim bi iki saat uyu bari aksam yine erken yatarsin
Kizlar bu gen diyetine inanan varmi. Yani 4 çeşidi varmış. Alfa beta gama delta. Gidip kontrol ediliyormussun sonrada sen hangisisin diye karar veriyorlarmis. Ona göre mesela biz karbonhidrattan kaciyoruz ama belki biz karbonhidrat ve yag yiyebilen gene sahibiz. Valla çok büyük kayıp olur bazıları icin
şimdi bktım da sonuç 6 8 hafta içinde çıkıyormuş .. ben her zaman vücüdun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum dengeyi kurarak çok kolay verilebilir kilo
Aaa çok sürüyormuş be. Ilerde belki daha tanilinca uygun yaptirip en azından öğrenmek isterim ama burda 300 euro çok pahalı 1200 tlşimdi bktım da sonuç 6 8 hafta içinde çıkıyormuş .. ben her zaman vücüdun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum dengeyi kurarak çok kolay verilebilir kilo
bende game of izliyorum pc bozuk diye izleyemedik daha eşimle 1. bölümden sonrasını.. bencede sağlıklı beslenmek daha mantıklı ...Yok cidden mesela sabahın 7sinde bile uyusam 12ye doğru kalktığımda -400,500 fark eder bende hep
Ama bugün 0 uyku
Ya aklıma sokma uyumayayım
En azından 6da falan uyusam gece kalkar otururum bak yemekten sonra yatsam
Şimdi uyursam yine gece zombi olurum
Game of thrones izlemeyi düşünüyorum son iki haftayı izlememiştim
Yalanmış zaten ben onunla ilgili olan araştırmayı okumuştum
Kanadada bir araştırma yapıyorlar doğruluğunu test etmek için ve sağlıklı beslenmenin kilo verdirdiğini gösteriyorlar
çok para .... gereksiz bir test deneme yanılma ile bulabilirsin zaten nasıl kolay verebileceğiniAaa çok sürüyormuş be. Ilerde belki daha tanilinca uygun yaptirip en azından öğrenmek isterim ama burda 300 euro çok pahalı 1200 tl
bence az uyu kendini zorlamanın mantığı yok 1 saat uyu uyanAy ama nasıl ellerim titriyor
kuzu nası yiyon onu ben bi ara denedidimde
gulugulugulugulugulu D:
hindi gibi hissediyoırum kendimi
Yedin mi kuzum oglen bisilerolabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela
Haaayok dün sabah 59,9dumdün az yedim 600 gram gitmis bu iyi hali yani
tamam canim bugün tüm hafta icin proteinli yemekler bulayim ona göre alisveris yapim esimde bu sayede proteinli proteinli beslenir artik
hadi inşallahtebrik ediyorum ciceğim darısı bize inşallah
bebeğim sen iyi misin ? bi sorun yok dimi keyfin yerinde miBugün sabit kızlar
Güzel bir sebebi var bence dün hiç uyumadım
Yani 0
Bekledim bu saati ama uyumayınca o eksiye düşme olayı da olmuyor
Neyse bugün dayanıp erken uyuyacağım yarın tekrar bildiririm böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?