- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.481
Gulugulugulugahgahgahgahgaaaahhbende bayacana iş yaptım senin yazdıklarını okurkene
Hee giz dogru diyon dur hele ben yakıveriyim semaveriBahçe yeşillik koca alan spor yapardık hep berabermillette kim bu akıllılar derdi
kuzu nası yiyon onu ben bi ara denedidimdeBen bu aldığım guji berry çerez gibi yiyorum
Gulugulugulugahgahgahgahgaaaahh
İstopHee giz dogru diyon dur hele ben yakıveriyim semaverisonra istop neyin oynarik
Deneyim bakim olmazsa mantar sote menemen gibi şeyler yicim yumurtasızkırmızı biber domates sucuk yada slam sanırım normal biber sogan vs aklına ne geliyo at içine yem yumurta tadıda gider belki ceşit cok olunca
günaydın canım
bu kadar güzel bişey ekmekle ziyan edilir mi boş boş yiceksin bunu yanına da peynir zeytin maydanoz
başlarsın tabi ki neden başlamayasın ama zorlama diziGünaydın kızlar
Bu sabah kilom 59,3 yani +1o kadar yemeye bu bile iyi bence cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba
en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu haftaKizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu
olabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum meselaSivi ya ondan mi ki kiz
evet canim aynen... bugün burdayim hihihNette sorun vardir kuzu bugun gel sık sık
Daha cok gider bence dün cok yidin diye sislik de vardirhadi bakalim basladin
onu bende düsündüm hatta Sabah kahvaltisina artik iki yumurtayla güne baslim diorum,en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu hafta
Güzel ya ben begendim hafif kayısı tadı var kötü degilki birazda aktarda baharat kokusu sinmişkuzu nası yiyon onu ben bi ara denedidimde
gulugulugulugulugulu D:
hindi gibi hissediyoırum kendimi
dizim şuan iyi kuzum ağrım sızım yok çok şükürDeneyim bakim olmazsa mantar sote menemen gibi şeyler yicim yumurtasız
başlarsın tabi ki neden başlamayasın ama zorlama dizi
en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu hafta
olabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela
tamam canim bugün tüm hafta icin proteinli yemekler bulayim ona göre alisveris yapim esimde bu sayede proteinli proteinli beslenir artikProteine yuklen ve spor yap kuzum super olur ac kalirsan kaslar erir unutma
Bilmıyorumkı bende anlamadım ctsı 66.5 çıktıydım hemıde neyse onumuze bakalımNiden oldu ki menun iyidi kiz olsun iner cumaya kadar
tamamdiryok gelmicemmm bugün dur diyorum kendime cumaya inşallah listeye girebilirimevet nişanlımla gittiğine göre kasıma kadar daha yemiyorum
sen kaç kilosun bukitamamdir
Benımde 96-80-99 sımdı olctum belım kalınnyawÖlçülerimi yazayım geçen haftaki bunlar 94-77-98
67 kiloyum suan canimsen kaç kilosun buki
Öğlen tavuk ızgara yersen akşam da et yersen bugün tamamlanır kalori sayiyor musun yağ oranını vanillav ile 50 yi gecmicek şekilde tutuyordukonu bende düsündüm hatta Sabah kahvaltisina artik iki yumurtayla güne baslim diorum,
sonrasinda öglen ve aksam icin biseyler düsüncem
Tamam bebişdizim şuan iyi kuzum ağrım sızım yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?