- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.581
Domates ve biberi sotele ben cok seviyrm oyleYumurta sassı koktu burnuma bunun üzerine 1 2 hafta yiyemem
diyet ne zor iş ya kahvaltı olayı sorun bende çözümsüz hreşeye birşey çıkıyor
Yaaa o kadarda acımasız olmayın nolacak yarım cocostar dan kan şekerimiz düşüyor bende demin eşim degişik bi helva getirmiş cevizli falan bi çatal aldım göz hakkı daaAynen pişmanım hakim bey
eskiden benim kahvaltım nasıldı biliyor musun evde akşamdan ne kaldı ise makarna ,dolma ,pilav , sebzeDomates ve biberi sotele ben cok seviyrm oyle
Uzerine de kasar koyabilirsin erisin :) miss gibi kahvalti iste
Bende sabah yemek yemeyı severım ozellıkle kuru f. Pılaveskiden benim kahvaltım nasıldı biliyor musun evde akşamdan ne kaldı ise makarna ,dolma ,pilav , sebzecanım böyle şeyler yemek istiyor kahvaltı da itiraf.com
onu da yapıyorum bazen genelde iş yerinde o şekilde yumurtasız yerim bazen içine lor koyarım
Benim kafadasın sende eskide kaldı artık o günler yad etmesi bile ayrı güzelBende sabah yemek yemeyı severım ozellıkle kuru f. Pılav
dolma küçük ve erken saatte yenirse sıkıntı yok gündüzde hafif geçmiş ekmekte yememişsin afiyet olsunAkşam unutuyorum menü yazmayı bugün :
Sabah
Omlet peynir çay salatalık domates
Ara
Bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt
İki buçuk kare bitter
Öğle
Bir tabak yoğurt çorbası salata
Akşama dolma var bir tane biber yerim galiba
dolma küçük ve erken saatte yenirse sıkıntı yok gündüzde hafif geçmiş ekmekte yememişsin afiyet olsun
Kaptan ben tatile gideceğim inşallah önümüzdeki hafta dolayısıyla izinli olacağım o yüzden liste işim biraz uzayacak gibi
Yeni girenler hemen izne cikamiyo zaten. Ozaman sen dondugunde girersin listeye :) kac hafta yoksunKaptan ben tatile gideceğim inşallah önümüzdeki hafta dolayısıyla izinli olacağım o yüzden liste işim biraz uzayacak gibi
Yeni girenler hemen izne cikamiyo zaten. Ozaman sen dondugunde girersin listeye :) kac hafta yoksun
[İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 09:15 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, yarim kirmizi biber
Ara ogun 11:00
4 adet kayisi ve 5 adet badem
Oglen 12:00
1 kase sehriye corbasi
1 tabak kabak yemegı
Orta boy kase semiz otu salatasi (yagsiz)
1 dılım ekmek
Ara öğün 15:30
1 adet hurma
1,5 adet ceviz
Aksam 18:00
1 tabak et sote
4 yk patates puresi (ekmek yemedim patates yedigim icin)
Kucuk kase marul salatasi
Ara ogun 21:15
2 adet incir ve rezene cayi olarak ara ogun yapmayi planliyrm
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
1 haftami 1 aymi1 :) tamam öyle yapalım :) sonra tam gaz burdayım inşallah
1 haftami 1 aymi1 haftaysa bisey degilmis
Kuzum cok erken daha saat kur 2 saat bari uyu
Cidden mi merak ettim bende yarın işe erken geleyimde izleim büroda
Tamam gittigin gun soylersin gelince konusuruz.Hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?