- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.541
almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım iştevermem lazımmm nikah elbisem geldi bugün kargodan annem sen bunun içine giremezsn didi bana
bitse de gitsek
seninde az kaldı gitmene bebegiiimm bayramdan sonra gitceksin dimi ayarladın mı herşeyini
almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım iştevermem lazımmm nikah elbisem geldi bugün kargodan annem sen bunun içine giremezsn didi bana
bitse de gitsek
seninde az kaldı gitmene bebegiiimm bayramdan sonra gitceksin dimi ayarladın mı herşeyini
deniyeyimde atarm akşamaaa nasıl aldın at bakayimm nikah ne zaman
o neydi gııızzBen öyle diyemiyorum ya
Hiçbir şeyim hazır değil
Eğitim belgem hazırmış
Daha vize başvuru formumu bile doldurmadım çünkü kaçınıyorum galiba
Gitmek ve gitmemek istemek arasındaki histeyim
Böyle dertlerdeyim
Bir sorup bin işitebilirsiniz dokununca
deniyeyimde atarm akşam
nikah eylül sonu fln olcak galibası imam nikahıyla bir olcak cünkü erken yaptırmaz anam
o neydi gııızz
gitmek istmemiyo musun neden istemiyosun ? seni buraaya bağlayan biri mi var yoksa
eger gitmek istiyosan hallet işlerini ama şöyle düşün ertelediğin için pişman olmak istemezsn emin ol burdaki herkes hersey rabbim ömür verdiği sürece burdalar ama sen bu şansı bi daha yakalayamayabilrsin
deniyeyimde atarm akşam
nikah eylül sonu fln olcak galibası imam nikahıyla bir olcak cünkü erken yaptırmaz anam
o neydi gııızz
gitmek istmemiyo musun neden istemiyosun ? seni buraaya bağlayan biri mi var yoksa
eger gitmek istiyosan hallet işlerini ama şöyle düşün ertelediğin için pişman olmak istemezsn emin ol burdaki herkes hersey rabbim ömür verdiği sürece burdalar ama sen bu şansı bi daha yakalayamayabilrsin
Benimki hardline canim gecen taurinlisini almistim ama bu sefer cafeinlisini aldim. Cafeinlisinin karnitin orani daha yüksektiAynen bende bu senin anlattığın gibi biliyorum fazla kullanma zararlı kalbe falan demişti biri hatırlamıyorum bana yüzmede faydası olmuştu kendimi daha fit hissediyordum sendekiler nasil bende böyle varEki Görüntüle 2033126
Cidden mi merak ettim bende yarın işe erken geleyimde izleim bürodaİzlemedim o ne kuzum
Son izlediğim bölüm öyle efsane olmuş zevkten 4 köşe izledim ya 7 sezondur bunu bekliyorum be7 yıl dile kolay
Nasıl çıldırmacalar bunlar anlatsana biraz
sabahları bende süte atıyorum beklemtmeden içiyorum hatta ben keten tohumuda atıyorum merakımdan almıştımKızlar ara ögün olarak yogurdu Chia kattım bekletimmi biraz yoksa direk dalimmi yemeye
Midedede şişiyo imansız. Bende bagimlilik yapiyo çekirdek gibi çıtı çıtır yapiyo yerkensabahları bende süte atıyorum beklemtmeden içiyorum hatta ben keten tohumuda atıyorum merakımdan almıştım
CANIM HATA YAPMIŞŞSIN KANTARIN HASSASLIĞI FARKLI BİZİM TARTILDIKLARIMIZIN FARKLI MESELA DİYETİSYENDEKİ TARTILARDA DA DAHA AZ ÇIKIYORUZ YANİ KENDİ TARTINI DİKKATE AL CANINI SIKMA BUNUN İÇİN GÜZELİMYa kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar
Canim sen insansin çuval degilsin büyük kantarlarda işin ne yawwYa kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?