- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.561
Aman ne bilem kız bu gramına gramına düzgün ölçer dediler şok oldumCanim sen insansin çuval degilsin büyük kantarlarda işin ne yaww
Her tarti farkli oynama yapar sennbir tanesinde tartilacaksin hep onda tartilcan
Tamam cnm morel oldu söylediklerinizCANIM HATA YAPMIŞŞSIN KANTARIN HASSASLIĞI FARKLI BİZİM TARTILDIKLARIMIZIN FARKLI MESELA DİYETİSYENDEKİ TARTILARDA DA DAHA AZ ÇIKIYORUZ YANİ KENDİ TARTINI DİKKATE AL CANINI SIKMA BUNUN İÇİN GÜZELİM
Kuzum cok erken daha saat kur 2 saat bari uyuAy ama nasıl ellerim titriyor
Aynen ya 60 olunca daha bi kötü hissederdinaz az gitsinde gitsin bidaha 6 görmeyeyimaslında 59,9 yerine 60 görseydim psikolojim bozulurdu iyi olurdu
noluyo puan artınca ödül mü veriyolar
Aynen ya 60 olunca daha bi kötü hissederdinbu kandirmaca psikolojik olarak ise yariyo bence bu da kanıtı
Aa menemen sevmiyon mu kizMenemen yapıldıyiyemedim halen çok açım yumurtasız yırtmadım protein alayım dedim zorla 1 servis kaşığı yedim açım ben hemde çok açım
dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiç
afiyet olsun bende rezene içeyim bari
Ayy ben bisiklet cok sevmiyom niyeyse kosu bandi daha iyi olmaz mi hem yürür hem kosarsinizevet bencedeannemde 100 e cıkmıs aramıs benı tansıyonum cıktı cok uzuldum dıyo hemen spora yazılcakmıs aaslında ben eve bisiklet aldırsam daha iyi olmazmı ikimizde kullanırdık
Şok diyetlerde cok az yedigin icindir benceBana fazla yemişim gibi geldi de
Doğru haklısın cnmŞok diyetlerde cok az yedigin icindir bencedengeli yemek en guzeli canim
Ona kafani takma canim sen kendi tartina odaklanYa kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar
Tamam cnmOna kafani takma canim sen kendi tartina odaklan
Sen mi yedin kiz bunlarikızlar misafirlik devam kahve yanına yarım Cocostar çikolata ve bir yarım kare çikolata yarısı kızıma
Her zaman aynı tartıda tartıl farkı öyle anlarsın kuzu sıkma canını ben başka yerde tartılsam benim tartıdan farklı çıksa tartıyı sahibinin kafada kırarım herhaldeAman ne bilem kız bu gramına gramına düzgün ölçer dediler şok oldum
Yumurta sassı koktu burnuma bunun üzerine 1 2 hafta yiyememAa menemen sevmiyon mu kizyoksa guzel mi yapamamislardi
Aynen demir kantarı kırasım geldiHer zaman aynı tartıda tartıl farkı öyle anlarsın kuzu sıkma canını ben başka yerde tartılsam benim tartıdan farklı çıksa tartıyı sahibinin kafada kırarım herhaldeen iyi yol bildiğin yoldur boşver
değişik bir şey denemiş oldun aklın kalmadı en azındanBende hollanda waffle dıe bırsey yedım bırtanesı 150 kalorı bırden yıyesım geldı pekte guzel degğilmiş
Aynen pişmanım hakim beySen mi yedin kiz bunlaricocostar yemeseydin keske kuzum kahve yanina 1 2 kare bitter yeseydin
90a kadar inmisti nisan zmanı 94e cıktı ama eski haline göre cok iyi 140 kiloydu sımdı tekrar başlıscakmıs sporaAyy ben bisiklet cok sevmiyom niyeyse kosu bandi daha iyi olmaz mi hem yürür hem kosarsiniz
Kaça inmisti annenayy keske almasaydi cok kısmasın yediklerinden yavas yavas versin halsiz duser annecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?