Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl kız o saatten uyanik mısın... iyiyim bende regli olmaya başlıyorum çok mutluyum şişlik inecek diye... guzel bir duş aldım kendimi hazırlayıp işe gidicem.. kilo durumun nasıl

Evet erken yattım ya erken kalktım baya erken oldu ama olsun en azından yine erken uyurum bu gece
Sevindim kuzum benim de bitse reglim de kurtulsam
Sabit ya bir değişiklik yok kahvaltı için 12yi bekliyorum işte açım öyle

Ay 12ye kadar aç beklenir mi bireyler miden kazınır

kızlar naber günaydıııınnn
Günaydın kuzum iyidir senden nbr

Gunaydin kizlarr
Günaydın tatlım

Ay 12ye kadar aç beklenir mi bireyler miden kazınır

Günaydın kuzum iyidir senden nbr

Günaydın tatlım

iyi bende bibiğiiim zayıflamya karar verdim artık dün bi elbise denedm göbeğim çıktı kocaman cok sinir oldum 1 ay da 3 kilo vermeyi hedefliyorum bakalım

Yumurta sassı koktu burnuma bunun üzerine 1 2 hafta yiyemem
diyet ne zor iş ya kahvaltı olayı sorun bende çözümsüz hreşeye birşey çıkıyor
Yumurta sevmeyince kahvalti işi zor oluyo demi yulaf seviyomuydun sen kiz en iyisi yulaf süt bence sana icine de taze veya kuru meyve

90a kadar inmisti nisan zmanı 94e cıktı ama eski haline göre cok iyi 140 kiloydu sımdı tekrar başlıscakmıs spora
kosu bandına yer yok aslına bakarsan bisikleyede yer yok hiçbirini alamayız d
Ayy masallah cok iyi vermis annen kiz aman dikkat etsin hemen boyle yapmasi cok guzel geri gider aldiklari twist shape a bi baksana onlar minik oluyo yuruyus gibi ya bu da

Afiyet olsun canım gayet guzel
kizlar ben simdi cikiyorum
Sabah bi haslanmis yumurta yedim
öglen peynirli sandvicimi yedim
aksamda haslanmis tavuk eti ve yagsiz salata var menümde:)
afiyet olsun canimmmm

Yumurta sevmeyince kahvalti işi zor oluyo demi yulaf seviyomuydun sen kiz en iyisi yulaf süt bence sana icine de taze veya kuru meyve
Bugün bir lokma bal ve ekmek attım ağzıma mesela ne yicim diye düşündüm 1 saat ...
Yulaf süt chia keten tohumu fındık muz attım dün doyurmadı beni mesela düzen bozuldu malesef... bu arada regli de oldum şişlik gidecek bu hafta

Kiz granolandan yisene kahvalti da sütle
Onlari blenderdan gecirdin diye mi doyurmadi acaba sute katip yeseydin belki doyururdu
Ohh super karnin da inmistir benimde indi yihhuu

demek bana cevap vermiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…