- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.721
Bilmiyrm ki cnm yaLili ben sabahları çayı çok içiyorum ama şekersiz kötü yönde etki edemi en az üç felan içiyorum ya
Nasıl kız o saatten uyanik mısın... iyiyim bende regli olmaya başlıyorum çok mutluyum şişlik inecek diye... guzel bir duş aldım kendimi hazırlayıp işe gidicem.. kilo durumun nasıl
Ay 12ye kadar aç beklenir mi bireyler miden kazınırEvet erken yattım ya erken kalktım baya erken oldu ama olsun en azından yine erken uyurum bu gece
Sevindim kuzum benim de bitse reglim de kurtulsam
Sabit ya bir değişiklik yok kahvaltı için 12yi bekliyorum işte açım öyle
Günaydın kuzum iyidir senden nbrkızlar naber günaydıııınnn
Günaydın tatlımGunaydin kizlarr
Ay 12ye kadar aç beklenir mi bireyler miden kazınır
Günaydın kuzum iyidir senden nbr
Günaydın tatlım
oooo -400 deemeekkkGünaydın kızlar  dünden bugüne 400gr gitmiş dukan birası kabızlıgıma çok iyi geldi hamdolsun bagırsaklar iyi çalışıyo
Yumurta sevmeyince kahvalti işi zor oluyo demiYumurta sassı koktu burnuma bunun üzerine 1 2 hafta yiyemem
diyet ne zor iş ya kahvaltı olayı sorun bende çözümsüz hreşeye birşey çıkıyor
Ayy masallah cok iyi vermis annen kiz90a kadar inmisti nisan zmanı 94e cıktı ama eski haline göre cok iyi 140 kiloydu sımdı tekrar başlıscakmıs spora
kosu bandına yer yok aslına bakarsan bisikleyede yer yok hiçbirini alamayızd
Ay zorlu rakip olacaksın seni geçmem biraz zor olacak ama ben kaşındımBen varımcanim ben arkadas olurum cocuklari 22:30 da uyutup hemen balkona kostum 84 dakika kardiyo yaptim geldim simcik
Afiyet olsun canım gayet guzelAkşam unutuyorum menü yazmayı bugün :
Sabah
Omlet peynir çay salatalık domates
Ara
Bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt
İki buçuk kare bitter
Öğle
Bir tabak yoğurt çorbası salata
Akşama dolma var bir tane biber yerim galiba
afiyet olsun canimmmmkizlar ben simdi cikiyorum
Sabah bi haslanmis yumurta yedim
öglen peynirli sandvicimi yedim
aksamda haslanmis tavuk eti ve yagsiz salata var menümde:)
Bugün bir lokma bal ve ekmek attım ağzıma mesela ne yicim diye düşündüm 1 saat ...Yumurta sevmeyince kahvalti işi zor oluyo demiyulaf seviyomuydun sen kiz en iyisi yulaf süt bence sana icine de taze veya kuru meyve
Kiz granolandan yiseneBugün bir lokma bal ve ekmek attım ağzıma mesela ne yicim diye düşündüm 1 saat ...
Yulaf süt chia keten tohumu fındık muz attım dün doyurmadı beni mesela düzen bozuldu malesef... bu arada regli de oldumşişlik gidecek bu hafta
Ahahahhahahahahjaha
demek bana cevap vermiyosunBugün bir lokma bal ve ekmek attım ağzıma mesela ne yicim diye düşündüm 1 saat ...
Yulaf süt chia keten tohumu fındık muz attım dün doyurmadı beni mesela düzen bozuldu malesef... bu arada regli de oldumşişlik gidecek bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?