- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.781
Aynen bir de enerji veriyi diyordu pancar da bana pek vermedi galiba enerji gerçi pek test etme olacağım da olmadıilk kez duydumkilo vermeye etkisi varmı yoksa bile sırf saç cilt tırnak icin icilebilir
İnceldiysen sıkıntı yok kuzum kas kazanmışsındır belki önemli olan incelmek Zati
İnceldiysen sıkıntı yok kuzum kas kazanmışsındır belki önemli olan incelmek Zati
Aynen bir de enerji veriyi diyordu pancar da bana pek vermedi galiba enerji gerçi pek test etme olacağım da olmadıkiloyla ilgili bir şey duymadım ama enerji veriyorsa spora katkısı olur sanırım
Yag kaybedip kas kazanmis olabilirsin canim eger boyleyse super
Ben 10 gündür iciyorum oturasim gelmiyo surekli bi is buluyom kendimene zamandan beri iciyosun hergün iciliyo mu etki gösterdi mine cok sordum
Yag kaybedip kas kazanmis olabilirsin canim eger boyleyse superbazen boyle duraklamaya girebiliyo kilo belki senin kiloda duraklamaya girmistir kuzum saf protein günü yapip vucudu sasirtsan mi
Bayağı bir kilo verdin kuzum belki de vücudun direnç göstermeye başlamıştır biraz daha sabretmek lazımValla spor yapmıyorken daha çok ve daha çabuk kilo veriyordum
5 gün falan oldu herhalde dün arkadaşım görünce yüzün parlıyor kız ne yaptın diye sordune zamandan beri iciyosun hergün iciliyo mu etki gösterdi mine cok sordum
dimi biz o kadar yırtıyoruz ayda 2 kilo gittiği oluyor neyseevet yoksa bi günde 2 kilo nasıl gitsin:
naneli denemedim onun yerine zero kola daha iyi gidiyor ya sıcaklar çok bunalttı bizim burda da anormal bir hava var zatenYiyom şu an
Ayranı naneli içsene kuzu güzel oluyor onun bug ını öyle buldum ben
Spor sonrasinda aldigin protein ne kadar oluyo senin30 DS 9/30 tamamlandı
serin mi ....Hava serınmı serın tam gezmelık ya
Bayağı bir kilo verdin kuzum belki de vücudun direnç göstermeye başlamıştır biraz daha sabretmek lazım
5 gün falan oldu herhalde dün arkadaşım görünce yüzün parlıyor kız ne yaptın diye sordusivilcelerim falan vardı bir iki tane onlar da sönükleşti bir de tırnaklarımın kenarlarına iyi geldi sankim şimdilik gözlemlerim bu kadar kuzum
dimi biz o kadar yırtıyoruz ayda 2 kilo gittiği oluyor neyse
nazar etmeyelim anneye
naneli denemedim onun yerine zero kola daha iyi gidiyor ya sıcaklar çok bunalttı bizim burda da anormal bir hava var zaten
Spor sonrasinda aldigin protein ne kadar oluyo seninben 1 yumurta ve bugday kepegi yiyom yumurtada 8 gr olsa bugday kepegindende 1 gr anca 9 gr oluyo
Tabi canim biraktikca insan gevsiyo geri adapte olmasi da zor oluyo iyiki basladin benimde bugun agirlik calismam lazim temizlik bitsin esim gelmeden yapmam lazim yoksa yapamam bida o gelinceO zaman iyi ki başlamışım spora dimi daha bekleseydim yayılacaktım
Kaç gün yapayım onu mesela şöyle 3 gün yeter mi çok yapınca da su tutuyor sonra
Oo super olmus kuzumRica ediciiim 65ten sonra duraklasın
Lütfen söyle öyle yapsın lütfen
Üstüne bir tutam serp hem güzel kokuyor hem de gidiyor
Bir de sodalı da çok severim ben bilmiyorum hiç denedin mi ama çok fresh oluyor yaz günleri tavsiye ederim
Zero benim vazgeçilmezim zaten
Ben de bugün yumurta yedim peynir ve salam da yedim öğle vaktini kahvaltı gibi yaptım yani spordan sonra
1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru maya dimiBen 10 gündür iciyorum oturasim gelmiyo surekli bi is buluyom kendimecok guzel enerji veriyo tirnaklarim daha sert baska bisey hissetmedim henuz cild icin iciyodum ben ama cilde bi faydasini gormedim daha ben en cok enerji verdigi icin seviyorum
Tabi canim biraktikca insan gevsiyo geri adapte olmasi da zor oluyo iyiki basladin benimde bugun agirlik calismam lazim temizlik bitsin esim gelmeden yapmam lazim yoksa yapamam bida o gelince
2 gün yeter kuzum fazla yapma vucudu şoklasin yeter
Oo super olmus kuzumbende simdi bu hafta ikindi vakti yapcam sporumu aksam yemegine denk getiricem basicam karbonhidrat ve proteini tavuk ve karabugday yiyim diyom bugun
Evet tatlis1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru maya dimisaçta uzatıyo tamam inşallah icicem bende
Herkesi baslatacam mayali suteBiz yineSchonerDuft le iki gün sonra ortalıkta diye ahahaha protein diyetinden sonra bu hale geldik zaten
Ay severim karabuğday
Peki bu mayalı süt olayı ne
Herkesi baslatacam mayali sutekuzum bana acayip enerji veriyo normalde bazi gunler yerimden kalkasim gelmezken simdi bütün gün ayaktayim oturasim gelmiyo esim de icmeye basladi ona cok enerji verdi bi yumurta beyazi kadar protein var kiz icinde 1 tatli kasiginda 2 gr gayet iyi bence enerji de veriyo spora falan ben seviyom he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?