Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk kez duydum kilo vermeye etkisi varmı yoksa bile sırf saç cilt tırnak icin icilebilir
Aynen bir de enerji veriyi diyordu pancar da bana pek vermedi galiba enerji gerçi pek test etme olacağım da olmadı kiloyla ilgili bir şey duymadım ama enerji veriyorsa spora katkısı olur sanırım

SekerPancarii benim kilom ne içün sabit olabilir
Cm olarak ölçtüm incelmişim ama kilo sabit
Yag kaybedip kas kazanmis olabilirsin canim eger boyleyse super bazen boyle duraklamaya girebiliyo kilo belki senin kiloda duraklamaya girmistir kuzum saf protein günü yapip vucudu sasirtsan mi

ne zamandan beri iciyosun hergün iciliyo mu etki gösterdi mi ne cok sordum
Ben 10 gündür iciyorum oturasim gelmiyo surekli bi is buluyom kendime cok guzel enerji veriyo tirnaklarim daha sert baska bisey hissetmedim henuz cild icin iciyodum ben ama cilde bi faydasini gormedim daha ben en cok enerji verdigi icin seviyorum

Yag kaybedip kas kazanmis olabilirsin canim eger boyleyse super bazen boyle duraklamaya girebiliyo kilo belki senin kiloda duraklamaya girmistir kuzum saf protein günü yapip vucudu sasirtsan mi

O zaman iyi ki başlamışım spora dimi daha bekleseydim yayılacaktım

Kaç gün yapayım onu mesela şöyle 3 gün yeter mi çok yapınca da su tutuyor sonra

Valla spor yapmıyorken daha çok ve daha çabuk kilo veriyordum
Bayağı bir kilo verdin kuzum belki de vücudun direnç göstermeye başlamıştır biraz daha sabretmek lazım

ne zamandan beri iciyosun hergün iciliyo mu etki gösterdi mi ne cok sordum
5 gün falan oldu herhalde dün arkadaşım görünce yüzün parlıyor kız ne yaptın diye sordu sivilcelerim falan vardı bir iki tane onlar da sönükleşti bir de tırnaklarımın kenarlarına iyi geldi sankim şimdilik gözlemlerim bu kadar kuzum

Rica ediciiim 65ten sonra duraklasın
Lütfen söyle öyle yapsın lütfen

dimi biz o kadar yırtıyoruz ayda 2 kilo gittiği oluyor neyse
nazar etmeyelim anneye

naneli denemedim onun yerine zero kola daha iyi gidiyor ya sıcaklar çok bunalttı bizim burda da anormal bir hava var zaten

Üstüne bir tutam serp hem güzel kokuyor hem de gidiyor
Bir de sodalı da çok severim ben bilmiyorum hiç denedin mi ama çok fresh oluyor yaz günleri tavsiye ederim
Zero benim vazgeçilmezim zaten

Spor sonrasinda aldigin protein ne kadar oluyo senin ben 1 yumurta ve bugday kepegi yiyom yumurtada 8 gr olsa bugday kepegindende 1 gr anca 9 gr oluyo

Ben de bugün yumurta yedim peynir ve salam da yedim öğle vaktini kahvaltı gibi yaptım yani spordan sonra

O zaman iyi ki başlamışım spora dimi daha bekleseydim yayılacaktım

Kaç gün yapayım onu mesela şöyle 3 gün yeter mi çok yapınca da su tutuyor sonra
Tabi canim biraktikca insan gevsiyo geri adapte olmasi da zor oluyo iyiki basladin benimde bugun agirlik calismam lazim temizlik bitsin esim gelmeden yapmam lazim yoksa yapamam bida o gelince
2 gün yeter kuzum fazla yapma vucudu şoklasin yeter

Oo super olmus kuzum bende simdi bu hafta ikindi vakti yapcam sporumu aksam yemegine denk getiricem basicam karbonhidrat ve proteini tavuk ve karabugday yiyim diyom bugun

1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı kuru maya dimi saçta uzatıyo tamam inşallah icicem bende

Tabi canim biraktikca insan gevsiyo geri adapte olmasi da zor oluyo iyiki basladin benimde bugun agirlik calismam lazim temizlik bitsin esim gelmeden yapmam lazim yoksa yapamam bida o gelince
2 gün yeter kuzum fazla yapma vucudu şoklasin yeter

Biz yine SchonerDuft le iki gün sonra ortalıkta diye ahahaha protein diyetinden sonra bu hale geldik zaten

Oo super olmus kuzum bende simdi bu hafta ikindi vakti yapcam sporumu aksam yemegine denk getiricem basicam karbonhidrat ve proteini tavuk ve karabugday yiyim diyom bugun

Ay severim karabuğday
Peki bu mayalı süt olayı ne

Biz yine SchonerDuft le iki gün sonra ortalıkta diye ahahaha protein diyetinden sonra bu hale geldik zaten

Ay severim karabuğday
Peki bu mayalı süt olayı ne
Herkesi baslatacam mayali sute kuzum bana acayip enerji veriyo normalde bazi gunler yerimden kalkasim gelmezken simdi bütün gün ayaktayim oturasim gelmiyo esim de icmeye basladi ona cok enerji verdi bi yumurta beyazi kadar protein var kiz icinde 1 tatli kasiginda 2 gr gayet iyi bence enerji de veriyo spora falan ben seviyom he

Peki sence kötü mü tadı kızların dediği kadar
Bana sanki kötü olmaz gibi geldi ya bilmiyorum ama ben bamya da seven bir insanım garip zevklerim olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…