- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.801
Kusasim geliyo icerkenPeki sence kötü mü tadı kızların dediği kadar
Bana sanki kötü olmaz gibi geldi ya bilmiyorum ama ben bamya da seven bir insanım garip zevklerim olabiliyor
Kusasim geliyo icerkenahahahhaha benim bamya ve pirasa en sevdigim sebze sen düşün
Esime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisinŞimdi daha çok merak ediyorum ama gece içmeyeyim bunu o zaman zaten uyku problemim var ayakları diker uyuyamam sonra
Kuru maya mı atılıyor şimdi içine bir tatlı kaşığı
Esime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisin
Evet kuzum 1 tatli kasigi kuru maya yarim bardak sutle iciyom ben
yok kuzu poncik 59 ben 55 lrde halakeptin 59 musun şok ben ....
benim yaptığımı atayım mı hatta vanillav ile başlasana jilliye
hee sudur ödem vardı dimi
bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandım
Evet tatlissaçım sıklaşiyo ama sanki benim minik bebek saclari çıkmış
Onu içmek yerine bi yumurta beyazı yesekte olurmuHerkesi baslatacam mayali sutekuzum bana acayip enerji veriyo normalde bazi gunler yerimden kalkasim gelmezken simdi bütün gün ayaktayim oturasim gelmiyo esim de icmeye basladi ona cok enerji verdi bi yumurta beyazi kadar protein var kiz icinde 1 tatli kasiginda 2 gr gayet iyi bence enerji de veriyo spora falan ben seviyom he
sodalı mı yok denemedim sevceğimi sanmıyorum limonlu soda kafi bana :d : DRica ediciiim 65ten sonra duraklasın
Lütfen söyle öyle yapsın lütfen
Üstüne bir tutam serp hem güzel kokuyor hem de gidiyor
Bir de sodalı da çok severim ben bilmiyorum hiç denedin mi ama çok fresh oluyor yaz günleri tavsiye ederim
Zero benim vazgeçilmezim zaten
Ben de bugün yumurta yedim peynir ve salam da yedim öğle vaktini kahvaltı gibi yaptım yani spordan sonra
Anladım cnm sağolBilmiyrm ki cnm ya
Diyet listelerinde sekersiz acik bir tane yaziyorlar
Bitki cayi oneriyorlar
Sekersiz ictigin ocin buyuk sorun yaratacagini sanmiyrm
Dukan birası mı yaptınız kuzu bende dünden beri onu içiyorum dünden bu güne 400gr fark etmiş senin tarifini de alayı onuda denerimannem gece calısıyo evde yok yoksa cıkardım onunla tekte cıkamıyorum
annem yeşil çaylı bı karışım icti dün canım ama annemin vücudu cok sısıyo bazen böyle 1 günde 3 kilo farkedebiliyo istersen vereyim tarifini canım ödem atıyo wcye falanda cıkarıyo etkili bende ıcıyodum onu
açız valla dün söylendim bugün cıkarayım dedi inşallah unutmamıstır
Uşudum ben gece şimdide bıraz yağmur yagdı belkı rahatlamıştır :) ıst dasın dımıserin mi ....
sabah dışarda işim vardı gideceğim mesafe 10 dk nasıl piştim anlatamam sana
Kuzum tam olarak tarifini verirmisin süt sıcakmı soguk mu birde kabarmasını bekliyomusun yoksa hemen mayayla süte karıştırıp içiyomusunEsime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisin
kesinlikle protein diyetinden sonra bu hale geldik biz... tekrar yapasım var ama gözüm kesmiyor biliyormusun yumurta yemeyi fit sütte aldım bugüm m... 4,50 tl idiBiz yineSchonerDuft le iki gün sonra ortalıkta diye ahahaha protein diyetinden sonra bu hale geldik zaten
Ay severim karabuğday
Peki bu mayalı süt olayı ne
Mayanın kokusu bıle cok kotu bencede kotudur yaw. Enerji için mısafır gelcegı zmn yapsak iyi olurEsime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisin
Afiyet slolsun keptinnyemegimi yedim(biraz abarttım) şimdi yeşil cayımı yudumluyorum
Valla faydasini gordun mu cnmDukan birası mı yaptınız kuzu bende dünden beri onu içiyorum dünden bu güne 400gr fark etmiş senin tarifini de alayı onuda denerim
55.1 canıım teşekkür ederim ama düzgün yemek yoktu malesef istediğim gibi beslenemedmAfiyet slolsun keptinn
Kc kilosun suan
Olsun kuzum burbirimize dewtek motive olalim yeter. Ben bu sporla 8 kilo vermistim nisan gibi. Sonra saldim kilo almadim ama tabiki 70 kilo simdilik hedefim ama 1 senede 36 bedene inersem hayalim gerceklesmis olacak. Ben birde karin gerdirme ameliyati olacagim için ne kadar zayiflasam o kadar iyi. Şunu iyice anladim eger dedigim gibi her haftada 5 gün 80-90 dakika kardiyo hızlı kilo verdiriyor. Ben mp3 üme şarkilsr indirdim 400 tane filan onlari dinleyerek hiç sıkılmıyorum yoksa sıkıcı oluyo.Ay zorlu rakip olacaksın seni geçmem biraz zor olacak ama ben kaşındımVarım kuzum günlük kim fazla yapacak bakalım
Bamya sevilmez mi yaPeki sence kötü mü tadı kızların dediği kadar
Bana sanki kötü olmaz gibi geldi ya bilmiyorum ama ben bamya da seven bir insanım garip zevklerim olabiliyor
dün pırasa yedimKusasim geliyo icerkenahahahhaha benim bamya ve pirasa en sevdigim sebze sen düşün
hee bir an şok oldumyok kuzu poncik 59 ben 55 lrde hala
afiyet olsun ne yedin bakimyemegimi yedim(biraz abarttım) şimdi yeşil cayımı yudumluyorum
dukan birası ne ?Dukan birası mı yaptınız kuzu bende dünden beri onu içiyorum dünden bu güne 400gr fark etmiş senin tarifini de alayı onuda denerim
gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem heleUşudum ben gece şimdide bıraz yağmur yagdı belkı rahatlamıştır :) ıst dasın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?