Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Peki sence kötü mü tadı kızların dediği kadar
Bana sanki kötü olmaz gibi geldi ya bilmiyorum ama ben bamya da seven bir insanım garip zevklerim olabiliyor
Kusasim geliyo icerkenahahahhaha benim bamya ve pirasa en sevdigim sebze sen düşün

Şimdi daha çok merak ediyorum ama gece içmeyeyim bunu o zaman zaten uyku problemim var ayakları diker uyuyamam sonra

Kuru maya mı atılıyor şimdi içine bir tatlı kaşığı
Esime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisin
Evet kuzum 1 tatli kasigi kuru maya yarim bardak sutle iciyom ben

yok kuzu poncik 59 ben 55 lrde hala

Onu içmek yerine bi yumurta beyazı yesekte olurmu

sodalı mı yok denemedim sevceğimi sanmıyorum limonlu soda kafi bana :d : D

Dukan birası mı yaptınız kuzu bende dünden beri onu içiyorum dünden bu güne 400gr fark etmiş senin tarifini de alayı onuda denerim

Esime pek kötü gelmedi ama bana baya kötü geliyo tadi bide sen cok severmisin
Evet kuzum 1 tatli kasigi kuru maya yarim bardak sutle iciyom ben
Kuzum tam olarak tarifini verirmisin süt sıcakmı soguk mu birde kabarmasını bekliyomusun yoksa hemen mayayla süte karıştırıp içiyomusun

Biz yine SchonerDuft le iki gün sonra ortalıkta diye ahahaha protein diyetinden sonra bu hale geldik zaten

Ay severim karabuğday
Peki bu mayalı süt olayı ne
kesinlikle protein diyetinden sonra bu hale geldik biz... tekrar yapasım var ama gözüm kesmiyor biliyormusun yumurta yemeyi fit sütte aldım bugüm m... 4,50 tl idi

Ay zorlu rakip olacaksın seni geçmem biraz zor olacak ama ben kaşındım Varım kuzum günlük kim fazla yapacak bakalım
Olsun kuzum burbirimize dewtek motive olalim yeter. Ben bu sporla 8 kilo vermistim nisan gibi. Sonra saldim kilo almadim ama tabiki 70 kilo simdilik hedefim ama 1 senede 36 bedene inersem hayalim gerceklesmis olacak. Ben birde karin gerdirme ameliyati olacagim için ne kadar zayiflasam o kadar iyi. Şunu iyice anladim eger dedigim gibi her haftada 5 gün 80-90 dakika kardiyo hızlı kilo verdiriyor. Ben mp3 üme şarkilsr indirdim 400 tane filan onlari dinleyerek hiç sıkılmıyorum yoksa sıkıcı oluyo.

Peki sence kötü mü tadı kızların dediği kadar
Bana sanki kötü olmaz gibi geldi ya bilmiyorum ama ben bamya da seven bir insanım garip zevklerim olabiliyor
Bamya sevilmez mi ya

Kusasim geliyo icerkenahahahhaha benim bamya ve pirasa en sevdigim sebze sen düşün
dün pırasa yedim bende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm

yok kuzu poncik 59 ben 55 lrde hala
hee bir an şok oldum

yemegimi yedim(biraz abarttım) şimdi yeşil cayımı yudumluyorum
afiyet olsun ne yedin bakim

Dukan birası mı yaptınız kuzu bende dünden beri onu içiyorum dünden bu güne 400gr fark etmiş senin tarifini de alayı onuda denerim
dukan birası ne ?

Uşudum ben gece şimdide bıraz yağmur yagdı belkı rahatlamıştır :) ıst dasın dımı
gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…