Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ord izgara ye canim
Öyle yapıcam inşallah balığa yönelmeyi ve çok hareket etmeyi planlıyorum

Sorma yaaa bacaaaam tutsa yüzyılın birincisi olurduk cuma günü madalya takarlardı ahahah ama spor olmayınca kiloda yavaş gidiyi

olsun olsun az gitsin de gitsin yeter ki
Az yi bende daha tatile çıkıcam. En son çıktığımda 10 kilo almıştım sevgilimle
Az yerim inşallah Amin

Bensiz alamaz kuşum yok biz onlara uyuyoruz kızını alicamya ahahaha onlarda oyleymis. Yoksa ben kendim alirdim. Onlar bana bizde onlara. Bende yanlarında olucam hem çok zevkliler kız KV benden genç giyiniyo
Haa simdi anladim gorumcen senlen bir mi giyinmek istiyo bide o konuya açıklık getirir msn sinirlencem de

Cok da zorlama canim vucudun sana izin verdigi kadar çık zamanla çoğalır zaten dklar sonra sakatlanirsin inanmasin kimse sana sen kendine inan yeter bizde inaniyoruz hepsi gidecek kilolarin

Haa simdi anladim gorumcen senlen bir mi giyinmek istiyo bide o konuya açıklık getirir msn sinirlencem de
Biz dün yeterince sinirlendik canım aman sen keyfini bozma bi elbise atmış beyaz renk ama çok abartılı gelinlik gibi baştan aşağı dantelli. Ona bozuldum derken yok onu değişecek dedi. Baktım sonra benim pembeden almış aynı dantelli çok havalı birsey. Ben ne giyicem ozaman daha havalı olmak için ben tüm süslerimi pastamı çiçeğini boşuna pembe yaptiriyom. Hepsini mavi yaptiriyim haber vermeden onlara mavi giyinicem ahahahaha

Çok sinir bozucu ama boşver biz sinirlenmeyelim stres kilo ve yağ yapıyormuş okuduğuma göre değmez

Gecenin 11 inde nisanlim gelir benden Menemen isterse bende yerim işte
Ona yaptım bende yedim çok sinir oldum yaaa
Sen niye yiyon ki adamlar yer zayiflar bilmiyon mu dugune az kaldi bende incecik salinacam senin dugunde beyaz dantelli balik elbise mi giysem ki

Şimdi bir şey soracağım kızlar bu bel dediğimiz yer en ince olan noktası mı oluyor tam göğüslerin altı olan nokta öyleyse göbek tam neresi oluyor arasındaki fark nedir ölçülerini yazan arkadaşlar ayrı ayrı yazmış ikisini ben bilemedim tam biri beni aydınlatabilir mi acaba

Sinirlensemde degismicek galiba Kv pembenin başka tonudur dio. Yahu pembemi pembe yani daha ne kadar değişik olabilir
değişik ton olur da çingene pembesi ile pudra pembesi arası olur yani hani Kv farklı demiş de attığı senin istediğin tona yakınsa pek de farklı olmuyor bir iki ton arası cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…