- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.161
4 haftadaOooo maşallah kaç günde
Öyle yapıcam inşallah balığa yönelmeyi ve çok hareket etmeyi planlıyorumOrd izgara ye canim
Sorma yaaa bacaaaam tutsa yüzyılın birincisi olurduk cuma günümadalya takarlardı ahahah ama spor olmayınca kiloda yavaş gidiyi
Az yerim inşallah AminAz yibende daha tatile çıkıcam. En son çıktığımda 10 kilo almıştım sevgilimle
4 haftada8 kilo aldım ondan öncede 1 2 kilo oynuyordu aşağı yukari
4 hafta10 kilommuu kiz kac gün tatile ciktin sen öyle?
Haa simdi anladimBensiz alamaz kuşumyok biz onlara uyuyoruz kızını alicamya ahahaha onlarda oyleymis. Yoksa ben kendim alirdim. Onlar bana bizde onlara. Bende yanlarında olucam hem çok zevkliler kız KV benden genç giyiniyo
Ayy ozleniyom he
Cok da zorlama canim vucudun sana izin verdigi kadar çık zamanla çoğalır zaten dklar sonra sakatlanirsinÇok fazla yapamıyorum kuzum ya 30 dk kalıyorum bazen 40 oluyor aynen tişört sırılsıklam oluyor benim ki pek İnanmıyor vereceğime evlendiğimizde 82 kg sonra 95 oldu 5 Aydırda 87 kgnerdeyse aynıyız bu da sinir bozucu
Biz dün yeterince sinirlendik canım aman sen keyfini bozmaHaa simdi anladimgorumcen senlen bir mi giyinmek istiyo bide o konuya açıklık getirir msn sinirlencem de
Soyle mesaiye kalsin belki sonra lazim olurAyy ozleniyom hekoca erken geliyo bu hafta isten 3 bucukdan sonra yokum ben sabahlari bakiyom ama ne konustunuz diye
Geziyoh hep bek hosuma gidiyiSoyle mesaiye kalsin belki sonra lazim olurozluyoz seni
Çok sinir bozucu ama boşver biz sinirlenmeyelim stres kilo ve yağ yapıyormuş okuduğuma göre değmezBiz dün yeterince sinirlendik canım aman sen keyfini bozmabi elbise atmış beyaz renk ama çok abartılı gelinlik gibi baştan aşağı dantelli. Ona bozuldum derken yok onu değişecek dedi. Baktım sonra benim pembeden almış aynı dantelli çok havalı birsey. Ben ne giyicem ozaman daha havalı olmak için ben tüm süslerimi pastamı çiçeğini boşuna pembe yaptiriyom. Hepsini mavi yaptiriyim haber vermeden onlara mavi giyinicem ahahahaha
Canim takımımizda yer kalmadi malesefMerhaba bende katılabilir miyim son grup bu sanırım bu sebepten buraya yazdım
Bisey yazdin mi kuzumMorsever Sana donus yapicam
Sinirlensemde degismicek galibaÇok sinir bozucu ama boşver biz sinirlenmeyelim stres kilo ve yağ yapıyormuş okuduğuma göre değmez
Sen niye yiyon kiGecenin 11 inde nisanlim gelir benden Menemen isterse bende yerim işte
Ona yaptım bende yedim çok sinir oldum yaaa
Ayy ondan bisi olmaz goz hakki yapmissin sus ses etmeYok boş yedim şükürama yemeswydim iyiydi şimdi yatip uyuxam yarın kilo aynı kalcak
değişik ton olur da çingene pembesi ile pudra pembesi arası olur yani hani Kv farklı demiş de attığı senin istediğin tona yakınsa pek de farklı olmuyor bir iki ton arası ciddenSinirlensemde degismicek galibaKv pembenin başka tonudur dio. Yahu pembemi pembe yani daha ne kadar değişik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?