Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyle deme canim olursun tabiki
Canim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.

Can'ım peki bunların kilo boyla ne şekilde olması gerektiğini biliyo musun biliyosan paylaşır mısın :))))
şunun gibi listelerden bakabilirsin kuzumm yada mesela ideal kilo hesaplama formulleri var fln
mesela bnm su an idea ama az kalmış kilolu olmama

saka yapmistir gerci hos degil bosver zayiflayinca gorur.
Insan zayiflaynca gercekten genclesiyo benim hep yasimdan biraz kucuk gosteridigimi soylerler ama 88ken bence hicte degildimmm
Ama zayifladigimda yemnle nereye gitsem alisverisee kuaforee yasimi soran hele cocugumun oldugunu duyunca hadi canimm diye sasiriyolar kac kere yasadim baya havalaniyo insan sen zayiflaaa yine eski kivama gelirsin uzulme.

Heh tam ihtiyacım olan şey süpersin keptinn

Kalsin cnm :) bakalim fit görünüommu :)
eh tm o zaman bekliyoruz

Bende bulduum en ince yeri olcuom
En ince 84 bulabildim
bn hiç hatılamıoyrum akşam bi ölçeyim

Bugün moralim sıfırın altında canım çok sıkıldı
takma o kadar canıımm stres yaptıkca daha cok alışrsın

Ben 23 yasindayim ve hep 40 42 beden oldum bende 36 olmak cok istiyodum simdi 34 36 bedenim benim icin ruya gibi cok guzel bi duygu bence basaracaksin sen kendine inan yeter esin keske boyle senin şevkini kirmasa da destek olsa kadiniz dogum yapiyoruz vs aliyoruz kilo ama verebiliriz nolmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…