Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menumu aksamlari paylasayim degisiklik oluyo bazen 2 cocukla. Mesela demincek 1 ekma yicektim onun yerine yarim elma yarim seftali 5 badem yedim. Bende aksamlaro paylasayim

değişik ton olur da çingene pembesi ile pudra pembesi arası olur yani hani Kv farklı demiş de attığı senin istediğin tona yakınsa pek de farklı olmuyor bir iki ton arası cidden
Canim istediğim tona yakın degilki tam benim istediğim ton haftalar önce söyledim pastamı attım çiçekleri attım biliyordu.

Kızlar konumuzun dışında olacak ama bana birazcık bakım sırlarınızdan paylaşabilir misiniz :) özellikle saç
Ben iki haftada bir mayonez maskesi yapiyorum cok severim saclarimi 2 yemek kasigi mayonez 1 tatli kaşığı bakim yaği veya 1 yemek sizma zeytinyağı, 1 yumurta sarisi karistirip sacima komple suruyorum 1 saat sonra falan yikiyorum parlatiyo onariyo ben seviyorum

konduramaz tabiii adam haklı senelerce oku et sonra diploma vermesinler ama bu erkeklernde yumurta dayanınca çalışmaları beni deli ediyo baştan düzenli çalışsaydı keşke

O ama yagliymis canım ya annemde söyledi ama((
ay evet baya yaglı oluyo ama faydalı işte

Gahgahgahgahgaaaahhhhhh
her zaman tutmuyo işte öle şiile

Bide bu var bak guluguluguluglugahgahgahgahgaaaaaaahhhhhh bunu daha komik olaylarda yapiyoh kaptinn icat etti ajahahah
ama bu zirve gülüşü en doruk nokta yani anlatabiliyo muyum bundan ötesi yok

bibiğiiimm

Sen niye yiyon ki adamlar yer zayiflar bilmiyon mu dugune az kaldi bende incecik salinacam senin dugunde beyaz dantelli balik elbise mi giysem ki
he giyy bnm gelinliğin modelini atarım aynısından dikirirsin berabercene gezeriz bdv de bi konu okuduydum kızın görümcesi düğünde gelinlik giymiş balık model kocasına da damatlıgını giydirmiş gelin gibi giriş yapmışlar salona fotolarını falan paylaşmış kız

1göğüs
2bel
3basen
4te bacak boyu hani bizde olmayan

Oyle deme canim olursun tabiki
Canim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…