- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.221
benim ideal değilşunun gibi listelerden bakabilirsin kuzumm yada mesela ideal kilo hesaplama formulleri var fln
mesela bnm su an idea ama az kalmış kilolu olmama
Yulaf veya bugdat kepekli krep yapsan hem yumurta yemis olursun hem kepegin kalorisi cok az icine sevdigin bisey koyar yersin mesela labne sürüp yesen kahvalti tamamdirayy berbat bir tdı vr
sabah beri düşünüyoruz grupça bulamadık ne yesem acıkıyorum yumurta peyniri biliyon tariflerede baktım kalorisi çok tam buğdaylı poağaça mı yapsam acaba minik minik
bende zayıf olcm uzun zaman sınra öğle yeemginde tuttum kendimi bugünPazar gunleri yiyomo yeter zayifim ben zayif
Bel en ince noktadan ölçülmüyor mu yaaaaaEvet kızlar bugün vücudumun baya orantısız olduğunu keşfetmiş bulunuyorum maalesef
Göğüs: 85
Bel: 75
Belin en ince noktası : 68( bu olaydı asıl bel iyiydi)
Ve evet asıl bomba
Kalça:102oha:)
Bunlar da burda kalsınkalça ve bel incelmeli göğüs mümkünse daha çok küçülmese iyi olacak
hay masallah:) ee yani öyle yenilirse bi ayda alinir tabikiii4 haftaama çatlayana kadar yiyorduk. Gece 4de uyanıp yemeğe gittiğimizi hatırlıyorum
Valla en ince noktadan ölçülmüyorsa Nasıl 60 olabiliyor orası acaba benim aklıma takılan en büyük soru oBel en ince noktadan ölçülmüyor mu yaaaaaölçüler güzel gider o kalça
krep hiç yapmadım denerim yarın sabah karnım doysun rtık yaYulaf veya bugdat kepekli krep yapsan hem yumurta yemis olursun hem kepegin kalorisi cok az icine sevdigin bisey koyar yersin mesela labne sürüp yesen kahvalti tamamdir
Vallamibnmde en kalın yerim 97 olması lazımbide düşün ben 55kiloyum
Bencedeeeeeeeayy berbat bir tdı vr
sabah beri düşünüyoruz grupça bulamadık ne yesem acıkıyorum yumurta peyniri biliyon tariflerede baktım kalorisi çok tam buğdaylı poağaça mı yapsam acaba minik minik
Aynen ya ve daha büyük sorun en ince noktadan ölçtüğüm bel 77 ise asıl belim kaçValla en ince noktadan ölçülmüyorsa Nasıl 60 olabiliyor orası acaba benim aklıma takılan en büyük soru o
az göbek var oda yeni doğum yaptın bence süpersin
Evet cnm gobek cok fazlaaz göbek var oda yeni doğum yaptın bence süpersin
Kiz senin boyun kac 102 75 bana kalin geldi dogru olctgune emnmisnEvet kızlar bugün vücudumun baya orantısız olduğunu keşfetmiş bulunuyorum maalesef
Göğüs: 85
Bel: 75
Belin en ince noktası : 68( bu olaydı asıl bel iyiydi)
Ve evet asıl bomba
Kalça:102oha:)
Bunlar da burda kalsınkalça ve bel incelmeli göğüs mümkünse daha çok küçülmese iyi olacak
Cnm tb ekmegine kasar domates biber koy at firinakrep hiç yapmadım denerim yarın sabah karnım doysun rtık ya
zayıfladın mı spor yapmay başlarsın sıkılaşır kuzumEvet cnm gobek cok fazla
Sikilasmalii
Ay canim sadece fazlaliklarn var senin olculeri merk ettim boyun 180mi? Suan gobek ve emzirdgin icin gogus vae ben baska bisey goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?