Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar yogurdunuzu nasil yapiyorsunuz. Ben açik süt aliyorum yogurtcu var burda ondan aliyorum acik süt ve nohuttan elde ettgimi yogurt mayasi ile mayaliyorum. 1 kez nohuttan elde ediyorum mayami sonra devamli onu kullaniyorum. Senede 1 veya 2 kezde yeniliyorum cok memnunum. Eve hic kutu yogurt sokmuyorum cunku buzdolabinda insan hücrelerini bozan kanser yapan bir bileşene dönüyormus en dogali bile. Ben bunu tvde bir prorftan duydum. Kesinlikle kendi ürettigniz dogal mayadan yapin kutu yogurtla açık süt bile mayalasaniz yine ayni olur diyordu. Bir profta dogal ev yogurdu verdigimiz kanser hastalarinin kanserli hücrelerinin patır patır döküldügünü gözlerimizle gördük diyordu. 1 senedir böyle yapiyorum ben cok memnunum sizede tavsiye ederim. Hatta netten nohutla yogurt mayasi nasil elde edilir diye aratirsaniz bulabilirsiniz görselleri var orda daha ayrintili

Evet kızlar bugün vücudumun baya orantısız olduğunu keşfetmiş bulunuyorum maalesef
Göğüs: 85
Bel: 75
Belin en ince noktası : 68( bu olaydı asıl bel iyiydi )
Ve evet asıl bomba
Kalça:102 oha:)
Bunlar da burda kalsın kalça ve bel incelmeli göğüs mümkünse daha çok küçülmese iyi olacak

ayy berbat bir tdı vr

sabah beri düşünüyoruz grupça bulamadık ne yesem acıkıyorum yumurta peyniri biliyon tariflerede baktım kalorisi çok tam buğdaylı poağaça mı yapsam acaba minik minik
Yulaf veya bugdat kepekli krep yapsan hem yumurta yemis olursun hem kepegin kalorisi cok az icine sevdigin bisey koyar yersin mesela labne sürüp yesen kahvalti tamamdir

Bel en ince noktadan ölçülmüyor mu yaaaaa ölçüler güzel gider o kalça

Kiz senin boyun kac 102 75 bana kalin geldi dogru olctgune emnmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…