- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.261
hahahaah ay dur 56 olcakti ooooyok 70
Seni gaza getirecek yani beni boyle gaza getirse esim ben aglarimAklinca bennkizacam ona inat zayiflayacagim. Onu istiyo ondan diyo. 3 sene evvel estetik cerraha gittim tam karin gerdirme ameliyati istedim uygundur dedi. Eşimde izin verdi. Gerekli parayida vrrecek. Pekte kizamiyorum aslinda. Cunku sen zayifla estetik işi kolay diyo. Benim tek sıkıntım karnimda. Bende 36 beden olursam senin gibi insallah onumuzdeki sene eylul ekim gibi estetik olacagim insallah. Ondan sonrasi ballı kayısı yivrum
52 olacam yaYa sen daha nerene vercen delirtme beni koru yeter
Gahgahgahgahgahhhhhhhyok 70
Kiz kuruyup solucan yetti artk52 olacam yaolamiyom ya zaten hic
Sadece kendisinin güldügü şaka. Hic sevmiyorum bu şakalarini. Zati pek konusmaz konustumuda agzindan hayirli laf çikmaz. Insallah canim ya bu sefer olacak. Gardrobumda aldigim kiyafetler etiketleriyle beni bekliyo valla. Kiloluyken giyecegim kiyafetim o kadar azki zayiflayayim diye almamistim büyük beden. Hepsi etiketiyle bekliyo bakalim. Bugun duzenlerken baktim etiketli sadece 8 tane jean almisim bi okadar bluz gomlek kazak. Bakalim insallah 2 aya epey toparlanmis olurum insallah. 1 ay hic kacamak yapmayacagim 1 ay sonra 1 gün tek kacamak sonra aynen yola devam insallah
Oyle yaptim canim. Bikac kilolu kiyafetim var mesela onlara güvenip erteliyodum siimdi onlarda iyice eskidi artik mecbur kaldim digerlerine yani mecbur kaldim zayiflamayaGuzel yapmissin bende kapanmayan seyler alip icine girmeyi basariyodum en guzeli insan hedefine ulasmak icin vazgecmiyo. Hepsinin icine girersin insallahh
Bence de çok iyi gözüküyorsun boy kaçtı :))Evet cnm baya zayif olurm
Hedefimi revize edicem 73 e ulasinca
65 yapcam
yaa bence doğum yapmış birine göre cok cok iyisinnnnn
heVallami
Cok sasirdim he:)
gitmiyoVer artik bu iki kilo bize yapistigitmiyo bende bi veriyom haftada bir gun yiyom aliyom birazini falan oyle gidiyo
he dedim noluyohahahaah ay dur 56 olcakti oooo
baa ne diyo bu apla yaaa 66 diyoooGahgahgahgahgahhhhhhh
yiyemedik valla kokladık sadece
pişman olmazsın argandan .. karma ise cildin h.cevizi deneme bence de marka araştır el kremleri oluyor norveçli balıkçıların kullandığı bir marka var onun nemlendiricisi alsan bile olur yaşın genç ise yıkama jeli kesinlikle al sabun alma ama rica ederim.
aylardan beri böyle kız dürtükle beni sabah dedikodusu yaparız
günaydın kuzum
öyle saçma düşünen erkek çok ya .. artık nasıl kör seviyorsa bencil insan
parfumden yemegee bravaaaaaaaay yagmurrr yagdiii bir serinlik geldiii kahvaltimi hazirliyimmmm izleyerek yirim
Sorma yaaa bacaaaam tutsa yüzyılın birincisi olurduk cuma günümadalya takarlardı ahahah ama spor olmayınca kiloda yavaş gidiyi
10 kilommuu kiz kac gün tatile ciktin sen öyle?
Aksama biraz protein mi ekleseydin kuzum guzel olmus ama afiyet ossun
Zayifladiktan sonra pazar kahvaltilarina bende düsünüyorum hem cok tok tutar kepek hemde iştahida açmaz. Tam bugday unudan pogaca kekte güzel oluyoKrep gibi yani bir yumurta 2 kasik kepek cok az süt ekle tavaya yay kuzum cok tok tutuyo kepek insani
Patavatsiz oldumu insan boyle oluyo iste. Daha oncede boyleydi zayiflayana kadar boyle ugrasir bbenle. Zayifladikca rahatlarim bidaha ugrasmaz benle. Tipik kova isteSeni gaza getirecek yani beni boyle gaza getirse esim ben aglarimama eşler bilemiyo bazen nasil davranacaklarini bak ne guzel destek de veriyo aslinda sana gider canim kilo azimle devam et yeter sonra da estetik olursun
şunun gibi listelerden bakabilirsin kuzumm yada mesela ideal kilo hesaplama formulleri var fln
mesela bnm su an idea ama az kalmış kilolu olmama
Evet canim hersey hazir beni bekliyo anlayacagin. Zaten 70 bir olayim bu eski kiyafetlerimin hepsi çöpe vallaOooo ne güzel kıyafetler hazır :)
Hedefim solucan olmah benimKiz kuruyup solucan yetti artk
Hee benim boyum senden uzun senin 52 yi koruman lazimyaa bence doğum yapmış birine göre cok cok iyisinnnnn
biraz göbek kısmı var o da cok normall
heşükret haline
gitmiyoyarın 54.9a bile inersem cuma 54.5 olurum kesin
sen en azından yeterince zayıfsın bnm vermem lazım veremmiyom
he dedim noluyo66 lsistenin başına altın harflerle kazırım adımı
baa ne diyo bu apla yaaa 66 diyooodöf onu
Ahahahaha cok ıyıydı bencede bunamı uğraşsakBen zayıflamaktan vazgeçip boyumu 184e çekmeye çalışıcam
yarın güzelce doyuracam karnımı @ParteMoralllKrep gibi yani bir yumurta 2 kasik kepek cok az süt ekle tavaya yay kuzum cok tok tutuyo kepek insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?