Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seni gaza getirecek yani beni boyle gaza getirse esim ben aglarim ama eşler bilemiyo bazen nasil davranacaklarini bak ne guzel destek de veriyo aslinda sana gider canim kilo azimle devam et yeter sonra da estetik olursun

Oooo ne güzel kıyafetler hazır :)

Guzel yapmissin bende kapanmayan seyler alip icine girmeyi basariyodum en guzeli insan hedefine ulasmak icin vazgecmiyo. Hepsinin icine girersin insallahh
Oyle yaptim canim. Bikac kilolu kiyafetim var mesela onlara güvenip erteliyodum siimdi onlarda iyice eskidi artik mecbur kaldim digerlerine yani mecbur kaldim zayiflamaya. Erteleme huyuda cok kotu. Aman yarin baslarim ertesi gun olsun aman haftaya olsun vakit gelip geçiyodu

yaa bence doğum yapmış birine göre cok cok iyisinnnnn
biraz göbek kısmı var o da cok normall

Vallami
Cok sasirdim he:)
he şükret haline
Ver artik bu iki kilo bize yapisti gitmiyo bende bi veriyom haftada bir gun yiyom aliyom birazini falan oyle gidiyo
gitmiyo yarın 54.9a bile inersem cuma 54.5 olurum kesin
sen en azından yeterince zayıfsın bnm vermem lazım veremmiyom
hahahaah ay dur 56 olcakti oooo
he dedim noluyo 66 lsistenin başına altın harflerle kazırım adımı
Gahgahgahgahgahhhhhhh
baa ne diyo bu apla yaaa 66 diyooo döf onu

Tamam yarın atacağım ama kesin senden önce gelirim ben kepenkleri açarım

parfumden yemegee bravaaaaaaa ay yagmurrr yagdiii bir serinlik geldiii kahvaltimi hazirliyimmmm izleyerek yirim

Bence güzel kokulardan güzel yemeklere güzel geçişler
Üzerine de kahve içeydindi

Sorma yaaa bacaaaam tutsa yüzyılın birincisi olurduk cuma günü madalya takarlardı ahahah ama spor olmayınca kiloda yavaş gidiyi

Spor yapmıyorken daha kolay gidiyordu benim

10 kilommuu kiz kac gün tatile ciktin sen öyle?

Bir sene falan çıkmış herhalde ben 1 senede o kadar aldım ahahahah

Aksama biraz protein mi ekleseydin kuzum guzel olmus ama afiyet ossun

Bugün balık var

Seni gaza getirecek yani beni boyle gaza getirse esim ben aglarim ama eşler bilemiyo bazen nasil davranacaklarini bak ne guzel destek de veriyo aslinda sana gider canim kilo azimle devam et yeter sonra da estetik olursun
Patavatsiz oldumu insan boyle oluyo iste. Daha oncede boyleydi zayiflayana kadar boyle ugrasir bbenle. Zayifladikca rahatlarim bidaha ugrasmaz benle. Tipik kova iste

Hee benim boyum senden uzun senin 52 yi koruman lazim
Döfmücem onu sene gulecem ben o daha keyifli gahgahgahgahgahgahgaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…