- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.241
Evet cnm ondan kalinligimi kompanse edebiliyrmAy canim sadece fazlaliklarn var senin olculeri merk ettim boyun 180mi? Suan gobek ve emzirdgin icin gogus vae ben baska bisey goremedim
Gogus 100Ay canim sadece fazlaliklarn var senin olculeri merk ettim boyun 180mi? Suan gobek ve emzirdgin icin gogus vae ben baska bisey goremedim
ince senin bacagin.Gogus 100
Bel 84
Kalca 110
Ust bacak 55
Alt bacak 40
Valla bence yeni bir tanım getirmeliyiz en ince bulduğun yer beldir diyeAynen ya ve daha büyük sorun en ince noktadan ölçtüğüm bel 77 ise asıl belim kaç
Kısayım ben parte kaptanım 163 boyum bu değerler hiç sıkmamış halimin değerleri tamamen salık bel de kalça da kalçayı sıkınca mesela 99 olduKiz senin boyun kac 102 75 bana kalin geldi dogru olctgune emnmisn
Sadece kendisinin güldügü şaka. Hic sevmiyorum bu şakalarini. Zati pek konusmaz konustumuda agzindan hayirli laf çikmaz. Insallah canim ya bu sefer olacak. Gardrobumda aldigim kiyafetler etiketleriyle beni bekliyo valla. Kiloluyken giyecegim kiyafetim o kadar azki zayiflayayim diye almamistim büyük beden. Hepsi etiketiyle bekliyo bakalim. Bugun duzenlerken baktim etiketli sadece 8 tane jean almisim bi okadar bluz gomlek kazak. Bakalim insallah 2 aya epey toparlanmis olurum insallah. 1 ay hic kacamak yapmayacagim 1 ay sonra 1 gün tek kacamak sonra aynen yola devam insallahsaka yapmistir gerci hos degil bosver zayiflayinca gorur.
Insan zayiflaynca gercekten genclesiyo benim hep yasimdan biraz kucuk gosteridigimi soylerler ama 88ken bence hicte degildimmm
Ama zayifladigimda yemnle nereye gitsem alisverisee kuaforee yasimi soran hele cocugumun oldugunu duyunca hadi canimm diye sasiriyolar kac kere yasadimbaya havalaniyo insan sen zayiflaaa yine eski kivama gelirsin uzulme.
Ne biliyim sasirdimm bende uzun degilm yani. Neyse bak sakin birakmaaaaa kg alirsinValla bence yeni bir tanım getirmeliyiz en ince bulduğun yer beldir diye
Kısayım ben parte kaptanım 163 boyum bu değerler hiç sıkmamış halimin değerleri tamamen salık bel de kalça da kalçayı sıkınca mesela 99 oldugöbeği de içe çekince 67 -68 dolaylarına gelebiliyor mezura konusunda pek emin değilim evdeki mezurayı kullandım doğrudur herhalde
Ver artik bu iki kilo bize yapistibende zayıf olcm uzun zaman sınra öğle yeemginde tuttum kendimi bugün
Gayet ıyısın cnm boyun uzun olması super.aynı gorunuyoruz nerdeyse
Ayy valla kilona gore baya iyi gorunuyosun canim masallah
Evet cnm baya zayif olurmAyy valla kilona gore baya iyi gorunuyosun canim masallahboy olunca demek 73 de zayif olursun sen kiz
Guzel yapmissin bende kapanmayan seyler alip icine girmeyi basariyodum en guzeli insan hedefine ulasmak icin vazgecmiyo. Hepsinin icine girersin insallahhSadece kendisinin güldügü şaka. Hic sevmiyorum bu şakalarini. Zati pek konusmaz konustumuda agzindan hayirli laf çikmaz. Insallah canim ya bu sefer olacak. Gardrobumda aldigim kiyafetler etiketleriyle beni bekliyo valla. Kiloluyken giyecegim kiyafetim o kadar azki zayiflayayim diye almamistim büyük beden. Hepsi etiketiyle bekliyo bakalim. Bugun duzenlerken baktim etiketli sadece 8 tane jean almisim bi okadar bluz gomlek kazak. Bakalim insallah 2 aya epey toparlanmis olurum insallah. 1 ay hic kacamak yapmayacagim 1 ay sonra 1 gün tek kacamak sonra aynen yola devam insallah
Krep gibi yani bir yumurta 2 kasik kepek cok az süt ekle tavaya yay kuzum cok tok tutuyo kepek insanikrep hiç yapmadım denerim yarın sabah karnım doysun rtık ya
Sagol cnmGayet ıyısın cnm boyun uzun olması super.aynı gorunuyoruz nerdeyse
Ayy yap valla incecik olakEvet cnm baya zayif olurm
Hedefimi revize edicem 73 e ulasinca
65 yapcam
Aklinca bennkizacam ona inat zayiflayacagim. Onu istiyo ondan diyo. 3 sene evvel estetik cerraha gittim tam karin gerdirme ameliyati istedim uygundur dedi. Eşimde izin verdi. Gerekli parayida vrrecek. Pekte kizamiyorum aslinda. Cunku sen zayifla estetik işi kolay diyo. Benim tek sıkıntım karnimda. Bende 36 beden olursam senin gibi insallah onumuzdeki sene eylul ekim gibi estetik olacagim insallah. Ondan sonrasi ballı kayısı yivrumBen 23 yasindayim ve hep 40 42 beden oldum bende 36 olmak cok istiyodum simdi 34 36 bedenim benim icin ruya gibi cok guzel bi duygu bence basaracaksin sen kendine inan yeter esin keske boyle senin şevkini kirmasa da destek olsa kadiniz dogum yapiyoruz vs aliyoruz kilo ama verebiliriz nolmus sanki
Ya sen daha nerene vercen delirtme beni koru yeterVer artik bu iki kilo bize yapistigitmiyo bende bi veriyom haftada bir gun yiyom aliyom birazini falan oyle gidiyo
Sagol cmm tesvik edio guzel yorumlariniz :)Çok iyi görünüyorsun bence maaşallah
Yok valla bırakmayacağım okul başlasın daha da düzene girer zaten o basenler de erirNe biliyim sasirdimm bende uzun degilm yani. Neyse bak sakin birakmaaaaa kg alirsin
En iyisi yarin tartil bi daha kuzum vermissindir benceTartıyı sıfırladım yeniden tartıldım 97.200çıktı sabah niye 98.400çıktı dün 97.400düm şimdi hangisi dogru 1kilomu aldım 200gr mı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?