Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayifladiktan sonra pazar kahvaltilarina bende düsünüyorum hem cok tok tutar kepek hemde iştahida açmaz. Tam bugday unudan pogaca kekte güzel oluyo
Ben ekmegimi kendim yapiyorum ekmek kalmadiginda yapmayi unuttuysam hep bundan yiyorum cok tok tutuyo ankara markanin bugday kepegini aldim ben cinko ve bakir takviyeli onunla yapiyorum

büyük ihtimal ile kaçta uyuyoprsun sen

Ben zayıflamaktan vazgeçip boyumu 184e çekmeye çalışıcam
ahahah o daha kolay gibi geliyo dimi

Hee benim boyum senden uzun senin 52 yi koruman lazim
Döfmücem onu sene gulecem ben o daha keyifli gahgahgahgahgahgahgaaaahhhh
vayyy beeee kardeş dedikkkk kalleşşş cıktıııııı dostttt deddiikkk sırtımızdan vurduuuuuu vaayyyyyyy
bende sana gülerim

Ahahahaha cok ıyıydı bencede bunamı uğraşsak

Artık 23 cm nasıl uzayacaksam bu yaştan sonra

büyük ihtimal ile kaçta uyuyoprsun sen

Dün 9da uyumuştum sütümü içip
Sabah 4te kalktım

su içmek nasıl unutulur peki

Ahahahaha o ne biçim değişik dedin dimi ne bileyim canım pek istemedi su son günlerde
Ama kahve çok içiyorum

ahahah o daha kolay gibi geliyo dimi

vayyy beeee kardeş dedikkkk kalleşşş cıktıııııı dostttt deddiikkk sırtımızdan vurduuuuuu vaayyyyyyy
bende sana gülerim

78e kadar yolu varmış işte yirim yirim oh mis daha çok yirim hep yirim 78 olana kadar yirim

Kızlar haşlanmış mısır yapacagım cokmu kalorısı 132 dıyoda dogrudur heralde az geldı banaa

bu konuda en şanslımız Buki_89 ve en şansız olan ben 1.58 ile takım kısasıyım resmen

Buna gulmeden gidemezdim dimi yani gahgahgahgahgaaaaaahhhhhh
ahahah hadi git hadiiii bıcı bıcını yap sonra gezmelere git hadiiiiii

9 da uyumak çok güzel olur benimde uykum geldi şimdi....
bende kendimi durdurmazsam 4 lt yi geçecek kalk 2 3 bardak iç bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…