- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.301
9 da uyumak çok güzel olur benimde uykum geldi şimdi....
bende kendimi durdurmazsam 4 lt yi geçecek kalk 2 3 bardak iç bari
Kendımı yemeye vurasım geldı
Canım sıkıldı dıye yaaaDaha yeni mi geldi o
Aramıza hoş geldin o zaman
Canım sıkıldı dıye yaaa
Aynen kaynanamlar ve gorumcemle tatıle gıttıler bız evde butun yaz neyse hayırlısı ne ddıım bende kendımı uykuya verıyım barıOluyor öyle ben de çok sıkılıyorum bazen
Hayatımdaki tüm zararlı şeyleri attığımdan da sıkıntımla baş başa kalıyorum işte
Bazen çok saçma şeylere sarıyorum kafayı
O zaman soda içiyorum veya yürüyüşe falan çıkıyorum bir tur dönüp gelince iyi geliyor
aaaaaa ben şoookk dişçi mi o niye kiiiiiBen de -çok şaşıracaksınız ama- dişçiye gideceğim birazdan
Gitmeden bir şeyler atıştırmam lazım akşama kadar yiyemem şimdi
olsun kuzuumm seneye gidersinizzz ben şahsen hiç tatile gitmemiş bir insan olarak hiç yoklugunu hissetmiyorumCanım çok sıkıldı kaynanamla görümcem kahvaltıya geldıler tatıle gıdıyorlar bız bu sene gıdemedık evde pıneklıyoruz
180 miLilipit daha uzundu sanki bukiden 180lerdeydi diye hatırlıyorum
Benim de çok farklı değil 161
Sagol tatlimLilim ne güzel tipin var kızlilipit
Bende carpiom hepYok kız ben idare edemem o kadar uzun boyu elim kolum çarpar bir yerlere ne yapacağımı sapıtırım alışmışım böyle totom yere yakın
Bnmkilerde gittilerCanım çok sıkıldı kaynanamla görümcem kahvaltıya geldıler tatıle gıdıyorlar bız bu sene gıdemedık evde pıneklıyoruz
Balayina gidin mutlaka cnmaaaaaa ben şoookk dişçi mi o niye kiiiii
olsun kuzuumm seneye gidersinizzz ben şahsen hiç tatile gitmemiş bir insan olarak hiç yoklugunu hissetmiyorum
180 miaramızda 22cm var komplekse girdim
Keşke bende bu kadar olsam bayram ederim kız gayet hoş abarttın yok mekik çek biraz göbek problemin var sadece oda bişey degil kendinle barışık olman güzel 80lik camış diye kendine hakaret etme on numara beş yıldızsın bacım
Aynen kaynanamlar ve gorumcemle tatıle gıttıler bız evde butun yaz neyse hayırlısı ne ddıım bende kendımı uykuya verıyım barı
aaaaaa ben şoookk dişçi mi o niye kiiiii
olsun kuzuumm seneye gidersinizzz ben şahsen hiç tatile gitmemiş bir insan olarak hiç yoklugunu hissetmiyorum
180 miaramızda 22cm var komplekse girdim
Bende carpiom hep
Kuklla gibiyim
Kontrolsuz vucut mor heryer
Sagol cnm sende olacaksinKeşke bende bu kadar olsam bayram ederim kız gayet hoş abarttın yok mekik çek biraz göbek problemin var sadece oda bişey degil kendinle barışık olman güzel 80lik camış diye kendine hakaret etme on numara beş yıldızsın bacım
InsAllah canim. Kiz ben seni biraz dombili birsey saniyordum. Benim gibi kollar bacaklar ince cooook az göbis var ama kötü durmuyor sende. ben çocuk çıkarmadım daha çok göbeeem varSagol tatlim
İse baslayinca fit ficudumlan topuklu ayakkabili falan foto atarim size
Gelisimi seyrederik beraber
Ahanda buraya yaziyorum 65 kilo olacam
Neden sende o hissi biraktim acabaInsAllah canim. Kiz ben seni biraz dombili birsey saniyordum. Benim gibi kollar bacaklar ince cooook az göbis var ama kötü durmuyor sende. ben çocuk çıkarmadımbe daha çok göbeeem var
Canım çocuktan konuşmuştukya hanı senin sinekten korkan minik koalanNeden sende o hissi biraktim acaba
Gider cnm o gobek
Fit bir gelin olacaksin yihuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?