Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de -çok şaşıracaksınız ama- dişçiye gideceğim birazdan
Gitmeden bir şeyler atıştırmam lazım akşama kadar yiyemem şimdi
bitmedi senin şu dişçin de

Beni aglaticaksin simdi sasrtma beni litfen kalbime incek
valla doyarsam bende çok şaşırcam

1 dk su döküp geleyim dersin
gece oturmanın keyfi çok ayrı tabi ...
maydonoz ile denedim olmadı suya vurdum bende

Canım çocuktan konuşmuştukya hanı senin sinekten korkan minik koalan sen iri falan diyince birde biz ailece oyleyiz dedin. Cok zayif biri cikinca bende sastim çok güzel fiziğin hic 80 gibi degil ♡
Cnm yanimda biri olsa iriligim anlasilir aslinda :)
Ben kendimi ayi gibi goruyrm :)
Esimde kasli iri yapilidir
Kucuk tombiktomu koyayim varsa duzgun fotosu

Balayina gidin mutlaka cnm
Iyi bir balayi herseye bedel
Ohh
aynen canım gidicez inşallahhhh

gidene kadar hallet bari

Bu arada bnm memiktolar tonbikto sut doluya
Iki kilo o vardir
kız cuma sabahları bebeğini emzirde öyle tartıl

Çok haklısın moralim bozuldu kalktım spor yaptım agzıma bişey atacaktım 2kere düşündüm yemedim günde 6"ögün tartılasım var

bu konuda en şanslımız Buki_89 ve en şansız olan ben 1.58 ile takım kısasıyım resmen
hahaha evet bende boy kurtario kilolarimi o konuda sansliyim vallah ama aramizda biri daha vardi sanirim 1,80 boyunda ama suan tam cikaramioyrum kimdi diye... benim bi arkadasim var oda 1,58 boyunda yan yana yürürken cok komik duruoduk

boylarimiz hemen hemen ayni canim aramizda bir cm var. bende suan 65 gitmeye calisiyorum baslangicim sana yakindi 79 küsürle basladim... bizim boyumuza 70 bile gayet iyi duruo
Evet tatlim biliyrm
Sende uzunsun
Bize 70 iyi
65 zayif denilecek bi kilo :)
Ulasicaz insalkah
Bende 79 lari cuma gorcem insallahh

Canım çok sıkıldı kaynanamla görümcem kahvaltıya geldıler tatıle gıdıyorlar bız bu sene gıdemedık evde pıneklıyoruz
ayyy bendede durum ayni suan kendi annemlerde kayinvalidemlerde abimlerde esimin kardesleride hepsi tatilde biz burdayiz

Evet tatlim biliyrm
Sende uzunsun
Bize 70 iyi
65 zayif denilecek bi kilo :)
Ulasicaz insalkah
Bende 79 lari cuma gorcem insallahh
görürsün tabi ki bide sen dogum yaptikdan sonra o kilodasin bide beni düsüm nemde dogum yopk bisey yok keyfime yedim yedim sistim

hahaha evet bende boy kurtario kilolarimi o konuda sansliyim vallah ama aramizda biri daha vardi sanirim 1,80 boyunda ama suan tam cikaramioyrum kimdi diye... benim bi arkadasim var oda 1,58 boyunda yan yana yürürken cok komik duruoduk
bnmde vardı öle uzun bi aekadasım genelde otururduk ahahah :
D

Evet cnm
Bolca emzireyim ben kosup tartiya cikayim
Birinciligin sirri detaylarda gizli
Emziren annelere gorev: cuma gunu tartidan once bebisler emzirilecektir
kesinlikle ne kadar az süt o kadr fazla eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…