- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.321
bitmedi senin şu dişçin deBen de -çok şaşıracaksınız ama- dişçiye gideceğim birazdan
Gitmeden bir şeyler atıştırmam lazım akşama kadar yiyemem şimdi
valla doyarsam bende çok şaşırcamBeni aglaticaksin simdi sasrtma beni litfen kalbime incek
1 dk su döküp geleyim dersinYa şimdi doktora gideceğim ama nasıl tutacağım yollarda
Aynen benim de uykum var ya
Bir ayarım yok işte ya sabah karşı uyuyorum ya böyle erken
Ama özlüyorum gece oturmayı
Napıyorsun suyla mı zehirleyeceksin kendini
Cnm yanimda biri olsa iriligim anlasilir aslinda :)Canım çocuktan konuşmuştukya hanı senin sinekten korkan minik koalansen iri falan diyince birde biz ailece oyleyiz dedin. Cok zayif biri cikinca bende sastim çok güzel fiziğin hic 80 gibi degil ♡
aynen canım gidicez inşallahhhhBalayina gidin mutlaka cnm
Iyi bir balayi herseye bedel
Ohh
gidene kadar hallet bariYani teselli olur mu bilmiyorum ama 3 senedir ben de bir yere gidemedim
Birinde yine vize/eğitim belgeleri uğraştım
Birinde sınavlarım vardı hazırlandım
Bu yıl yine vize/eğitim belgeleriyle uğraşıyorum
Gerçi bir yere gitmek de istemiyorum zaten deniz dibindeyim yani çok çekici gelmiyor
Seneye gidersiniz üzülme
Geçmedi ya enfeksiyon devlettekine çok güvenmiyorum özeldeki dişçime gideceğim devlette hemen kesmeye biçmeye kalkışıyorlar
Hahah ben de öyleyim he ama 161le öyleyim ben düşün
Bu arada bnm memiktolar tonbiktosut doluya
Iki kilo o vardir
Çok haklısın moralim bozuldu kalktım spor yaptım agzıma bişey atacaktım 2kere düşündüm yemedim günde 6"ögün tartılasım varSagol cnm sende olacaksin
Tarti farkli tartiyor ya
Bnm stratejim herzaman en yuksegini dikkate almak oluyo
O zaman daha cok dikkat ediyrm kendime
Mesela sonra yanlista tartsa bida o kiloyu gormuosun
Gecen beni 81. Ile 81.4 tartiodu
Hep 81.4 esas aldim
Bida gormedim onu
Simdide 80.1 ile 80,6 goruyordum
80.6 esas aldim
Oda kayboldu 80.3 um en fazla
Mesele en fazla ciktigin kiloyu yok etme olsun
Bende aynen en son avm ye gıttık burnumdan geldı heryere saldırası gelıo kızımınBnmkilerde gittiler
Ben en son balayina gittim
Sonra salon balkon falan oyle geziom
Supersin tatlim boyle devammÇok haklısın moralim bozuldu kalktım spor yaptım agzıma bişey atacaktım 2kere düşündüm yemedim günde 6"ögün tartılasım var
Cok mantikliaynen canım gidicez inşallahhhh
gidene kadar hallet bari
kız cuma sabahları bebeğini emzirde öyle tartıl
hebide sbah aç oluyo cocuklar valla rahat 200 gr fln eksidesinCok mantikli
Tam olarak basıl kullanılıyor canım bugün mü gelmişDostlar su mataranin orjinal goruntu seklinde instada paylasmislae cok begendim
Alin derim
A101 yarin
Detoks matra
Eki Görüntüle 2034291
hahaha evet bende boy kurtario kilolarimi o konuda sansliyim vallah ama aramizda biri daha vardi sanirim 1,80 boyunda ama suan tam cikaramioyrum kimdi diye... benim bi arkadasim var oda 1,58 boyunda yan yana yürürken cok komik duruoduk
yok kiz 4 haftacikmisBir sene falan çıkmış herhalde ben 1 senede o kadar aldım ahahahah
aynennnnnhe dedim noluyo66 lsistenin başına altın harflerle kazırım adımı
boylarimiz hemen hemen ayni canim aramizda bir cm var. bende suan 65 gitmeye calisiyorum baslangicim sana yakindi 79 küsürle basladim... bizim boyumuza 70 bile gayet iyi duruoEvet cnm baya zayif olurm
Hedefimi revize edicem 73 e ulasinca
65 yapcam
Cnm detoks malzemelerinjn icine koyuldugu haznesi var sanirim. Atiyrm zencefik limon gibiTam olarak basıl kullanılıyor canım bugün mü gelmiş
Evet tatlim biliyrmboylarimiz hemen hemen ayni canim aramizda bir cm var. bende suan 65 gitmeye calisiyorum baslangicim sana yakindi 79 küsürle basladim... bizim boyumuza 70 bile gayet iyi duruo
Evet cnmhebide sbah aç oluyo cocuklar valla rahat 200 gr fln eksidesinay yine cok zekiyim
ayyy bendede durum ayni suan kendi annemlerde kayinvalidemlerde abimlerde esimin kardesleride hepsi tatilde biz burdayizCanım çok sıkıldı kaynanamla görümcem kahvaltıya geldıler tatıle gıdıyorlar bız bu sene gıdemedık evde pıneklıyoruz
görürsün tabi ki bide sen dogum yaptikdan sonra o kilodasin bide beni düsüm nemde dogum yopk bisey yok keyfime yedim yedim sistimEvet tatlim biliyrm
Sende uzunsun
Bize 70 iyi
65 zayif denilecek bi kilo :)
Ulasicaz insalkah
Bende 79 lari cuma gorcem insallahh
bnmde vardı öle uzun bi aekadasım genelde otururduk ahahah :hahaha evet bende boy kurtario kilolarimi o konuda sansliyim vallah ama aramizda biri daha vardi sanirim 1,80 boyunda ama suan tam cikaramioyrum kimdi diye... benim bi arkadasim var oda 1,58 boyunda yan yana yürürken cok komik duruoduk
kesinlikleEvet cnm
Bolca emzireyim ben kosup tartiya cikayim
Birinciligin sirri detaylarda gizli
Emziren annelere gorev: cuma gunu tartidan once bebisler emzirilecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?