- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.341
hahaah harika bir cözümmmbnmde vardı öle uzun bi aekadasım genelde otururduk ahahah :
D
Çok güzel yaCnm detoks malzemelerinjn icine koyuldugu haznesi var sanirim. Atiyrm zencefik limon gibi
Bide cok sik
Ben hic kullanmadim ama takip ettiigim diyet sayfalarinda bu tarz mataralae ike detoks sulari iciolar hep
Ben emzırıyorum sonra tartı ama benım ılk zamanlar gıbı çok dolu degıl gogusler felaket oldu zaten buruş buruş şişip inmekten sen anladın o halııEvet cnm
Bolca emzireyim ben kosup tartiya cikayim
Birinciligin sirri detaylarda gizli
Emziren annelere gorev: cuma gunu tartidan once bebisler emzirilecektir
Seneye ınş canım guzel bır tatıl yaparız.bızde guya gecen sene guzel bıryere gıtcektık benım dogum yazın oldu bu senede çalışmadım maddı problem oldu bakalm seneye ne olucak :)))ayyy bendede durum ayni suan kendi annemlerde kayinvalidemlerde abimlerde esimin kardesleride hepsi tatilde biz burdayiz
Benım 60 kılomla senın 70 ın denk nerdeyseEvet tatlim biliyrm
Sende uzunsun
Bize 70 iyi
65 zayif denilecek bi kilo :)
Ulasicaz insalkah
Bende 79 lari cuma gorcem insallahh
Ay evt estetık olayım dedım esımeBen emzırıyorum sonra tartı ama benım ılk zamanlar gıbı çok dolu degıl gogusler felaket oldu zaten buruş buruş şişip inmekten sen anladın o halıı
Emzırmeyı bırakınca duzelıyor dıyen var duzelmezmı hep desteklı takıyorum belkı dıkleşir dıyeAy evt estetık olayım dedım esıme
Olur dedı
Sonra netten dıklestırme amelıyatına baktım
VaZgectım
Porsuk porsuk ıy
ah hep öyle oluo illaki biseyler cikio:) olsun umudu yitirmemek lazimSeneye ınş canım guzel bır tatıl yaparız.bızde guya gecen sene guzel bıryere gıtcektık benım dogum yazın oldu bu senede çalışmadım maddı problem oldu bakalm seneye ne olucak :)))
bitmedi senin şu dişçin de
valla doyarsam bende çok şaşırcam
1 dk su döküp geleyim dersin
gece oturmanın keyfi çok ayrı tabi ...
maydonoz ile denedim olmadı suya vurdum bende
yok kiz 4 haftacikmis
hıcbışey yapasım yok benımde ya ne yiyeceğim bılmıyorummherkescıkler de nerelerde
Çay kuru kuru gitmez ona göre yanına birşeyler isterimBen normalde de çok sidikliyim duramam hiç
Su içince x2 oluyor
Aslında en temizi su en iyisi yani
Uykum geldi bu saatte ya 9a kadar dayanacağım
Bak yarın erkenden gelicem çayı koyucam ona göre dedikoduya gel
4 hafta uğraşsam 5 kilo alamam ben 10 kilo nasıl bir başarı
Çay kuru kuru gitmez ona göre yanına birşeyler isterim
Uyumak için daha çok erken spor yaptın mı ?
Bende yürüyüşe çıkıcam 2 3 saat yürür uyurum...
Benim de baslayasim varda tedavi ile yarım kalır diye başlamıyorum tebrik.ederim seniSaat 9
1 çilekli activia
Saat 12.30
1 tabak börülce
1 dilim ekmek
1 bardak sodalı ayran
Saat 14.30
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18.30
Fırında mezgit
Marul
Saat 21
1 bardak süt
10/30 DS de tamam
Level 1 bitti
Ay kaşarlı tostu özledim ben yanına da yumurtasız menemen olsa birde açık çay üstüne bal allahım sana geliyorumNe istiyorsun hele de bakayım kalorisine göre bakarız bir şeyler artık
Yaptım onu sabahtan hallettim kafayı koysam gideceğim valla bari 8e kadar dayanayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?